muž a výrazně mladší žena

muž a žena

starší muže lákají mladší ženy, mě by zajímalo jestli jsou tady i ženy, které hledají muže stašího o víc než 20 let
Mám 45rokov,vyzerám ale o 10 mladsie.páčia sa mi mladšie ženy.nájdem tu chudunku na priatelstvo?
patmata@azet.sk
La publication a été effacée par l'utilisateur.
To sa ako da zistit ze vyzeram o 10 rokov mladsie?
Mám 45rokov,vyzerám ale o 10 mladsie.páčia sa mi mladšie ženy.nájdem tu chudunku na priatelstvo?
Já souhlasím s tím že to tak může fungovat, Já mám taky staršího a až na občasné neshody nám to klape. :)
Hmm, ako kde a ako komu. Napriek tomu, že partnerka je o vyše 10 rokov mladšia, prestáva nám to výrazne fungovať, hlavne v sexe no a s tým sa potom vezie aj to ostatné. Síce sa vyjadrila, že sex sa jej páči a má ho rada, ale zároveň dodala, že jej postačuje tak zo 10x menej často ako mne. Ani nemusím hádať a je mi jasné, že lepšie to už nebude, iba horšie. A teraz čoho sa vzdať?
No ja zijem v takom vztahu, a možem zodpovedny povedat že väčšinou nejde pri takom vztahu o tie prekliate peniaze ako každy mysli, ak ide o peniaze tak to je len milenecky vztah.
My sa pozname rok, chodime sme spolu 8 mesiace a byvame spolu 2 mesiace a nevnimam neake problem.
Či budem stihat je každeho osobna vec a nie každy muž ma rovnaku tužba.
Nechapem ale prečo tolko ludia stale riešia ten vekovy rozdiel kedže parik samotnho ho vôbec nevšima...
Celá léta jsem měl partnerky o dost mladší.Ne,že bych si tak vybíral.Prostě to tak jde. Je jedno,jestli jde o vztah,nebo jen sex. Někdy v 37 začal zájem holek o 10-12 let mladších a později,ve 40,i o 15. Asi to jde,ale nemyslim si,že na dlouho. A pokud jde o sex,tak asi musí být ten starší chlap takovej ten dobře se udržující frajer a ne nějakej taťka:). Dříve či později to ale stejně přestává fungovat. Být spolu to většinou nejde,ale stýkat se na kratší dobu,sex,kultura:) to je ideální. Ono totiž tu mladší holku brzy začnou vytáčet ty kecy staršíhi,rozumnějšího chlapa. Stejně,jako toho chlapa přestane bavit,co to ta22 ka pořád mele.:D
Ale krátkodobě,respektive sejít se a odejít.. Ideální:)
ja jsem ted do toho spadnul....rozdil 17 let a nevim jak dal. Nejdriv z toho byl jen milenecky vztah, ale skoro po 3 letech uz to je vazny.....
U mne to neni o veku,ale o chuti.Nektera ma s vetsim problem.
Tak to je asi výjimka, a jak se dívaš ty na to, že má milence?
Tak samozřejmě, že starším mužům se líbí mladší ženy. Je to i proto, že doma už drahé polovičky nechtějí sex.
Jak jsi přišel na takovou hloupost,že ženy ve středním věku nechtějí sex?