Ford focus 1 nebo 2 v kombíku, při složení sedaček je lozna plocha 170-180cm a dá se v něm i spát ve 2 pres noc. Nebo ještě něco od citrónu, ale nevim ted název
Peugeot Partner nebo Citroen Berlingo....v podstatě jedno a totéž. Vyzkoušel jsem těch aut víc, ale tyhle vedou.....
Kup si Škodu Superb 2.0tdi combi
Nebo Volkswagen Passat B6 nebo B7
VW T California
autobus ..................................
Opel Zafira v 7mistne verzi schováš zadni sedačky a posuneš přední nadoraz a máš 2m prostoru
Můžu jenom souhlasit :-)) za mě super.
Velorex?to zavání netradičníma polohama
Dodge, prostorné..... A pak volskvagen verze combi
A co tak tu zenskou polozit na kapotu a osukat ji na kapote? To pak postaci Fabijka hatchback.
Nevím jak starší Fabie ale u té nejnovější to na kapotě nelze, a to má žena 55kg...
Fabie není špatná, ale těch úrazu co jsme v ní již měli ...
Fabie není špatná, ale těch úrazu co jsme v ní již měli ...
V3S na korbě,náklon si nastavíš jak chceš.
Kdyby jsi chtěl to Iveco, tak jedno prodávám a ještě ti zbyde na úpravy na šmajchlkabinet :-)
Ja mel v unoru pujceny Peugeot Rifter, byl jsem z nej nadseny, dobre se to ridilo, pekne jel, pristrojovka ala osobak a ne dodavka, pri vystupovani z toho neapadnes, v zadu hodne a mista velky kufr. Akorat jsem v nem teda nemel sex 😂😂
Já byl velmi spokojený s bývalou firemní Ochcávkou (v kombíku samozřejmě), která měla v kufru mezipodlahu. Udělalo to rovné lože, že se vyspali i tři vedle sebe ve spacákach.
Teď sem to vygooglil a vypadá to opravdu dobře, já ani nevěděl ze tohle Octavie umí :D
Ta Octavie to nejspíš vyhraje, děkuji za tip :)
Doporučuji Boxer maxi multi jet z vlastní zkušenosti
Vw t6 a můžeš skoro i ve stoje
Co třeba Chrysler Voyager, někdy od r.v. 2005 se dělají se zaklápěcími sedačkami do podlahy. To je tam pak místa... A v benzínu jsou to spolehlivá auta.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Spíše nějaký kombík bych potřeboval 😃

Nejlepší auto na sex.
Co vybrat?
Fabii ne prosím, modřiny od bezpečnostních pásu jsou k nezaplacení a častým používáním se cele auto vysloveně rozvrže :D