Karanténa

Korona

Chodím číst na amatery fóra a prohlížet fotky. Jinak mám homeoffice. Ale na ten jsem uź zvyklý. Jen teď ho màm stoprocentní. Manželka taky homeoffice. Máme víc času na sebe. Děláme si masáže, díváme ae na komedie. Momentálně Taková normální rodinka.
A před tím jste byli taková nenormální rodinka? *3*
Čumím na youtube na pychopata Bejra. To je alespoň správný blázen.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Každý podle svého, ženské uklízí, někdo začal více číst, poslouchat hudbu, dělat si pořádek v papírech apod. Já se snažím hýbat, pokud to jde, takže navečer kolo, běh, cvičím doma... uklízím stejně jako před . A snažím se z toho všeho nezbláznit.
Já se teda doma nenudím. Ale zajímalo by mě, proč z Penny marketu v rýži je 2078 zrnek rýže a z Lídlu 3024 zrnek *3**3**3*
Já uklidnila a dokonce vyluxovala půdu :)
Ve finsku to musíte ještě prvně odcházet sníh a pak až zahrádka né ?
tobě nařídili karanténu a chodíš do práce?*9*
ale na první dobrou to tak vypadalo...
drahoušku,já vím co obnáší karanténa.ale u nás je pouze omezen volný pohyb osob. nemáme celostátní karanténu.*4**4*
Myslel tu všeobecně nařízenou karanténu, jako že nemůže do hospody... do fitka atd...
jo, ve Finsku je krásně. měl jsem tam kdysi dávno přítelkyni. dost jsem za ní jezdil
hele ty klacku nedělej mi do ni volty *300* ty chceš kecat o zahradce a přitom mysliš jen na to, jak budeš zahradkařit v jejim rozkroku *3*
Jo to jsou ti Love Retro co maji na nohach bile ponožky a na ruce digitalky 7 melody chromo značky Kessel *3*
osobně mám radši přírodní než posekanou
dřív bývaly zahrádky hodně zarostlé *3*
Chystáme se vymalovat,no a asi i něco na zahradě