Na latex mhsexshop.... Na hračky titanem a nebo sexshop51.cz
A teď přes ebay z Číny..přeci jen moc zdejších prodejců zatím nereaguje na hit v podobě platinového gelu...
A teď přes ebay z Číny..přeci jen moc zdejších prodejců zatím nereaguje na hit v podobě platinového gelu...
Ahoj na ali a spokojenost mam malého a pořídil jsem si na něj návlek a super moje taky spokojena
ruzovyslon.cz - tam objednávám vše a pouze spokojenost
ekondomy.cz
Líbí se mi jejich stránky, že jsou dobře kategoricky řazené, přehledné. Pro mě dostačující výběr. Dodanému zboží věřím, že je atestované, zdravotně nezávadné. Dá se snad dobře případně reklamovat. Rychlé dodání. Ceny jistě vyšší než výše zmiňovaný AliExpress nebo Wish ovšem. Jinde jsem poslední roky nenakupoval, tak se přiznám, že nemám porovnání. Za mě, ale doporučuji.
Líbí se mi jejich stránky, že jsou dobře kategoricky řazené, přehledné. Pro mě dostačující výběr. Dodanému zboží věřím, že je atestované, zdravotně nezávadné. Dá se snad dobře případně reklamovat. Rychlé dodání. Ceny jistě vyšší než výše zmiňovaný AliExpress nebo Wish ovšem. Jinde jsem poslední roky nenakupoval, tak se přiznám, že nemám porovnání. Za mě, ale doporučuji.
Levné věci na, drobnosti a doplňky na Aliexpresu, kůži a latex na www.mhsexshop.com a kvalitní, větší prémiová dilda a ostatní pomůcky na www.sexshop51.cz (www.gaymegastore.cz).
Ali super mam menšího a nakupuji návleky na něj a pak záleží na jakej má přítelkyně chut
Ja davam přednost Amazonu dodani zdarma* do tři dnu, velky vyběr pomucek.
To *zdarma je jen pokud mate učet Amazon Prime jinak poštovne je ruzne a samozřejmě dodaci doba je jina.
To *zdarma je jen pokud mate učet Amazon Prime jinak poštovne je ruzne a samozřejmě dodaci doba je jina.
Kdo jaké používá pomůcky .,..................
Pro partnerku je naprosto super Satisfyer2 Pro Vibration.
Zvláštní, jak je to rozdělené. Někdo říká že super a někdo je zklamaný že to nemá sací výkon. Moje žena z toho byla zklamaná. Kupovali jsme více typů, od 300, přes 700 do 2000 Kč a nic.
Sám si je po večerech vyřezávám v proschlé olše.
A zná někdo sexshop1.cz máte zkušenosti s tímto obchodem
AliExpress a spokojenost maximální
Taky objednáváme mam menší tak jsem pořídil návlek a uzasne mam už tři 20cm 22cm a 28cm
Ahoj taky mám skrtici kroužek s analnim kolikem z ali.Bylo to dost levné tak doufám že to není nějak zdravotně závadné
Taky jsem bral par věci z Wischu a dobry a když sleduju klasicky sexhopy jsou tam ty pomucky uplně stejne takže je stejně berou z činy

Erotické pomůcky
Relax