Soulož s kýmkoliv dalším striktně s kondomem. Komu se to nelíbí, a jakože takových není málo, může jít jinam.
My bez ocrany ani ťuk. Jdeme do lesa na houby a když je hezky tak si dáme..ale bez securety (aspoň 2 ) ani ťuk 

Pokud budu mít stálou partnerku, tak sex bez gumy je snad normální. Nemohl bych být ve vztahu, kde bych musel používat gumu..To fakt né.....
My doma občas používáme kondom dobrovolně. Pro ten jiný pocit. S amatérem odtud jsme se potkali třikrát a vždy samozřejmě s kondomem. Všem nám to přišlo automatické.
Máme to úplně stejně... Už jen proto , že když nakupujeme nějaké hračky nebo oblečky , tak dostaneme sady kondomů zdarma
Není špatné občas použít kondom. Člověk si to zpestří jakkoliv 😉 Bez kondomu jsem měl sex, s dlouholetou kamarádkou. Měl jsem ho nasazený. Řekla, kašlem na něj....
Jinak jej beru jako samozřejmost 😊
Jinak jej beru jako samozřejmost 😊
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ty musíš být ale pěkný dement... 😖
Potřeboval by jsi od té tvé pořádně nakopat do vajec
Potřeboval by jsi od té tvé pořádně nakopat do vajec
Tim se jako chlubíš? To je dobrá prasarna 😕😠😕
Ty jsi chlap snů ty vole 
15-20 holek...tak zes jich mel tak max 6 a tvuj prispevek je hoden jednoho z nejvetsich idiotu zde ;) Vyhral si bludistaka pico :))
Tohle snad nemuze napsat normalni clovek ;)
Tohle snad nemuze napsat normalni clovek ;)
Treba Hpv virus + ten jeho kamos (?) videt hned neni. Projevi se az pozdeji, napr. rakovinou delozniho hrdla.
Navic nektere zeny maji citlivou sliznici a maji problemy, kdyz se jim tam dostane "neco" z jine zeny. Tak vzdy segra poznala, ze jeji byvalej muz sukal jinde.
Sem je ale asi zbytecny cokoliv psat.
Navic nektere zeny maji citlivou sliznici a maji problemy, kdyz se jim tam dostane "neco" z jine zeny. Tak vzdy segra poznala, ze jeji byvalej muz sukal jinde.
Sem je ale asi zbytecny cokoliv psat.
To spíš pozná tak, že když tě kouří, tak jí jinak voní a chutná.
Tak proto požadují v inzerátech zdraví, né? Aby se neutrácelo zbytečně za kondomy.
Takže text v inzerátu Zdraví nabízím i požaduji znamená, že má testy udělaný ten den, před schůzkou, nebo jak si to představujou?
taky nechápu jak může někdo nepoužít kondom s neznámým člověkem.
je to to nejmenší co pro sebe (i toho druhého)můžem udělat!
njn blbečkům je to k smíchu
je to to nejmenší co pro sebe (i toho druhého)můžem udělat!
njn blbečkům je to k smíchu
Pro Beruška 69 Myslím že jsi to vystihla celkem dost pravdivě, co jsi přispěla.
To ano, ale treba HIV se prenasi hlavne pohlavnim stykem. A to fakt nechces. Ostatni nemoci hrozi pri jakekoliv praktice, oral je hodne exponovany, ale tak si sakra nehledam kazdy tyden nekoho jineho, at to riziko co nejvic eliminuji. Prijde mi to dost nezodpovedne, a to nejen vuci jim samotnym, ale i ostatnim milencum, vzdyt ty nemoci maji az nekolikatydenni inkubacni doby. Ale ja jsem na zdejsi pomery asi jen moc podelana.
Pro lapareja Nebo ji spíš dost zodpovědná, a přemyšlivá žena jedna z tísíce zde možná.
pro Paolo 227 Spíše mi řekni kdo dnes na něco "nekašle" co je to za dobu proboha.
To se mi taky několikrát stalo. Když nebudu stříkat dovnitř, tak přece kondom není potřeba
Ale alespoň jsem se vykoupal zadarmo 
pro 123466151361 Koukám vtipálek bylo by dobré jen seriozní názory.
Ktera cast Ti prijde neseriozni, Serapisi?
Samozřejmě je to o domluvě
s hygienou problém nemám, proto mě zaráží, když si holka na rande ani nevyčistí zuby. To si pak člověk říká, jak to asi vypadá "dole"
Viz. tohle téma.
Celý život je riziko a kdo se bojí nesmí do lesa.
Vám je dohromady 100 , Zapichej si s gumovou panou, ale bacha na alergii na latex.
S kondomem? To je jako jist tatranku s obalem
Pro Jossex A nepřijde ti to nehygienické?Jednou strčím tam, pak jinde atd, buhví kolik jich tam bylo před tebou.
Radši sežeru jednu neznámou Tatranku i s obalem, než mít zkaženej celej zbytek života nějakym ajcem :)) a pak kvůli tomu ty tTatranky žrát v obalu do konce života, abych nenakazil jinou Tatranku.
Nezbednypar Ano pro orální sex, asi moc ochrany není, tedy pro muže ano, a uspokojovat ženu, nějakým způsobem přes, cokoliv asi moc nelze, to máte v tomto ohledu i pravdu.
Také mi to vrtalo hlavou. Ptala jsem se dost lidí a tak 95% mi napsalo, že na fotkách je jejich dlouhodobý partner/ka.
Pro Dáma ano je vidět že přemýšlíš, ale sama víš že napsat ti může zde cokoliv každý, vzhledem k tomu jaké jsou tu orgie.
Pokud jde o vlastního partnera, tak v tom snad není problém. Pokud se jedná o více lidí najednou, tak mě to také často zaráží. Nejvíc mě baví, jak se mnozí ohánějí zdravím a pak to dle galerií a inzerátů dost střídají a ochrana často nikde. Asi si myslí, že jim se rozhodně nic stát nemůže.
Pro lapareja ano ale jak můžeš věřit někomu i když je to partner, nebo když se sněkým poznáš, a ona myslí primárně vagínou.
Pro lapareja je vidět že zde je několik málo lidí, kteří skutečně přemýšlí hlavou super, nečekal jsem to ani, viz vaše odpověď.
Právě je vidět že aspoň na toto téma, píší rozumní lidé.
To byla odpověď pro Varle 75 snad ten nick je správně

Pohlavní styky bez ochrany.
Proč je to zde takové psycho