La publication a été effacée par l'utilisateur.
Chystá sa nejaký milý párik alebo milá amatérka dnes okolo obeda? 😉
My. Dnes večer okolo 20.30 hod............
Zaplatíme si tam kurvicku a bude sa obracat
ako to myslis budeme sa obracat
Tá zaplatená žena že by sa obracala aby urobila všetkých nadrzancov
Ahojtestale nieviem kde presne na zlatych sadanieco zazit nechce mi to niekto napisat v sukromnom chate možno aj my sa prave dohodneme lebo chcem strašne a už som zufali neviem nikdy nic najst
A presne to ťa kvalifikuje na to aby sa ti niekto ozval.
Hmmmm
Dobrý nápad, aj tak ti staré komentáre už nikto nečíta.
- na starých "Amatéroch" sa dalo stránky "prechádzať", ak ich bolo veľa - nie, ako teraz, čakať, pokiaľ stiahne cca 1200 odkazov ku jednej téme!!!, takže = odkaz niekde "vedľa" je ...
Aj tak by to mohli prerobiť.Nech sú nové príspevky hneď na začiatku
Super nápad.už ma to tiež nebavilo
Dnes pojdem pozriet na zlate..najde sa parik ktory sa rad predvedie alebo pozrie na mna?alebo zena?napiste.
Kto by tam teraz chodil v takomto počasí... Jedine tak buzeranti v lesíku ti chodia za každého počasia
No vsimol som si,ze to tam je iba plne uchylov..tam par asi nestretnem..
Ja tam chodievam s manželkou pod bilboard. Tam si to spolu rozdáme. Teraz v piatok sme boli a pridal sa k nám aj nejaký mladík, chvíľu nás pozoroval a potom prišiel a opýtal sa či sa môže pridať. Hneď ho aj strčil manželke do pusy. Tak fasa troječka bola. Samozrejme, že tam aj očumovali ale ved o to predsa ide
Ahojte, kedy sa chystate? Vcera som tam bol pozriet, ale nikto tam. Nebol:)
za nuda plážou je taký veľký bilboard tak rovno pod ním
To je ten pri dialnici? Zvykol som sa okolo zlatych prechadzatvale nikdy som nic nevidel, este ze moznon😁
Ahojte, dá sa tam dostat aj autom
Kedy tam budete najbližšie? :)
No to by som sa aj ja rad pridal k vam:)
dobry napad. netreba sa polhodinu preklikavat na koniec
Ehm...nieco ti prezradim. Tajomstvo. Tam vpravo pri nazve diskusie je taka sipocka. Skus na nu kliknut a travit polhodinu radsej uzitocnejsie.
Ano, ale aj tak musis cakat minutu kym ti nacita temu🤦♂️
Iiiiha za tuto radu na hrad :) kupim ti cokoladu 😁
aj ja dakujem
Ďakujem. No vidíš, to som vôbec nevedel a verím, že je tu takých aj viac...ešte raz krásne ďakujem !

Zlaté piesky 2.
Nudapláž