Seznamování na Amatérech

Zkušenosti

Zdravím. Jakou máte zkušenost, možná lépe řečeno úspěšnost, se seznamováním na Amatérech? Spíše přes místnosti a chat, nebo oslovením dotyčného zprávou přes profil???
Zkušenost ze seznamky mizerná, na inzeráty většinou nikdo neodpovídá. Na chatu sice úspěšnost vyšší, ale najít tam něco je detektivní práce. Jednak v chatu jsou narozdíl od seznamky naproste nepochopitelně roztříděné kategorie. No a pak minimální možnost filtrování. Co mám z toho, že někdo nabízí hluboký orál na Slovensku, nebo že úplně nejlepší análek nabízí Karel? Je to hledání jehly v kupce sena, ale najít se tu při troše trpělivosti dá.
Ahoj podle mě to z osmdesáti procent lidí nemyslí vážně razatim se mi nepodařilo se sejít .Michal
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Seznamování je tu virtuální, podobně jako jinde...
Fungují sluzby, někdy.
Ale jinak, v drtivé většině případů je realita úplně jinak, než se uvádí v profilu. Pokud tam tedy něco je.

99% ani nedojde ke komunikaci.
Sešel jsem se asi tak třikrát, ale skutečně to nikdy nesedělo s inzercí.
Ve všech případech to vypadalo že inzerát psala jiná osoba než ta co přišla 🤣.

A to se snažím o kontakt bez nějakých nároků, protože si myslím že jedině osobně se dá zjistit, jestli to vůbec má smysl. Kafe na pumpě, bezpečné pro ni...

Jinými slovy, fotku péra neposílám, pokud si vyloženě neřekne.
A kdo si řekne, obvykle je nakonec chlap ve fake nicku, bohužel.

Potřeba si tady udržet nadhled a zkoušet, nevěřit.
Dobře popsáno.Lip bych to nenapsala Hezký večer.
Seznamování tady je utopie někdy je to až k breku 😏
DigDag
DigDag Inactif il y a 6 an
Otázka je, jestli je to žena, bohužel... A v tom je ten dnešní problém no. Ale jinak s tebou souhlasím, bohužel je to tak, ženy to budou mít vždy lehčí, ale zase ty prasárny, co jim chlapi píšou, bych číst asi nechtěl :D
Tohle jsou tak ubohé soudy. To, že tě někdo ojebe neznamená, že to je chlap. Pokud si kupujete fotky tak je to jen tvoje debilita. Brečet pak jak je to nefér, proberte se je to ubohé. Klidně té může ojebat holka která je na fotkách akorát prostě nepíchá s oslama. Když se tady každej z vás chová jako kokot a myslí si že je tak úžasný že po něm skočí každá, tak se nedivte. Nejdřív si zameťte před svým prahem
Přes zprávy. Byl jsem na chuzce 2x. Úspěšnost toho, že se mnou někajká půjde odhaduji ani né tak na procenta, ale spíš na promile.
Lepší se jít projet na kole, než zevlovat tady za účelem brutal anal sexu.
Dle mých zkušeností tu většina lidí tráví pouze pracovní dobu *3* takže s kolem se to nevylučuje *4*

(slovo vylučuje teď s koncem Tvýho příspěvku vypadá legračně)
Záleží pokud hledá muž žena nebo pár.Pokud hledá muž par,tak šance minimální,pokud hledá muž ženu,šance skoro nulová ale pokud hledá pár pár tak se urcite vybrat dá.Hodne otázka štěstí.Na jeden pár vychází tak 2.000 chlapů to je pak těžké vybrat 😂😂
Dle mých zkušeností tu většina lidí tráví pouze pracovní dobu *3* takže s kolem se to nevylučuje *4*

(slovo vylučuje teď s koncem Tvýho příspěvku vypadá legračně)
Vcera jsme zrovna byli s jednou amaterkou venku na prochazce a pak sedeli 2 hodiny v aute a bavili se o vsem moznym; od stavby skleniku po pochovavani ctyrnohych mazlicku :)) Jsou tu super lidi, jen si to clovek nesmi nechat znechutit par individui.
Dneska jsem s další amatérkou (nepadli jsme si sexuálně do oka) přesazovali u mě na zahradě papriky a rajčata a asi budeme kamarádi *16* Takže neříkejte, jak je tu seznamování nereálný. (když se můžu seznámit já s mým ksichtem *3* )
Ako niekto písal je to o šťastí, ale ja som našiel super pár sice zo zahraničia ale aj tak sú super a proste treba len skúšať a veriť
Jsem na amatérech asi 15 let už .Nikdy jsem se s žádnou normální ženskou na trvalý sex nebo nějakou kávu pokec nesetkal . Poslal jsem miliardu zpráv a nikdy nic . V 15 jsem si říkal že jsem mlady ve třiceti že sem starý :-D amatéři slouží jako dobrá inspirace sexuální :-) nebo trendu nebo placených mladých :-) normální ženskou tady to bys musel mít štěstí xxl :-) preju ti to cago
Zde najít ženskou? K smíchu.Zenska kvůli prachům si nechá i tlamu roztrhnout ale jak nic nekápne smůla.tak nějak teď mudrujte.
Nebyl problém z valné většiny se seznámit. Ale našlo se i několik mužů kteří nenašli odvahu překročit hranici reálu.
Ale zase, výsledek seznamování......z 99.99999% první setkání , pokec a kafe, nic víc
No tak nebudes otravovat zeny ktere o to nestoji. Ty, ktere o to stoji, si to rady zmeni *22*
Paolo227
Paolo227 Inactif il y a 6 an
Má zkušenost také nulová ,problém je ze ženy ani neodepisuji ať píšeš ať jsi slušný nebo prasak
DigDag
Ticho tam, kazis mu jeho "pravdu" *22*
ale kdyby jsi nekecal *22* i kdyz nemas vijupi, tak s tebou mohu paradne vyjebat *22*
bohuzel na Amaterech je nemozne nekoho poznat,teda pokud je clovek hetero
DigDag
DigDag
to mohu potvrdit, my jsme taky vždy našli :)
Nádhera. A vaše galerie taky. Je vidět, že vás to baví. Škoda, že pár, se kterým jsem se scházel, se odstěhoval mimo ČR
DigDag
Ale kozy perfektní, těma bys ukojila i nějakého menšího dinosaura.
....divis se?.... tezko by nekdo jezdil do finska na obycejny mrd....
Možná by stačilo mít místo vany v profilové fotografii sebe...
Ja tam tu vanu měl *329* ale byl jsem v ní naloženej*1* okamžité reakce na seznámení desítky na sex, několik na přátelství, několik na vážný vztah.
Všechny od chlapů *17*.... Jsem heterooooo*12*
pořád lepší vana ,než něco co by tady pohoršovalo
Tak laka na smajchl kabinet penzionu Janova v Polance no *1* ty nadelas *22*
Ty jsi hotový Columbo. Škoda že tvé hate komenty jsou profláklé po celém fóru*3**3**3*
To půjde těžko vzhledem ke skutečnosti, že v soukromém životě jsem spokojený a nehodlám na tom nic měnit. V tom intimním už to je hoší
Pak se ale nemůžeš divit že nemáš úspěch...