Láska

otázka

Věří tady někdo ještě v téhle době na lásku ?
Každý si pod tímhle pojmem představuje trošku něco jiného, jde jen o to si najít stejně smýšlejícího druha. Mě je upřímně jedno jestli existuje láska nebo bůh, je to jen a jen na lidech, jak se k sobě chovaj, ale spíš se přikláním k názoru, že je to jen klam ale jak sem psal, je mi to upřímně jedno a spíš lituji někoho, kdo si tuhle otázku neustále pokládá 🤣. Mě samotnýmu stačí ke štěstí ženská s kterou se dá normálně žít a má ráda sex, pokud možno jen semnou 🤣
Věřit na lásku.???Divná otázka. To je jako když by někdo dal otázku jestli existuje život.
Ano,láska existuje bez ohledu jaká je doba.
Láska existovala před tisíci lety a věřím že bude existovat i za dalších tisíc let, pokud na zemi bude ještě život a neničíme život atomovou válkou.
Láska existuje a věřím že ji zná každý, i když není třeba od milované osoby opětována.
Víš... My to nebudem muset ničit žádnou válkou, jestli se k přírodě budeme chovat takhle i dál a přetvářet ji k obrazu svému tak tu těch tisíc let nedáme ani náhodou ... Ale co to nás trápit nemusí ne, naše generace a možná i ta po nás to tu ještě zvládne.
Jojo taky si myslím že ji zná asi každý, ač mnohdy není opětována :). Je to krásná a kolikrát i zničující emoce/cit.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Právě že jsem úplně marnej, kdyby ne tak nemám čas ho tady ztrácet :). Nějak mi uniká z čeho si přestaneš dělat srandu, ale nedělej to, sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo :)
Jen v tom pokračuj drahá,.... láska existuje...to ví každý...jen si Z toho nedělej prdel...:-)
Ja verim,ale ona se mi furt potvurka vyhyba :(
Nápodobně. Čím víc člověk něco chce, tím více se mu to vyhýbá...
Jo, vždyť já taky jsem snílek :D.
Já na ní věřím, vždyť je to krásné mít s kým sdílet i to ostatní a ne jen sex :). Tady je to spíše o tom kdo co hledá, než kdo v co věří.
Verim,ale bohuzel se zatim stale setkavam jen s tou jednostranou. A to je nekdy dost ubijejici
Taky se neustále zamilovávám do žen které to nejsou schopny oplatit a světě div se, funguje to obráceně.
Na jednom nádražním hajzlu jsem kdysi v minulém století viděl tuhle perlu lidové slovesnosti: ser na lásku, ser na bídu, vyser hoven pyramídu.
Láska k penězům, láska k moci... jasně, že ještě pořád existuje! *22*
láska je krásná věc ale jak to začne lést do peněz je nejlepší se na to vysrat*3*
Přesněji řečeno, je třeba se na vysrat dřív, než tak učiní ten druhý.*114*
kdo věří v přeludy věří i na lásku. Občas mám přeludy, třeba když se napiju. :)
Jsou dvě teorie:1) Není peněz, není lásky. 2)Není penis, není lásky.*22*
Ano,věřím...Určitě jde.Ta pravděpodobnost je asi taková, jako když pojedeš autem a píchneš..
Je to už dlouho co mi říkali co je láska . láska ke když čurak v piče čvachtá
Věřím, láska má spousty podob. A její kolem nás myslím dost.
Presne, laska je vsude kolem nas *22*
zlobivy1980
zlobivy1980 Inactif il y a 7 an
Nevěřit v Lásku znamená nežít. Problém je v tom, jak lidi Lásku vnímají. Vidí ji jenom jako tu nějakou věc mezi dvěma lidma, a nedochází jim, že často nemají na mysli Lásku, nýbrž závislost. Ve skutečnosti je Láska ve všem a všude a zejména v člověku samým. Není v tobě Láska, nemůžeš ji dostávat, tudíž v ni ani věřit.
Já miluju, tudíž věřím, a proto miluju. Je to jednoduchý.
Nevím, přemejšlím, zkušenosti, prožitky. Tohle jsou přece obecný principy fungování vesmíru. Jak to mají Indiáni netuším.
Ja jo. Bohužel jen ve svoji. Miluji kolegyni az nezdravě a moc mi to nepomáhá
Ja to mam podobne. Jednou jsem se je vyznal, odmitla me. Ale stejne ji mam porad v srdci,udelal bych pro ni vse.
Samozřejmě láska existuje, za svého psa bych i dýchal
Pokud by jste potřebovala psa k práci a váš pes zachraňoval životy lidí určitě by jste mluvila jinak. Ale samozřejmě váš názor vám neberu. On ne každéj pes jen sere u sousedů do záhonů, oni i existují psi pracovní ale s tím vy evidentně nepřichází do styku a doufám že až budete potřebovat psa tak zrovna u vás ten služební pes přejde a vy si vzpomenete na tuhle větu co jste napsala sem. Jinak vám přeji hodně zdraví a štěstí a uschovejte si své názory, je super si za svým názorem stát pevně.
No vlastně jsme blbci že používáme na práci psi, tak je sežereme a pořídíme prasata. Super nápad, až půjdeš měnit zákon ať používáme prasata, písni. Třeba ti dám hlas. A nebo úplně jinak, jdi vyzkoušet prase do spadliho letadla kde hoří palivo, má to výhodu, vrátíš se rovnou s pečínkou, tak do služby už jen chleba a kyselý okurky
No já svého psa miluju a byl druhý na celorepublikové soutěži, tak nevím jestli to je mrazák a kretén. A už vůbec si to nemyslí lidi kterým zachránil život a díky němu respektive jí, je to fena, tak chodí po světě.
Ne náhražka za dítě to není, to v žádném případě.
V to případě ti přeji ať se nikdy se psem nesetkáš ani třeba v případě havárie letadla nebo závalu v sutinach. Ale jak všichni ostatní si říkají mě se to stát nemůže. Žejo *3*
Ano, ten můj je k sežrání :-) to máš pravdu :-D
Přesně tak :-) za psa by člověk i dýchal :-) teda krom jedné ošklivky co neumí vařit :-D
Láska? jo už vím to je mechanismus, jenž vynalezli bankéři, aby muže donutili přečerpat účet. *389*
Jelikož budou vánoce, tak věřím v lásku nebeskou :-D
Ti dám palec nahoru, protpže taky věřím a navíc takovou lásku mám.
Yep. (dlouhý řetězec byl zkrácen) .