Otázka pro chlapy

máte rádi jenom hubený?

...nebo jak to vidíte? Potřebuju znát názor chlapa.Kolikrát v různých článcích se píše,že máte rádi,když je ženská "za co chytit".Pak tady čtu vaše komentáře k některým galeriím,kde ta dotyčná moc štíhlou postavu nemá a příjde mi,že tak hnusný urážky můžou vypadnout jenom z puberťáků,kteří to v hlavě nemají srovnaný a v nějakých -nácti mě na střední škole nadávali...
Kdo přišel s takovou hovadinou? :-) Je to nesmysl. V podstatě souhlasím s názorem Jirkaa20, k tomu dodám, že jen tělo není všechno.
Já jsem měl svoji první cca 40-ti kilovou a tak mi ten vkus zústal. Kdyby se mi věnovala dívčina s vyšší váhou tak čertví, jak by to bylo. Nehledej Ty, nechej se najít a je po problému. Ve vztahu dvou je vždycky jeden méně milován, tak to nebuď Ty.
Třeba já na postavu moc nedám. Když se mi líbí holka v obličeji, tak už postavu prakticky neřeším a zase naopak. Dost hubených a "televizně krásných" holek se mi v obličeji nelíbí, přijdou mi nesympatické a prázdné a pak můžou mít postavu jakou chtějí a stejnak se mi líbit nebudou. A zase naopak, holka při těle se mi bude líbit, když se mi bude líbit obličej.

A co se ostatních chlapů týká, myslím, že jsou chlapi dneska dost často zbabělci a tvrdí, že se jim líbí to, co veřejnost "schvaluje". To co je v médiích a mezi známými považováno za hezké, to se "líbí" i jim. Ve skutečnosti mají třeba jiný vkus, ale bojí se mít holku, která nezapadá, protože by nebyla dost reprezentativní.
dost povrchní názor povrchní společnosti.Ale neuvědomují si,že lidi jsou různí,nemůžou vypadat jako z jedný továrny a je to tak proto,že každý má jiný vkus.Tak nemají mít strach z toho,že se jim líbí něco jinýho,než se nechutně prezentuje v televizi a pitomých módních časopisech.Nikdo je nepověsí za to,že řeknou, že se jim nelíbí umělý modelky,ale ženský krev a mlíko,atd.Stejně jako z muzikou-všem se nemůže líbit opera nebo techno.
pak nemáme mít depky viď? :) akorát je fakt, že souhlasím se štíhlýma kamarádkama, že moc velká nadváha je zdravotní riziko a taky to není přirozené a ani hezké...ale my na tom nejsme tak hrozně, že:)
asi tak nějak.Když má člověk víc jak 100kg a náběh na cukrovku,tak to už je moc.Ale když je ženská plnějších tvarů a nevypadá jako ty Američanky,co někdy ukazují na netu jako odstrašující případ,tak není důvod,aby si s ní chlap něco nemohl začít
Je to tak ženská musí být krev a mlíko a ne že budou "chrastit kosti" a bude mít vystouplé žebra. A když ji chytnu tak vím že držím a ne že mne její kosti budou tlačit do ruk :-))
Musím se přiznat že za život jsem měl hodně žen hubenych i silnych ale vítězí silnější vždycky s nima byl sex lepší jsou citlivější a umí si sexu važit protože si ho umí užít.
Každou ženskou musí být za něco chytit a ne se bát, když si na ni lehnu, že se zlomí, nebo něco takového. Nejlepší je pořádná baculka s pěkně kulaťoučkou postavou. prostě holka krev a mlíko.
Záleží jak kdo. Někdo má rád holky, který jsou úplně hubený, nemají prsa. Někdo má rád zase normální holky, který je za co chytit. A někdo má rád váhovou kategorii 120+. Příroda to zařídila tak, že každý člověk se někomu líbí. Mě se třeba líbí střední varianta - ani moc hubená, ani moc tlustá. Třeba: http://www.amateri.cz/g537027- prsa/1
ja mam rad baculky jsou mnohem krasnejsi nez ty vychrtle