Výpomoc kamarátovi rukou

Kto mal skusenost

Ahoj kto už zažil niečo podobné. Alebo by chcel? Blbnutie, stávka, hec... to je jedno.
Mne sa minuly rok v city arene stalo ze som bol pri pisoari a uz som si ho otriasal a v tom isiel mlady muz do kabinky, ostal stat a pozeral na mna co robim. Tvaril som sa ze nic a ked som neprestaval podisiel ku mne a pri vedlajsom pisoari si ho polotvrdy vytiahol a tiez si ho zacal honit. Po par sekundach sme si zacali vzajomne honit. Chcel ist do kabinky ale bohuzial som sa ponahlal prec. Tak sme sa dohodli ze pridem o hodinu naspat, no uz sme sa nestretli. Pacila sa mi neplanovana akcia no skoda ze bez happyendu.
Pekný zážitok. Tak neplánovane...
Veru. Skoda ze to nedopadlo ako sme obaja chceli. A ze sa ro muselo stat vtedy ked som nemohol ostat.
zazil a praktizujem stale je to uzasne ked si tak navzajom urobime dobre aj zo sexom
Ako mladý chlapec som hrával basketbal za miestny športový klub. Chodila s naším mužským A mužstvom trénovať jedna dievčina basketbalistka ktorá hrávala zensku ligu za klub v susednom meste, ale par tréningov mala u nás.... Dievča vždy končilo tréning skôr aby sa mohla v kľude osprchovať a obliecť keďže sme zdieľali spoločnú šatnu. Raz som odišiel z tréningu skôr vojdem do sprchy akoby nič a dievča tam. Vôbec sa nehanbila.... Rukou mi nepomohla aj keď som si to želal, no nestalo sa tak. Pozerali sme obidvaja holý po sebe a to bolo všetko

Na strednej v sprchach pravidelne. Pozdravujem Rasta, Martina, Joža *18*
Dobrá téma... Týzdenne chodim na plavaren a pri sprchovani sa, otacam , aby si aj niekto vsimol a prejavil zaujem...a doteraz NIC*12*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Cauko, kam chodievate plávať? Ja plánujem na prtrzalsku plaváreň začať, v sprchach by sa možno dalo pohonit :P kto by mal záujem?
No ja by som zaujem mal. Len je to risk ci dobre odhadnes toho druheho.
Veď to, len tak náhodne je riziko diskrétnosti a možnosti dodatočného vydierania. Ale medzi známymi ťažko niekomu povedať, poďme si ho vyhoniť navzájom.
Presne tak,,, to už len fakt nechat potom na nahodu aby s tym nejakym "kamošom znamym" k takemu niečomu spontánne došlo pri nejakej priležitosti,,,,
ani sa nečudujem keď vidím tvoj album
Raz keď sme boli na pive s kamarátmi, tak sme boli dvaja pri pisoari a som mu na neho pozeral a aj som mu ho vyhonil , ale viac sme o tom nehovorili...
ja ti rad pomozem kedze vlastnou rukou ta to uz nebavi :-)
Hm pekna predstava,, mat takeho "fajn" kamarata,, ;) bral by som aj ja take zažit, ;)
Načo sú nám ženy, keď je na svete toľko pekných chlapcov *362*
Ba len hetero ktorého to tiež vzrušuje a len rukou naj pravidelne.
Tak admin bol minule možno pod mostom Apollo alebo niekomu vypomáhal rukou.
Raz som išiel do mesta a oproti šiel chlap ktorý očividne si všimol mňa a ja jeho. Zmenil som smer cesty šiel som za nim a tesne pred vchodom do paneláku som naňho zavolal. On že čo chcem. No sorry ak otravujem chcem sa len opýtať nešiel by si na kafe a nepokecal? No na kávu sme nešli stretli sme sa o 3hod keď bola tma a šli sme ku lesu tam sme si vyhonili na vzajom a bolo to moc fajn.
Tak niekedy asi každy chlap ma chut "zažit"nejaku vypomoc" či už len zo zvedavosti,,, ja bez skusenosti zatiaľ.
Maser_Alex
Maser_Alex Inactif il y a 4 an
to ze ty sa este len hladas este neznamena ze kazdy chlap sniva o vypomoci od chlapa
Ako na strednej škole sme sa chlapci sprchovali spoločne v sprche navzajom sme umyvali všade až do konca vtedy to bolo super.*24*