Bojkot stránek Perfect Photo

kašlou na nás, tak my na ně

Vyzývám k bojkotu stránek na úpravu fotek Perfect Photo. Zatímco dříve bylo poznat, že se zajímají o své uživatele, tak teď už asi usnuli na vavřínech a evidentně na ně kašlou. Nikdo se ani nenamáhal mi odpovědět na mé návrhy vylepšení. Je sice pěkné, že jim všechno funguje, ale já myslím, že ozdobné rámečky by ničemu neuškodily. Dřív jsem je propagoval, protože jsem si myslel, že to stojí za to, ale dnes už vidím, že to stojí jen mě. Proto na stránky http://perfectphoto.formisoft. com/ nechoďte, nikoho tam nezajímáte a kdoví, jestli ty stránky ještě vůbec zajímají aspoň jejich původní majitele.
http://www.amateri.cz/g486275- mix ohodti te me?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Tohle téma je o ničem, proč už to někdo nesmaže?
čte to fórum vůbec nějaký admin?
admini fóra ze zásady nečtou
tomu už se snad nedá říct ani reklama, to je čistý vopruz
Vážení a milí soudruzi,

Piča piča kurva čurák mrdka čurák piča piča jebat cecky hajzl, piča mrdka vole kozy posraný, kozy pochcaný vole, rozmrdaná kunda, rozmrdaná piča, vyjebanej čurák, vyjebaná prdel, posraný prkno vod hajzlu, posranej splachovač vod hajzlu, zamrdaná klika vod kópelky, kunda piča piča, mrdat mrdat piča, piča kunda vyjebanej čurák.Závěrem mého dopisu milí soudruzi bych ještě rád doplnil chleba namazanej hovnem, chleba namazanej syflem, zasyflený cecky, piča kunda mrdat.Závěrem třikrát piča piča piča.S pozdravem, míru zdar, soudruh Ladislav Sedláček z Brna.
Konečně je to téma o něčem!! :-)))
upřímně řečeno by ty tvoje rámečky byly docela implementační problém, jak sem si všiml, mají to napsaný pomocí appletů, ty tvoje rámečky by se musely zakompilovat do JARu a posílat do prohlížeče předem ve vysokých rozlišeních (šlo by to stahovat i za běhu přes ftp, ale stejně by to zvedlo datovej tok z několika Kb na stovky, a pokud má hosting omezení na přenos dat/měsíc tak se jim nedivím), Rámečky musí někdo udělat, nedají se krást, takže moře práce navíc, on je rozdíl jestli použiješ 2 for cykly v sobě a přepočítáš hodnotu RGB, nebo si hraješ s interaktivním vykreslováním dvou bitmap do sebe. Navíc nechápu proč nepoužít třeba GIMP, má podstatně víc funkcí v jednoduchém menu.
popravdě, implementace rámečků není až takový problém, ale je fakt, že spousta jiných editorů to už dělá a velmi dobře, tak proč to rvát do Perfect Photo, které se zaměřuje spíše na úpravy vedoucí k vylepšení fotek a ne k jejich likvidaci, což rámečky pro běžné fotky jsou
on to není implementační problém z hlediska provedení, ale když se podíváš na zátěž a propojení webu, tak by to zcela zlikvidovalo filozofii na který je ten web postavený.
Abych to upřesnil, jsem tvůrce těch stránek a na jejich startu jsem hledal možnosti reklamy všude, kde to alespoň trochu mělo smysl (zabývaly se fotkami). Teď už se stránky dávno dostaly za hranici přežití, a přestože mám server amateri.cz rád, už pro mě není nijak podstatný a spíše se obávám negativních asociací. Jinak problém nasazení rámečků není v přenosu nebo autorských právech, (free rámečky mám na popud mé kámošky nachystané už půl roku) ale v přidělené paměti. Už nyní je pro nahrání fotky ve velikosti 12Mpix, které Perfect Photo umožňují, šílené harakiri v podobě rozložení obrázku na mrňavé kousky a jejich následné seskládání. Vnitřně vše jede na bezztrátovém formátu PNG a věř mi, že to stálo hodně bezesných nocí. Pro mě to byla svým způsobem zábava, ale kdybych si to měl nechat zaplatit, tak se pod sto litrů nedostanu, což se nezaplatí nikdy. Na druhou stranu si ty stránky alespoň dokáží vydělat na svůj provoz. A moje poklona, je radost občas číst příspěvky od lidí, kteří jsou na výši (tvoje reakce). :-)
aha, takže jestli to chápu, tak ty používáš applety jen na šoupátka a zbytek zpracováváš pomocí php funkcí na serveru. Kdybys zkusil celý zpracování přenýst do javy, tak to můžeš dělat na klientoj a paměti máš skoro neomezeně, obrázek načteš do bufferedImage a je to, pokud by sis chtěl hrát tak můžeš použít JOGL, GLSL a renderovat to na GPU. Mě právě připadalo problematický tahat po netu obrázek rámečku v kvalitě 12MPx. Kterej by se stejně deformoval nasazením na různě velký obrázek. Jinak ty rastrový algoritmy se učí tak v Grafice 1-2, připadaly mi jednoduchý, proto sem myslel, že by rámeček byl zásah do struktury.
Tahle "reklama" už začíná být docela nudná..