Jak to funguje na Lhote

Nahoteni i vic na Lhote

Zdravim,
zacal jsem nedavno jezdit na Lhotu, je to tam moc fajn, krasna priroda, pohoda, voda je taky fajn. Nicmene vsiml jsem si, ze na nude v rohu u stanku se casto odehravaji i zajimavejsi veci. Rad bych se zeptal zda li nekdo nevi jak to tam po sexualni strance funguje, jak se tam lidi domlouvaji. Rad bych se na nekoho i podival pri dovadeni, ale nechci zas nikoho otravovat. Za jakekoliv info nebo kamose s kterym bych tam mohl jezdit budu moc rad.

Diky.
Jezdím na Lhotu už několik let, ale dnes 28.9.2023 jsem poprvé viděl, že tam zřejmě občas probíhá i něco víc. Za rohovým stánkem vede lesní cesta dozadu, viděl jsem tam zajít nějaký pár a hned po něm další smíšenou trojici, tak jsem si říkal, jestli tam není nějaká zkratka z areálu, ale místo toho se tam odehrávala nefalšovaná Life Show. Jeden pár si to tam před zraky asi 5 mužů a jedné ženy pěkně rozdával a evidentně to obě strany vzrušovalo. Žádné šmírování z dálky, ale zjevně konsenzuální představení pro diváky (kteří u toho také honili). Možná to byla výjimka, možná to tam je zvykem, nevím. Překvapivé bylo, jak rychle se tam vzalo tolik diváků. Buď byli předem domluveni, nebo to tam bývá častěji a už na to někteří čekají. Skalní nudisté by to sice zřejmě odsoudili, ale pokud se to odehrává v ústraní s oboustranným (byť tichým) souhlasem, tak koneckonců proč ne. I někteří nudisté mají rádi sex, někteří se na něj rádi dívají a jiní chtějí být viděni. Tak pokud to všem zúčastněným vyhovuje a dětem či jiným návštěvníkům na pláži zůstává skryto, nevidím na tom nic špatného. :-)
Ahoj, půjčují tam paddle boardy? Co teplota a čistota vody? Dá se rozumně zaparkovat?
Bude dnes někdo na Lhotě ve večerních hodinách?
Chystá se tu někdo zítra k večeru a během soboty na Lhotu? Nehledáte fajn společnost na příjemné sexy hrátky...? Napište vzkaz třeba si budeme sympatičtí...
Dnes večer kolem 20 hod. bude tam nějaký pár nebo i žena/muž...kdo ví ... pláž pod stánkem c.11
Ahoj, prosím jak je to na Lhotě v noci se vstupem a parkováním? Uzavírá se nějak večer vstup nebo je tam přes noc vstup a parkování volné?
A co nějaké vzrušující noční hrátky, máte nějakou zkušenost...? Budete tam někdo dnes k večeru resp. během zítřka? Napište mi...
...škoda...a nebudete zítra nebo v sobotu...?
Amatérka nebo pár co dnes odpoledne pojede na Lhotu ? co turnaj v kostkách s párem ??
Tak co dnes večer? nějaký pár či žena? akcička při setmění?
Mam video jak je to u stánků...................https://www.youtube.com/watch?v=b4q8d16_q1o
Jak vidím to počasí tak tam zítra odpoledne budeme najisto :-)) Byl tam někdo v sobotu odpoledne ?
My se chystáme dnes po 18h, tak snad bude fajn
Sakulenteeeee... a my tam budeme až zítra :-))
Pozor ať si nespálíte nějaký koutek Dámo :-)
Bude fajn potkat tam ženu amatérku nebo pár... :-))
Nádherné počasí, málo lidí, pohoda klid👍
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Jste dnes někdo na Lhote na nuda jako já? Dejte vědět kde, můžeme si spolu užít...
Někdo teď hned na Lhotě? Nejlépe žena ví pár?
Ahoj . Dnes jedeme na Lhotu ,budeme tam okolo poledne
V pátek po setmění tam byla akce , par a nad nima dva honili
To zni desive. Dva nad nimi honili... Jestli je to brano doslova, tak to ne. Kdyz jsme v klubu a honi okolo, tak fajn, leckdo si i uzije, ale ne nad nami...
Doslova nad nima .. zjevně to nikomu.nevadilo a nikoho nepohorsovalo.. už se stmivalo
Predstava, ze mi par cm od obliceje nekdo honi a o chvili pozdeji mi na zada dopada sperma, ta predstava je dost neprijemna. I v klubu koriguji, kam smi muzi manzelce strikat. A na me ze nesmi.
Ahoj . Nejsou tu paní co byli včera a v pátek na nuda Lhota ve večerních hodinách a sledovali jak se milujeme s přítelkyní?
Presne nad tim premyslim. Ale je tam docela chladno tak nevim jestli to ma smysl. Na opalovani a koupani to asi moc nebude.
Ja se chystam v sobotu,da-li pocasi. Letos jsem tam jeste nebyl, taky se rad podivam nebo i pridam.
Take se rád přidám klidně jako divák :)
S takovou vybavou co mas na fotce tam budes delat paradu
Pokud bude pocasi , tak se uvidíme v neděli..
Take budu rád za info :) nedávno jsem se tam byl mrknout a pěkná nuda pláž :)
PS. Je mi 23
Klidne napište kdo jste poblíž
Zitra jedu na Lhotu, potkam tam nekoho z amateru?
Zitra tam planuju jet i ja pokud bude pocasi alespon trochu v poho...
Kdybys mel zajem chlape klidne muzem jet spolecne, taky vyrazim autem z Phy.
Přejeme vám hezky den , my na Lhotu jezdime už několik let .. je to nej nudisticka plaz .. co se týče sexuálních hrátek, tak máme zkušenosti několik.. jak vecer přímo na plazi, tak přes den za stánkem v lese .. máme rádi nejenom diváky.. budeme se těšit ze se s Vámi potkáme
Hezký den i vám
Také jezdím moc rád na Lhotu ale štěstí někoho vidět jsem ještě neměl a tak když tam budete chtít jet a mít chuť napište mi zprávu a ja se na vás moc rád přijedu podívat popřípadě se i přidám když budete chtít. Skoro 2m vysoký sympaťák František
Ahoj co letos už jste byli se mrknout jezdíte pořád? Rád bych se pridal s někým a pokoukal 🙈😜 jsem z Benátek nad Jizerou
Dobrý den. Trávím tady dovolenou a podle počasí se chystám na Lhotu. Píšete že divák vám nevadí, je možné se tam sa Vámi setkat? Děkuji za odpověď
Hodně se toho děje na protejším břehu se západem slunce. Pak v noci v rohu na nudě se při teplé noci někdo najde 😉
Ahoj, mezi Brandys nad Labem, Benatky nad Jizerou a Kostelec nad Labem. Anebo si vyhledej vesnicku Drisy a je to hned u toho. Preji hezky den :)
Svatá pravda. Taky toto místečko se ženou využíváme. Bohužel, někteří jsou natolik dotěrný, že ne vždy je to úplně příjemné, slušní čumilové jsou ok. Užijte si to.
Co v lese za stánkem? Můžeš to nějak víc popsat?