Krúžok na penis na nudapláži

Krúžok na penis na nudapláži

Je to vec nastavenia. Koho láka sa nejak odlíšiť, tak sa isto za to nehanbí. Inak by to nenosil. Ak mám povedať za seba, tak ja mám piercing a vôbec mi nevadí ho ukázať. Na nuda pláži už vôbec nie.
Presne tak aj ja mám piercing a vôbec mi to nevadí kto si čo myslí je to moja vec a na nude obzvlášť
Nuda pláž nie je o tom, že tam ideš okuķávať druhým penis alebo nahé telá a potom si za rohom honiť. Nuda pláž (fkk), naturizmus je životný štýl
Presne tak ako píše "stema44" nuda je životnom štýle a nie o sexe nikto ti nič nepovie aj keby si mal penis reťazou omotaný, je to tvoja vec, tam sa opaľuješ a nie to čo si myslíš
A keď mi stojí na nuda plazi je to normálne či ako to berú ostatný ?
Horšia vec sú plavky na nudapláži, ako vidím niektoré choré ženské hlavičky večne sa tam promenádovať v plavkách a okukávať mužov, hodila by som ich psom.
Ako napr. dve známe plážové celebrity, jedna čierna, druhá blond, myslím že sa volajú Darina a Jana, o ktorých celá pláž vie, že sú to radodajky a hlavne tá prsnatá blondína že roztiahne nohy komukolvek a bežne verejne sexuje po večerných nasávačkách v bufete na pláži.
ahoj obcas tam chodim a jednu janu som tam videla viac krat mat sex
Ahoj tu Mato a tiez chodim ale este nevidel
Ahojky pekny dnik ti prajem tu Mato a som tiez nudista a kam chodis na nudu prezradis?
Podla mňa je to pekný šperk na penise
A moja otázka co tak klietka na penis na nudaplazi príklad zlaté piesky v BA chodíme tam často. Ale zatiaľ som nemal odvahu.
Ahojte tu Mato tak to by aj ja rad vyskusal pridal by sa k vam
Spolu Snami... klietka je iste zaujímavá vec... ale svoje zvlastne čaro by získala, napríklad keby tvoja manželka mi mohla na penis natiahnuť prezervatív a hneď nato skontrolovať ci si dostatočne zamknuty... Zvyšok zážitku by som už sprostredkoval priamo pred tvojimi očami... Veď uznaj sám - moja dĺžka cez 20 cm a obvod 16 cm pravdepodobne zaručujú božské divadlo a skvelý zážitok...
skoda ze aj do gebulky ti nebolo dostatocne nadelene, takto ti tie cisla budu skôr spôsobovat svalovicu
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Na zlaté piesky v Bratislave, už 20 rokov
Ahoj tu 44r Mato nudista tiez rad chodim na nudu sa slnit a cez zimu zas sauna
ofelia ty si čistý kkt .....

.......
asi patríš k nim a tiež to robíš tak
Ak ti stojí na nude tak si pravdepodobne ešte nedospel na to aby si tam bol alebo ťa všetko vzrušuje a si tam za účelom pozerať
Mna samotnu vzrusuje uz len to, ked som naha na plazi a nemusim sa ani po nikom pozerat... a pritom som sa naha kupavala uz od detstva na normalnej plazi, takze som zvyknuta a stale ma to vzrusuje...
Ahoj tu Mato tak aj mna vzrusuje ked som len nahy
Romana1989... podľa mňa je to úplne prirodzené... a aj sexi... Bol by som však zvedavý, ci by si sa napríklad doma dokázala vyzliecť donaha pred cudzím mužom a za prítomnosti manžela...
chodíš na jazero do Rusoviec? .......................................................................
ostatní to beru ako vsade inde. ak ti stoji na plavkovej plazi, alebo v elektricke. vacsine je jedno ze kto ma akeho vtaka. a najdu sa takí co zareaguju. rozne. je to na tebe ci chces pozorovat reakcie alebo sa pretocis na brucho.