Dnes
Dnes
Ahoj krásko napiš tady nebo na +420721068452...bude sranda
Dnes
Ahoj krásko napiš tady nebo na +420721068452...bude sranda
A jak to probíhá..toe.zajima
....taky bych tomchtel zkusit
....taky bych tomchtel zkusit
Jo, a kde to v těch Bravanticích je?
Najdou to jen Ti, kteří vědí, kde hledat
Ahoj, přítelkyně má narozeniny, jdeme si zaswingovat do Fantasy na kandaulistickou párty, čt 6/2/20 večer do Fantasy. Nechcete se zkusit přidat? Uvítáme zvědavé a nadržené páry, samečků tam bude dost ... :)
Super, to jsme radi.
Kde si byla? Rad bych na nejaky ten sraz sel taky.
Také jsme tam dřív chodili ale zdálo se nám že tam s muži chodí stále víc placených společnic takže jsme přestali.
to jste napsali pěknou kravinu!!!...se nám zdálo???ale v poho,hodně lidí to tu nemůže rozdýchat,že Bravantice všechny válcují a nemají konkurenci
La publication a été effacée par l'utilisateur.
at poskytuje služby.je to její věc.jestli to měla placené to je také její věc.co se starate když píšete že už tam nejezdíte?umíte něco jiného než pomluvy a špínu?
píše a napadá tady člověk který je z čech a očividně v Bravanticích ani nebyl.Jen se chce asi zviditelnit chudák
Jo a chtěla bych dodat. A těmi lidmi co jsem tam došla, jsem spolecne pila tak drink. To bylo vše. 😁
lidi zkuste někteří používat mozek!!kdyby si někdo bral placený doprovod na páry,kde se samotný muž nedostane má to logiku,ale teď byla volná akce pro všechny kde může i samotný chlap,tak proč by to řešil placeným doprovodem,když mohl jít sám
Ano přesně tak. Nas tam bylo 5 a ani s jedním jsem tam čas netravila.
Ano...a pointa je v cem? Ano byla tam vcera, nebyla tam sama a pokud to mela nebo nemela zaplaceny jako doprovod to je jeji vec....a jestli dela cilenou reklamu to je taky jeji vec
souhlas,je to každého věc,a pochybuji,že by tu někdo kdo to má placené psal jak se mu tam líbilo nebo né,pokud by to měla jako kšeft měla by úplně u prdele něco vypisovat
v tom,případě by asi lidi neměli už jezdit nikde,když jak píšete je to všude,ale je zajímavé,že to tu vzpomenete jen u Bravantic
Uklidnime hormony :D bylo nás 5 přátel 😁 přišla jsem tam s někým a odjela úplně a někým jiným. Takže reklamu ani nic podobneho nedělám. A to že si tam někdo pozve placený doprovod...No a? 😁
Zdravíme Bravantic,díky,ale jen pro pořádek,nikoho neválcujeme a s tím,že nemáme konkurenci by se taky mělo přibrzdit.Každý je na něco jiného a každému se líbí něco jiného.Přejeme všem pěkný den
Taky bych na naky sraz zase,ale vse je dost z ruky a nemam skym
Anče s Máňou se taky nechce...?!
Ty jsi zase varil?
hm super tip na víkendový oběd 
Máš recht!
Jedině domácí Premiérské STB saucisses z Kosteleckých uzenin!!!
ne,bratránek má svou farmu
kostelec si strč do prdele
kostelec si strč do prdele
proč bych to dělala???
tak nebuď 

Poprvé
Bravantice