Fake holky

Za neco zaplatis a nedostanes to

Zdravím. Za posledních pár týdnů mě dá se říct obralo pár děvčat. Zkoušel jsem chování holek vydelavajicich na internetu a zjistil jsem ze nedelaji nic jineho nez ze lakaji a pak zmizí. Urcite se s tim da neco delat. Nebo ne? Par z nich obdrzelo nejakou castku na svuj ucet.
Samozřejmostí přece je, zavolat do banky a vyžádat si zrušení transakce. Stačí říct, že jsi poslal peníze omylem na špatný účet. Pokud druhá strana nedoloží, že jde o oprávněnou platbu, banka si ty peníze z jejího účtu prostě vezme a vrátí. Nechat si peníze, které přišly na účet omylem a zabránit bance v jejich navrácení (třeba vybráním peněz z účtu) je krádež.
To je jednoduché.
Zajdi do banky a reklamuj platbu. Příjemce bude svou bankou vyzván k navracení. Pokud tak neučiní do 30ti dnů, tak to uděláš na bance znovu a pokud ani do dalších 30ti dnů ti penize nevrátí, tak ti banka muže poskytnout údaje o příjemci pro možnost soudního sporu.
Funguje to. Klidne napis, poradím.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Údaje vám pak budou vydány v souladu s § 38 odst. 6 zákona o bankách.
S tim typkem, co vi vse nejlip, se nema cenu dohadovat, dela totiz 1000 sklapovacek denne.
Pokud platbu reklamuješ, je na příjemci platby, aby prokázal, že platba byla oprávněná.
Jo? Jsi v to opravdu přesvědčen? Jdi se dotázat do své banky jak funguje reklamace platby a potom zde dementuj mé tvrzení.
Dovolím si nesouhlasit. Reklamaci podáváš u své banky. Líbí se mi tvá vlastnost, kterou zde horentně uplatnujes, mít pravdu ikdyz ji nemáš.
Já zde napsal aktualni praxi a tak to funguje. Popravdě jsem i čekal, ze se zde někdo takový najde.
Nejsem teoretik, ale praktik. Poslední praktická zkušenost? 1/2 září, kolikata? Za tento rok jsem takto potrestal 6 podvodníků. Kolik bylo žen? Z šesti jen jedna. A vždy se jméno dozvíš. Bud ti ho dá banka, nebo se ti objeví na přijaté platbě.
Chlape promiň, ale vyndej mozek z poklopce a vrať si ho do hlavy
Uvědomuješ si, žes právě popsala fungování všech internetových tržišť (eBay, Amazon Marketplace apod.) a v podstatě i většiny e-shopů? Každá podobná transakce je založená na předpokladu dobré víry z obou stran.
Stránky co popisuješ provozují oficiální prodej, kde užíváním souhlasíš se smluvními podmínkami a tím ti vzniká právní odpovědnost k provedení obchodu tak, jak je stanoven v podmínkách. Každý z těchto prodejních webů taky doporučuje otevřít zásilku přímo před doručovatelem, nebo si její otevření zdokumentovat. Na předpokladu dobré víry z obou stran opravdu nefunguje snad ani jeden web na světě. Hodně nekorespondující přirovnání. Pokud vám zavolá neznámé číslo a cizý hlas řekne, že potřebuje půjčit 5000 s tím, že za týden vrátí 20 000, je na rozumu každého zvlášť jak se zachová.
Ebay, amazon, aukro, fb marketshare nemají snad možnost zaslání na dobírku? *22*
Bože ty jsi teda materiál *22*
Ebay atd. ,, na dobírku" třeba z německa tak to ti fandim a tleskám borče.
Jedine, žeby jsi to prodal z toho svého super zabezpečeného a ověřeného fora :-) Protože já platím až po rozbalení balíku *3* jestli ty jsi expert na cihly, tak je to tvůj problém.
*3* pokud si vybíráš balik na pobočce, tak stopnou celou transakci :-) pokud u kurýra, tak máš právo si obsah balíku zkontrolovat *4* pokud to neděláš, je to tvůj problém *22*
Pokud spěchají s dalšíma balíka, tak si můj balík můžou klidně odvézt a pak vysvětlovat po me stížnosti jak postupovali *22*

Jak TNT, PPL, UPC i ČP si u mě již vždy raději počkají až si to zkontroluji balík, dají si se mnou cigárko a pak jim podepíšu převzetí a zaplatím :)

Ty jsi debil, jinak si to neumím vysvětlit že se proti tobě všechny kurýrni služby spikly :D
jo a tady jedna věcná https://www.penize.cz/nakupy/314774-dobirka-kolik-stoji-a-co-delat-kdyz-nedostanete-co-jste-objednali a najdi si tam tu tvojí tezi o přebírání baliku na poště a pak tu trub ty bludy o rozebrání baliku než zaplatíš ....
https://www.penize.cz/nakupy/314774-dobirka-kolik-stoji-a-co-delat-kdyz-nedostanete-co-jste-objednali
Svatá pravda, stačí trošku myslet a takovým podvodníkům by postupně odzvonilo, protože by se neměli kde pást.
Tahle mentalita "může si za to podvedený, nemá být debil", kterou tady bohužel většina z vás předvádí, je fakt špatná - a to říkám coby člověk, který považuje kupování virtuálních služeb za stupiditu. Výsledkem totiž je, že větší procento podvedených radši vůbec nic neřekne a podvodníci mají daleko volnější pole působnosti.
Promin, ale ma dotycny obcanku? Ma. Takze je za sve kroky plne zodpovedny. A pokud je tak hloupy ze plati predem, tak je vazne debil ;)
Ne, může za ni podvodník. Předvádíš tu stejnou logiku jako ti, kteří tvrdí, že za znásilnění si může žena, protože měla sukni/byla namalovaná/whatever. Ne, může za to ten, kdo ji znásilnil, všechno ostatní je jen obviňování oběti.
Tak ještě jednou: V obou případech se odpovědnost naprosto nesmyslně přenáší na oběť. Nesnažím se tady srovnávat závažnost obou případů, to snad dokážeš pochopit i ty.
Znásilněná většinou rodila na nikoho nevystrkuje a nedělá nic dobrovolně (zapátrej po obecném významu slova znásilnění).
Blbouni posílají prachy DOBROVOLNĚ na základě SVOBODNÉ VŮLE , viz fórum "fakewellnes" , nebo tak něco 🤷‍♂️
Promin, ale tohle prirovanání je uplne zcestne.
Není, v obou případech se odpovědnost naprosto nesmyslně přenáší na oběť. Nesnažím se tady srovnávat závažnost obou případů, to snad dokážeš pochopit i ty.
Promin, ale v jednom pripade je obet, ale v druhem pripade je nadrzene honici individuum, kteremu na mozek tlaci semeno a tudiz nedokaze racionalne uvazovat. Chces tyto dve zcela rozdílné osoby srovnávat?
Ano, protože to nadržené honící individuum je v tomto případě obětí podvodu. Co přesně na tom nechápeš?
Jenomze to nadrzene honici individuum ten podvod zamerne vyhledava :-) nikdo ho k tomu nenutí *3* takze je pouze obětí sve nadrženosti a sve totalní debility.
Bez ohledu na to, co si o racionálnosti jeho nákupu myslíš ty, já nebo kdokoli jiný, to nadržené honící individuum má právo očekávat, že dostane služby, za které zaplatilo. Pokud je nedostane a druhá strana jen sbalí prachy a vypadne, jedná se o podvod, jehož je nadržené honící individuum obětí.

Tím, že se budeš vysmívat podvedeným, jen posílíš pozici podvodníků, protože se podvedení budou stydět ozvat.
Pošli link a nebo zase zalez jak to umíš nejlépe *3*
jj.viz. dnešní článek na Novinkách-okradený majitel notebooku vypátral zloděje....
škoda mluvit..
Tohle je nudne i na tebe *3* hoď už konečně link *2*
Ano, na tvem super overenm foru by se nasli okamzite *3* *3* *3*
Najde ho na tom svém super foru *3* *3* *3*
Dobře ti tak. Každej v dnešní době ví že holce se davají prachy z ručky do ručky. Ted tady nebreč.
A proto je na netu tuna takových krav - a tohle provozují protože se pořad najde někdo kdo jim nato naletí

Mimochodem jestli mate někdo peníze navíc - tak mě je pošlete já vím co s nimi :D
...to je zbytecny....a jeste se tim tady chlubi...takovy si to zaslouzi.
Ano, dá se s tím něco dělat *4* nebýt nadržený bezmozek *3*