Miesto v okolí PN

Miesto kde sa dá zašiť

Partnerku veľmi vzrušuje, keď sú pri sexe / hrátkach ľudia v blízkom okolí (vedľa v izbe, v obchode [fajka v kabinke] a podobne). Keďže sa blíži leto hľadám niečo vonku, ideálne v okolí PN. Ďakujem.
Chodte po dialnici smer Trencin , vyjazd Luka a po starej ceste na Trencin. Cca po 500 m do lava na polnu cestu , cesta potim vedie paralelne s D1. Obcas tam chodime , ked sa nam nechce ist daleko.
Vo v pn som sem tam stretol v aute na konci slnavi na tej spodnej ceste .....
zajtra dopoludnia budeme autom v pn mozno by sme aj my nejake male zaujimave dobrodruzstvo uvitali. vymenu ani trojku nie.
Vzadu na lide pri Váhu
A vlastne ako sú vahove cesty az k hornej strede je toľko miest na hratky a nikto tam nechodí
k Vahu chodim 4 rok na nuda opalovanie je skoda ze tam skoro nikto nechodi ja by som privital spolocnost alebo obcas nejaky pokec
Ahoj cestičky k váhu za Ducovym. Tam sa sa nájsť toho veľa. Ideálne je mať auto.
Alebo keď sa bude kúpať zelená voda večer. Ak chces viacej detailov napíš správu. Nechcem písať verejne
No to by bolo fajn ist na bajku okolo pristavit sa, pozriet..
Myslím, že sme ok. No otázka znela inak :)
No v pn.tazko.alebo v nmnv poznam dve dobre miesta
Pri elektrární smerom na TN po starej ceste na výjazde z NMnV😉
Práve včera sme šli okolo. Nabudúce sa tam zastavíme pozrieť ako to tam vyzerá. 👍👍
Skúsime sa na to pozrieť. Dík :)
To nie je ďaleko, kľudne mi napíš do správy aké.
To by som aj japozrel rad..ak chcete divakov:)