Preferuju minimum látky, jen aby vše dobře drželo na místě, ale tanga jsou nepohodlný, takže jocksy. A na spaní nic nebo volný trenky.
Já bambusové trenky, v létě někdy pod šortky naostro a spaní nahatej
boxerky/trenky, pohodlí nade vše 🙂
Nosím trenky volné i upnuté...podle situace. Prý mám hezký zadek...?!?
Slipy nikdy.
Tanga asi 8-9 let...3-4x za rok jako překvapení pro manželku.Občas pro osobní vzrušení si je beru přes den (1x za měsíc). Pravidelně je nosím, když jdu navštívit nějakou dominu.
A jak píše nejeden muž...v létě nejraději na ostro O:-)
(modifié)
Slipy nikdy.
Tanga asi 8-9 let...3-4x za rok jako překvapení pro manželku.Občas pro osobní vzrušení si je beru přes den (1x za měsíc). Pravidelně je nosím, když jdu navštívit nějakou dominu.
A jak píše nejeden muž...v létě nejraději na ostro O:-)
(modifié)
Jedine damska minitanga..........
Nosím pánská tanga nebo nic a na noc v zimě pánskou noční košily
Zakladatel vlákna je pouze sběratel fotek a určitě ne žena
Nosival jsem jsem slipy abych mel koule oddelene od stehen kvuli pohodli, ale posledni rok jsem presel na prilehave boxerky.
V létě nejraději nosím pánská tanga a v zimě raději slipy klasického střihu nebo boxerky. Preferuji střihy, které zvýrazňují to co mají muži mezi nohama.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Jeste donedavna jsem nosil slipy, ted uz po nekolik let boxerky z bambuxoveho vlakna, jsou fakt pohodlne. Jinak v lete pod kratasy vetsinou naostro a spim nahatej.
Koupil jsem si dva týdny nazpátek pánský tanga Joe Snyder...te nedelam reklamu,ale maji nekolik druhu a je to strasne sexy.......Samozrejme to vypada lip na hezke postave,ale tanga se mi nosi skvele a plus vzrusuji.........Rad bych to nosil i ven na koupaliste apod,ale Česko mám pocit na to není ještě dospělé......u moře v ničem jiném, chodit nebudu......Pak jsou taky fajn moderní slipy a boxerky,ale ty tanga jsou asi nejvic fajn.......pekny zadek u chlapa je pro chlapa taky pekny pohled,jsem hetero.....o zenach se bavit ani nebudu:-)
Boxerky. Nejlip vypadaji a jsou pohodlne. Upnuté koule ve svém postreprodukčním věku už neřeším.
Boxerky, v létě v kraťasech co mají “šíťku” jedině na ostro.
Boxerky ale škoda že nemám tak velkou bouli vepredu
Teď už nosim v podstatě jen boxerky, mám i několik s vačkem na penis a push_up efektem. Taky s kapsičkou na koule, ty ti bouli udělají.
Ahoj,já jedině pevné boxerky.pouze na noc trenky
Kvalitni boxerky na chozeni, na sport jedine slipy, protoze Fristensky si nema litat kde se mu zachce
Když vím, že budu dom a chci pohodlí, tak volné boxerky, nebo naostro. Když někam jdu, budu v jeanách tak trenskoslioy, neboli uplé boxerky. V létě se snažím chodit na ostro...
Čau. Nejraději mám boxerky třeba z bambusového vlákna. Ty jsou příjemné. Pak ty volné trenky ale jak je to moc volné pořád musíš něco popotahovat to je děs. A slipy no nevím. Od svých cca 7 let jsem je snad ani nezkoušel obléci. 😂
Ahoj.Ja boxerky nebo trenky.Slipy nesnesu,to skrti.Muj partak potrebuje pohodli.

Spodní prádlo u mužů
Zajímá mě co muži preferujete