Mobilem ovladany vibrator

Zkusenosti mate nejake???

Potrebuju poradit s vyberem :-D
Mám bluetooth hračky Lovense Hush, Edge a Domi 2, ještě čekám až se celníci pokochají novým Maxem 2, rád tyhle věci zkouším. Na rozdíl od Číny mi Lovense funguje spolehlivě s telefonem Samsung na 50 cm od těla položený na posteli, v kapse taky bez problému. Silný vibrátory, dobrá výdrž baterie, solidní appka a spousta patternů, některý jsou naprosto šílený. Kdyžtak si přidejte VelkyTecko a můžeme si spolu zavrnět, chtěl bych zkusit napojení Lovense Nora / Max :)
Výrobce/Prodejce má teď na webu až 50% slevy a do konce roku se z UK neplatí clo, mají tam sice jen někter produkty, ale za poloviční cenu než v ČR na e-shopech. Neplatí mě za reklamu a hračky si kupuju, ale jsem fakt (u)spokojenej...
pohledej mezi produkty we-vibe
v základu to je bluetooth (u některých buď přes mobil, to celkem padá, ale mají i ovladače a ty drží líp, jen se hůř volí kombinace programů), ale v těch aplikacích pro mobil už dost často jsou i sekce partner a to fičí přes net, nebo si kup obyč vibrátor a při troše šikovnosti a bastlení malé desky arduina a wifi modulu se tam vlezou, něco doprogramuješ a to se bude hodit i v běžném životě *3* *22*
Ta sekce “partner” funguje sice přes net, ale v procesu: mobil (partner) - net - mobil (partnerka) - BT - hračka. Takže zbývá to bastlení *3*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
https://www.lovense.com/bluetooth-remote-control-vibrator
Musíš si pořídit takový, co komunikuje na dlouhých vlnách - jako ponorky... ty taky musí s anténama na hladinu, pokud si chtějí jen trochu víc pokecat! *24* *2*

Řekni partnerce, ať aspoň zkusí držet nohy do praku, když to chceš ovládat! *4*
To mi připomělo ten vtípek z lamera *3*
“Projde BT i přes půl metrovou zeď na zahradu?”
“Pokud je BT zkratkou pro Bitevní Tank, tak ano, projde”
Nebo poradis s necim jinym co jde ovladat na dalku a muzes to nosit :-D
se podivej na amazonu tak takovych hraček je plno, pokud nechceš nic s Bluetooth, musiš se divat na popis co obsahuje slovo WiFi
https://www.amazon.de/s?k=vibrator+remote+wifi
Takze je to naprd???koukal jsem na nejaky co by mel jit ovladat odkudkoli bez bluetooth prave...
Jo taak...a nejaky ty co jsou na ovladac dalkovy ne na mobil??stim nemas zkusenost?
Jen malá vsuvka *3*
Není to tak dávno, co vyšlo na světlo světa, že jistá applikace, velice podobná té “od realov” posílala údaje o používání na PRC servery, nahrával audio záznám na pozadí při používání a dokonce si vybavuju, že to mělo i zadní vrátka k remote ovládání *22*
No já se ti nedivím, není moc restaurací, ktde by člověk zažil orgasmus. Gastronomický *3*