Když vidím holky v leginach, si mnoho krát pokládám otázku jestli jsou pod nima na holo, tedy na ostro.
Když vidim jak se jim rýsuje pipina a maji je v zadu r zařizle.
Jak jste na tom holky tady na amaterech z leginami, případně sukinkama
Tak přesně tohle jsem viděl dneska, když jsem jel v Brně kolem zastávky Vlhká. Tam je pracák a zrovna se tam nějaká tmavší a plnější ženština ve světlých legínách nesla po přechodu pro chodve a rovnala si něco do kabelky.Ač mám legíny i plnější tvary rád, tohle bylo moc. Byl to asi jako když Flubber utíká před zemětřesením...
Mno právě že není. Původně byly legíny pánský doplněk pod krátké kalhoty. Ženy je začaly nosit až výrazně později jako spodní oděv.
Viz Wikipedia
Legíny jsou známé již z dob středověku (tehdy nazývané nohavice). Tuto část oděvu tehdy nosili na rozdíl od dnešku hlavně muži, a to jak ti neurození, tak i ti vznešení (šlechta i panovník). Dámy začaly legínám podobné spodní kalhoty nosit až v 19. století pod krinolíny.
Když potkám v legínách krásnou holku nebo ženu, představuji si jak se dotýkám vyrýsovaného pevného zadečku a vždy mám co dělat se ovládnout. Asi je to sen každého chlapa.
Tak přiznám se, že mě to už párkrát napadlo, ale nerad bych způsobil trapnou situaci kdy by můj dotek byl nežádoucí. Podobné představy jsou velmi vzrušující.
Teď v současnosti byly legíny myšlené jako spodní vrstva úplně stejně jako dřív. Jen se to prostě zvrhlo a začali se nosit jako náhrada kalhot ne punčoch jak to mělo původně být
Někde jsem i nedávno četla největší přešlapy moderní módy a jeden z nich byl že legíny se nosí místo kalhot.
Žena tohle netušila dokud jsem ji nevyfotil jak krmí kachny u řeky. Pak přišla otázka: to mi neumíš říct ze mi je vidět celá prdel? Odpověď že legíny nosí již řadu let a vždy tomu tak bylo ji opravdu zaskočila. Já myslel ze o tom ví ...
Holky v leginach
Jsou v nich na holo
Když vidim jak se jim rýsuje pipina a maji je v zadu r zařizle.
Jak jste na tom holky tady na amaterech z leginami, případně sukinkama
Viz Wikipedia
Legíny jsou známé již z dob středověku (tehdy nazývané nohavice). Tuto část oděvu tehdy nosili na rozdíl od dnešku hlavně muži, a to jak ti neurození, tak i ti vznešení (šlechta i panovník). Dámy začaly legínám podobné spodní kalhoty nosit až v 19. století pod krinolíny.
Tady máš i nějaký článek na toto téma :)
Někde jsem i nedávno četla největší přešlapy moderní módy a jeden z nich byl že legíny se nosí místo kalhot.
Ale o to je to tajemnější a zajímavější 😁😉