3 PARIKY alebo 2pariky a muz

podarilo sa niekomu?

ahoj podarilo sa tu niekomu najst 2 pariky a nieco zrealizovat v skupine 6 ludi alebo par + par a chalan?
Ale áno podarilo adúfam ,ze podarí v auguste organizujem sw kto má záujem napíste ...reálne a bez kecov*63**71*
Poskytujeme hodinove ubytovanie pre milenecke skupiny,pary.Naše apartmány sú nadštandardne zariadené, nachádzajú sa v dobrej lokalite a ponúkajú jedinečnú atmosféru pre našich hostí.Parking vo dvore.wi-fi ,klima,alko,nealko

Kontaktné informácie 0951468010
my to organizujeme pravidelne kde je cca 3 pary a muz
radi vas privitame ak mate zaujem aj zajtra mame akciu.
Ano poznam pár oni 40 tnici stretavame sa v trojke mame aj dalsi par al mate zaujem napiš spravu pokecame o tom

Bol by záujem o nás? My pár kde ja (muž) som rom??? Sme neskúsený a ide nám hlavne o stretko pri ktorom nemusí hneď dôjsť k výmene pri sexe nakoľko partnerka to odmieta aspoň takto mi chce splniť sen že budeme s párom alebo pármi niekde v pohodlí a budeme sa môcť dívať nato ako si užívajú pripadne sa budú dívať na nás ako si užívame,
Keďže poznám aká je tá moja pevné verím ze to neostane len pri tom
Za každú radu a odpoveď ci vadí že som rom ďakujem.
nam sa podarili uz 4 take akcie.. bolo to super..
Sme pár a s nami môžte počítať.
Tiež sa veľmi rád pridám a vyskúšam čaro takejto stretávky
Pridam sa, ked treba :) dolezity je cas a lokalita
Prečo 2, 3 páriky a muž ??? Prečo nie čisto páry ???
myslím že odpoveď je zrejmá, zadávateľ je single muž a keďže je jasné, že dve tri ženy na tento účel nikdy nezbalí, vsadil na páriky, tak si splní sen - sex s 2-3 ženami súčasne - a mužov strpí ako nutné zlo
...tiež si myslím... zadávateľ má svojské predstavy... 😃😀
Áno podarilo sa mi s pármi ktorí nekecajú a neoblbujú ale majú zmysle pre seriózny prístup ,vedia čo chcú a vedia dodržať slovo!!! A akcie v nablišších dňoch opakujeme Učasť podobných párov, párikov je vítaná
Tak to máš potom šastie...........
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Sme pár a radi sa pridáme k takej skupinke.
áno, podarilo ........................................
Zavidim to tak zazit by bolo super
my sme našli pri práci u nás v masážnom salóne keďže robíme erotické masáže tak je k tomu len krôčik
hej, podarilo a nie raz, je to super, ked su tu aj realny ludia jednakej krvnej skupiny co len nevypisuju a nekecaju ale sa aj stretnu
Rad by som sa pridal viete o nejakej akci?