Ja skôr internet keďže v Michalovciach žiadny sex shop nieje ale keď som v Košiciach tak sa rád zastavim. Nie je problém. A určite je lepší kamenný obchod. Ak sú ochotné predavačky môžu pomôcť.
Lenze v kamenom sex shope nehorázne ceny. Ved si porovnaj.
Obycajny poppers. V kamenom obchode 19€ cez e-shop s postovnym 10€. A doručenie do 24 hodin. Ja uprednostňujem e-shop.
Obycajny poppers. V kamenom obchode 19€ cez e-shop s postovnym 10€. A doručenie do 24 hodin. Ja uprednostňujem e-shop.
Jedna moja ex pracovala v sexshope osobne volim skor net, viem co chcem.
A net shop len z dovodu lenivosti a setreniu casu.
Ked som bol v sexshope vzdy som si fajn s personalom pokecal.
Odkaz pre ludi:
Su to profesionalky vobec sa netreba hanbit je to ako si ist kupit mobil ci bars aku inu vec.
A vobec kto pracuje v sexshope je tiez **zvrhlik!!** Nato pamatajte, takze sa kludne mozte na ne obratit s bars akou fantaziou. ( v ramci zakona :-D )
Myslite si ze mate nejaku super unikatnu? Ani nahodou , vsetko uz poculi a poznaju.
A net shop len z dovodu lenivosti a setreniu casu.
Ked som bol v sexshope vzdy som si fajn s personalom pokecal.
Odkaz pre ludi:
Su to profesionalky vobec sa netreba hanbit je to ako si ist kupit mobil ci bars aku inu vec.
A vobec kto pracuje v sexshope je tiez **zvrhlik!!** Nato pamatajte, takze sa kludne mozte na ne obratit s bars akou fantaziou. ( v ramci zakona :-D )
Myslite si ze mate nejaku super unikatnu? Ani nahodou , vsetko uz poculi a poznaju.
Nakupoval som aj v Prešove, aj v Košiciach. Nebol žiadny problém. Len tá cena! Oproti internetu obrovský rozdiel. Aj keď chápem, že nájom je potrebné zaplatiť. Predajne sú výhodnejšie pre ženy, aj keď sú asi menej odvážne. Manželka ma požiadala, či by som nešiel s kolegyňou kúpiť nejaké veci, pretože ona s ňou nepôjde. Spýtal som sa či by vedela doma za ten čas dýchať. Tak som išiel sám a kúpil som guličky aj jednej, aj druhej.
ahoj ! :) mile rád sa podelím o moju skúsenosť ..
V BA (pri hodzovom) som bol raz kupovať pre vtedajšiu priateľku darček a k tomu niečo málo pre seba :) boli tam 2predavačky čo mne osobne trocha vadilo.. kedže som mladý a neskúsený v tomto tak som sa dosť hanbil zveriť tej jeden (ochotnejšej) kvôli tomu že som mal pocit ako keby na mna zazerala a pod.. (samozrejme len pocit realita bola niekde inde ) :D takže v prevádzke určite by som doporučil len 1babu ..Občasne niečo málo kúpim cez internet :) a v predajni som bol len raz.. aj teraz by som chcel ísť kúpiť niečo málo pre seba ale stále je to pre mna divný pocit a "strach" z neznámeho ... ak mi viete v BA poradiť prevádzku kde je predavačka milá a hlavne viac menej zvyknutá na pod. ľudí ako ja :) mile rád prídem a nechám si poradiť
V BA (pri hodzovom) som bol raz kupovať pre vtedajšiu priateľku darček a k tomu niečo málo pre seba :) boli tam 2predavačky čo mne osobne trocha vadilo.. kedže som mladý a neskúsený v tomto tak som sa dosť hanbil zveriť tej jeden (ochotnejšej) kvôli tomu že som mal pocit ako keby na mna zazerala a pod.. (samozrejme len pocit realita bola niekde inde ) :D takže v prevádzke určite by som doporučil len 1babu ..Občasne niečo málo kúpim cez internet :) a v predajni som bol len raz.. aj teraz by som chcel ísť kúpiť niečo málo pre seba ale stále je to pre mna divný pocit a "strach" z neznámeho ... ak mi viete v BA poradiť prevádzku kde je predavačka milá a hlavne viac menej zvyknutá na pod. ľudí ako ja :) mile rád prídem a nechám si poradiť
Wow, asi prva predavacka co chce feedback :) klobuk dolu.
Robis v nejakom retazci alebo single obchod? V par obchodoch v Ba som uz bol, ale bud bol strasidelny personal alebo ceny :D Mozno som ten tvoj este netrafil...
Robis v nejakom retazci alebo single obchod? V par obchodoch v Ba som uz bol, ale bud bol strasidelny personal alebo ceny :D Mozno som ten tvoj este netrafil...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Intimshop Bratislava. Príjemný personál ktorý poradí a pri tom nie je vtieravý
Človek by tam aj šiel osobne no príde mi to trápne si tam kupovať sám veci :)
tak Keď som muž , nemôžem si prísť kúpiť vybrator alebo spodné prádlo :)
Prezradis mne nevedomemu, co je to vybrator? Vibrator poznaju snad vsetci, ale toto
My tiez nakupujeme z ceskeho eshopu.Lepsie ceny nez na sk.Inak sme pred tym nakupovali v NZ v sexshope :)
V NZ v Aquario som aj ja vbehol do predajne. S babami som sa doverne pobavil ale nic ma neoslovilo. Co take by som mohol vyskusat len tak zo zvedavosti ? Doteraz som nic nepotreboval.
Len pre mňa je to trochu trápne 🙂
Nakupujem iba v e-shope, zahraničnom.... Slovenské kamenné predajne majú podľa mňa neprimeranú maržu na tovar. V dobe internetu a vyhľadávačov tovaru/cien je prevádzka sexshopu samovražda.
Napriklad Aliexpress. Aktualne ako darcek pribaluju Corona virus
zivotnost virusu vo vzduchu je tak 6 hodin...
Btw. bol to joke, ked to uz musim takto explicitne uviest pre menej chapavych
Ja som bol v DS príjemná predavačka vedela poradiť veľmi ochotná
Ahoj. Objednavali sme x krat z netu. V sexahope ako napriklad v TN o La.garicii su ceny tak 2x aj 3x vysie na nejaky tovar, hlavne real didlo Mr Johnson.. ze 200eur🤔. Pr
stale som pouzival e-shop. V kamennej predajni sa citim trocha trapne, no minule som tam zasiel a mal som dost negativnu skusenost. Predavacka nemala najlepsiu slovencinu (nejaka ruska alebo polka) a anglicky to tiez velmi neslo. Nechem to zas hodnotit po jednej skusenosti, kedze s eshopom to tiez nie je vzdy vyhra (produkt nie vzdy zodpoveda popisu)
ano, jednalo sa o predajnu v BA :)
Ahojky...dvakrát som bola v sexshope v slimaku..velmi neochotny predavac...a bol tam aj moj znamy a nemal dobru skúsenosť...takze si veci objednavam cez internet.
Ahoj, casto nenakupujem v sexshopoch, ale ked sa uz rozhodnem nieco kupit, radsej v realnom
ako v internetovom obchode, z rovnakych dovodov ako uz je to tu napisane: v obchode mozem sa s niekym poradit, pred kupenim chcem si aj obzriet vybrany tovar a uprednostnujem osobny odber tovaru v obchode.
ako v internetovom obchode, z rovnakych dovodov ako uz je to tu napisane: v obchode mozem sa s niekym poradit, pred kupenim chcem si aj obzriet vybrany tovar a uprednostnujem osobny odber tovaru v obchode.
Ahoj pracovala som v sexshope ale žiaľ zatvorili sme ho lebo sme mali viac e-shop objednávok takže ľudia sa hambia a radšej objednávajú na internete

Sexshop
Zaujímal by ma vás nazor