Podívaná na muže

Vzrušuje damy pohled na muže?

Zajímalo by mne, jestli dámy vzrušuje podívaná na dva souložící muže, nebo je to spíše odpuzuje.
Moc takovych asi neni , aspon soma by to neklaplo, jinak to je podle mne moc rajcovni 😉
La publication a été effacée par l'utilisateur.
V minulosti jsem chtěl aby si moje bývalá manželka zašukala s mým kamarádem. Na oplatku se chtěla dívat jak si navzájem honíme a kouříme ptáky. Mě to až tak moc nevzrušovalo, spíš to jak si s ním pak zašukala
Tvoje bývalá manželka byla móóc moudrá paní *4*
Vidim to naprosto stejně. I 2 muži v akci je zajímavá podívaná *4*
mě se zas muži v dámském hnusí *22*
život už je takový*4*
To zni az moc lakave ani bych se nebranil😉
oba dva jsme s mužem bi. Mě se líbí, když ve trojce si oni dělají orál, mě to velice vzrušuje a mužovi se zase líbí, když s kamarádkou si také děláme orál. Dál, než do orálu manžel nejde.
Mě to baví, často i při masturbaci jako představa.
taky mě to baví..někdy je to to jediné u čeho se maximálně vzruším
Líbilo by se ti třeba i když by se před tebou muž dělal análním kolíkem a i toho vytikalo semeno?
V minulosti když jsem chtěl aby si moje bývalá manželka zašukala s mým kamarádem, jsme si před ní museli kouřit ptáky. Až tak moc mě to nevzrušovalo, ale následně mě vzrušovalo když si s ním zašukala
si představuješ jak to spolu dělaji třeba jak štipaji dřevo na chalupě *125*
Vždycky se najde někdo, kdo chce být za každou cenu vtipnej a asi jsem divná, ale z 95% mě to přijde strašně trpný, sorry :)
No, já teda nevím, ale vždycky si představím Jaro Slávika, jak u toho koulel těma svýma očima *22* a moc sexy mi to nepřijde... *3*
Hmmm a jeden nestačí ;) já myslím že jo ne ?
A co taková samohanka, to se snad nepočítá...?!
... je to považováno za plnohodnotný sex s osobou, kterou máme nejraději (nebo bysme alespoň mít měli)! *24*
Moc statické?! *3* Možná tak pro nějakého jogína či tantristu… To bys čuměla, co všechno se nechá dělat! *22*