není dnes nebo zítra někdo na Dobříni?
Je dnes žena nebo nějaký pár na Dobříňi?
včera, jak bylo vedro, tak tam bylo dost živo
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ano včera minimálně dvě akce 😉
Dnes bude nekdo na Dobříni asi se tam zastavim mezi 2 a 4h
Někdo dnes na Dobříni na koupání
Někdo dnes na Dobrin? Budu se opalovat nahej, a nejspíš i s kamarádkou
Dneska budu na Dobrini, tak od 7.
Rádi bychom našli nudistu , který by nám dělal společnost.Třeba večerní koupání na jezeře Píšťany nebo i jinde. díky za tipy
Napište kdy půjdete;-) moc rád přijedu koukat;-) nebo ostatní... Okolí Litoměřic moc rád se poznám s párem... Nebo ženou samozřejmě ;-)
Dnes k veceru se tam asi zajedu podivat a koupnout se...
Já si ho tam dneska zase krásně vyhonil, třeba mě priste někdo načape 🙃
Taky dnes budu hezky strikat, už jdu do finále, zastavil se tu jeden cyklista ale jen se smocil a hned jel
Jezdim na Dobřín. Kdyz tam nekdo pojedete napiste rad se kouknu i z blízka...
Dnes se tam chystám ospoledne po práci.... Na kukacku a hezky si to udělat
Je někdo schopný zaslat konkrétní souřadnice místa, kde se scházejí naháči na Dobříni a Barabě? Nikoho jsme tam nepotkali.
Bude dneska nějaký pár nebo žena????
Dnes se budu pohybovat v okolí. Tak bych se rád podíval nebo přidal. Ale neznám to tam, tak bych také oceněnil konkrétnější určení místa
Nechystá se dnes odpoledne nějaký pár na Dobříň, Barboru, Braňany nebo Nechranice? Mrknul bych se a třeba někomu zpříjemnil den :-)
Jezdim na Dobrin i na Barabu. Skoro vzdy se je na co divat a obcas se da i pridat.
Ahoj a kde je Baraba? To neznam vůbec
Na Dobrini nikoho asi nebudete pohoršovat na poloostrově...tam s tím asi každý počítá...
Kam se tam nejvic chodí nahotit? Na ten poloostrov blíž k piskovně co je tam zakaz vstupu,,, soukromý pozemek??
Dekuji
Dekuji
A co čt-pá odpoledne.
Nebude tam někdo? :)
Nebude tam někdo? :)
Ted mozna sobota dopoledne tam budu na kole
Také se rád přijedu podívat když bude zájem, stačí napsat čas :)
Chodím na nuda na Dobřin,, tam to je celkem 100% když si to začnete rozdávat za chvíli je obecenstvo
Nechystá se. Dnes. Někdo. Na barabu

Ahoj a kde je Baraba? Neznam to...
V týdnu je na Barabě klid. Najde se žena, která by si to rozdala s rybářem?
Rád bych se setkal ... Jsem od Roudnice.
Nepujdete dnes ?;) Dobrin nebo baraba ?
Ahoj, klidne bych se k vám dnes přidal. 😊
Dnes jsme byli na Barabě, plácek jsme nakonec našli na jižní straně u nejvýhodnějšího jezera, kde naše nahé zadky nevadili blízkému rybáři ani později příchozímu páru, ale jinak je to jako nudistická lokalita asi mrtvé.
Ahoj, na Dobříň jezdím každé léto. Bude mi potěšením být přítomen Vaším sexyaktivitám. Přeji šťastnou ruku při výběru parťáka na dogging
.K
To máme dost blízko na to si zajet a dost daleko na to nepotkat nikoho ze sousedů.. Někdy bychom mohli taky zajet si zašukat...
tak až tam pojedete dejte vědět, můžeme se potkat
Tak se
třeba někdy potkáme
Na Dobříni je to fajn. O muže není nouze, stačí si začít užívat a za chvilku sami nebudete. Pak už záleží jen na vás co dovolíte. Buď se budou jen dívat, nebo je můžete přizvat. Hodně často ale jen pozorují z poza stromu a sami od sebe nepříjdou. To je alespoň naše zkušenost.😊 ( viz naše galerie z Dobříně)
Souhlasím s Dobříní.....skvele misto pro ty co rádi koukají....i pro ty aktivnější
Kde přesně ta pláž je, prosím? Dnes jsem tam byl a žádnou jsem nenašel. Máte prosím souřadnice? Diky
Díky za info tak uvidíme jak to dopadne

Dogging okolí Roudnice nad Lab
Roudnice nad Labem