https://mapy.cz/letecka?mereni-vzdalenosti&x=-1.0731060&y=37.5856457&z=16&rm=txyd6wRq7Ff3YewkJPfiq6QEJgTafl2-0-PgSsgbvINg3mfkGgaGGgN8
Už dvakrát jsem navštívil nudistický kemp v El Portus nedaleko Cartageny v jižním Španělsku.Kemp je docela rozlehlý a v sezoně tam bylo několik stovek lidí.Třeba 500 těžko odhadnout.Je nutné si předem místo v kempu rezervovat.Byli jsme ubytovaný pár km od kempu a do kempu a na pláž jsme se dostali bokem přes skálu.Dá se to a není to moc náročný.Pláž je menší s malími oblázky,Voda čistá.Kemp je sevřený horami a leží asi 10 km od centra Cartageny.Kdyby tam z vás někdo jel na dovolenou,tak určitě stojí toto místo navštívit.
valalta predsa alebo inde na krk tam je super kemp
Letos budu rád, když se zruší nouzový stav.
J.j...letos asi nikde..koronavirus bude stále akční všude!!Hranice volné nebudou za měsíc dva...
nevadi ale bude u nas volno predsa na nude son nieco
Jižní Čechy ,tam je fajn . Pískovcové lomy ,pohoda a klid
Ahoj my jezdíme do Igrane v Chorvatsku a je to tam naprosto super každý rok na 14 dní
Ahoj,
letos jako loni-punta križ u Rovinje koncem srpna
letos jako loni-punta križ u Rovinje koncem srpna
Nelze, než potvrdit. Chystáme se tam letos opět.
Letos ta dvě NEJ místa v Evropě
....
klasicky chorvatsko. tam sa da skoro vsetko. chodim tam onanovat.
tak pro změnu budeš letos onanovat na zemplínské šíravě.
tam nie. nema to tu atmosferu. v chorvatsku v lesikoch pri mori. tam je citit volnost. vyzliect sa do naha precha dzat sa a onanovat.
Za nás jasně vede Valalta. Letos tam jedeme opět v hlavní sezóně a opět se moc těšíme.
to vies ze pojdem na valaltu tento jul
pokud se nepletu, tak budeme kousek od Valalty.- Villas Rubin
La publication a été effacée par l'utilisateur.
přidali jste se?
......................
Nahotit se dá všude když odložíš stud, a tomu, co tady píše Beruška nevěř, nikde ti hlavu neuříznou, maximálně přijde hotelový manažer, udělá tyt,ty,ty jako na mě v Egyptě a tak se šoupneš s tím cirkusem trochu stranou, abys nevyvolával v jeho očích momenty hrůzy a je po problému. I Omán má jistě místa kam lidská noha tak často nechodí a opalovat se můžeš jen tak, až se svlíkneš třeba i z kůže.))) Ale když se namažeš, tak to nehrozí.))) Za mě nejlepší Kanáry, tam můžeš chodit nahatý všude, aniž by tě někdo častoval nenávistnými pohledy.)))
tak zrovna v Egyptě jsme na vlastní oči viděli jak si pro nahatého němce přijela policejní hlídka.řvali na něj,naznačovali údery.....prostě hrůza.celá pláž byla strachy bez sebe..
a pokud jsi nebyl v SAE tak nemluv jak to tam chodí
a pokud jsi nebyl v SAE tak nemluv jak to tam chodí
Asi se jim ten němec ani trochu nelíbil, mně jen občas upozorní hotelový manažer s mírným úsměvem na tváři, bez kopů a chvatů a pláž to ani nezaregistruje .))) A nevíš, jak to s tím němcem dopadlo? Uřízli mu hlavu nebo ne?)))) Já jen, aby se tu nešířila panika z arabských destinací když někomu spadnou plavky.)))))
jj vím.jeho hlava byla vystavena na stolečku ve vstupní hale 

Na základě této informace od Berušky, beru zpět co jsem psal o nahocení všude a v arabských destinacích doporučuji dát si na plavky raději pro jistotu ještě kšandy, protože kdyby nedej bůh plavky spadly na půl žerdi nebo úplně, jde tam o hlavu.))) Mějte prima den a nechávám prostor zase dalším s doporučením vhodné destinace.))))
Dovolená asi letos moc nebude....koronavirus lidi odradí, být někde za své prachy zavřený.... je to celý svět ...
my letos Omán,ale tam by nám za nahocení uřízli hlavu 
Ty jí stejně na nic nepotřebuješ...
… vlastně jo, na orál.
To jsi zabil
.

Dovolena 2020
.