Nudapláž Prešov

opaľovanie na delni

Pozdravujem, chodieva niekto z amatérov na nudapláž na delňu?
Prešov už potrebujem dostať pár faciek, deeptheroat s vystrekom hlboko do krku, prípadne sa nechať aj análne zneužiť....real dnes niekde?...
idem sa ja dnes prejsť k nudaplazi okolo 14,30 prida sa niekto?
Prešov nudaplaz dnes okolo 16.45 honka fajka mrd pripadne sex v aute na zadných sedadlách kto ma príde zneužiť ja pasív zmrd bez zabran popik mám aj dvaja
dnes niekto bi alebo gay na nudu v PO
chystá sa dnes niekto? podnikneme niečo v neďalekom lesíku? som pasív subík budem ne/poslušný aj dvom... hlboko fajknem, podržím, hltám...
Dnes niekto na nuda pláž ake je tak zastúpenie?
Ahojte, mozete dat niekto informaciu ako to tam teraz funguje a ci vobec. Chystame sa cez vikend do Presovaa radi by sme vecer zasli ...
Prešov nudaplaz dnes popoludni honka fajka pripadne sex v aute na zadných sedadlách kto ma príde zneužiť ja pasív zmrd bez zabran popik mám aj dvaja
Prešov nudapláž dnes ak bude v pohode pocasie?
Dnes som tu po dlhej dobe... Pomerne dosť nuda...
nebol som tam , chcel som ist ale dobre je aj na domasi pri hradzi
dnes sa mi podarilo prvykrat navstvit nuda plaz delna, maly kusok raja sa dal najst lahko, fajn osviezenie v potociku, skoda len,ze som tam bol jediny mlady chalan a traja dochodcovia, pritom jeden z nich si ma stale naheho obzeral, az sa mu postavil penis a vobec mu to nevadilo :) ... ale bolo to zaujimave sa takto nahotit, a celkom relax, urcite zajdem este. Ak by sa niekto mladsi pridal, moze napisat, nech tam niesom stale sam najmladsi :)
Dnes , mam v plane niekedy vecer zbehnut na tu nudu pozriet , mozno sa podari nejaka akcia , aj ked neviem ako to tam funguje , ci su nejake signaly , alebo nieco ....
Nic si z toho nerob, je to podobné na viacerých plážach. Počas pracovného týždňa je logicke, ze tam budu skor muži. Pary a ženy bud podvečer po praci, alebo cez víkend. Je zložitejšie skĺbiť prácu, rodinu, povinnosti a relax na nuda plazi. Ale ver, že tam chodia urcite aj pary a ženy. Ze sa panovi postavil ber ako kompliment *3*.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tiež chodievam ak je fajn počasie.
Chodieva tam veľa ludi? Na osvieženie je tam len ten potôčik že? plávať sa tam nedá, ci?
chodieva dost ludi, niekedy až priveľa. Da sa ovlažiť vo vode, plávat sa neda...
Áno, je tam len ten potôčik, ale prostredie je veľmi príjemné a relax neskutočný, len škoda, že tam chodievajú povačšine iba chlapi, ak sa tam objaví nejaká žena, tak tiež len v doprovode chlapa. Ale čo narobíme.
Ahojte dnes som to hľadal bol som pri kúpalisku jak je parkovisko nevedel som ako sa dostanem na fkk 🤔🤔