Dávnejšie,ešte keď som sa zoznamoval s témou gay/bi....tak vtedy som bol veľmi zvedavý ze aké to je dostať semeno do úst,ako môže chutiť atď...najprv som si po honke ochutnal svoje,najprv len tak na špičku prsta som dal,potom som už mal odvahu čoraz viac si dat do úst..ale dlhý čas som neprehral,nechal som si napustit do úst,ale potom som to vypľul, az po čase keď som mal kamaráta, s ktorým sme mali pravidelné stretká tak približne 2 roky v kuse,tak on trval na tom aby som to prehltol. A vždy robil niečo s čím ma poriadne narajcoval a hneď nato mi to nepustil do úst. Po čase už to išlo aj tak samé,a nakoniec som si to tak obľúbil,že teraz pre mňa nemôže skončiť ani jedno stretko bez toho aby som nemal narušené ústa.
Oralny sex, by mal vzdy skoncit prehltnutim partnerovho semena. Ked to partner nechce prehltnut, naco potom zacina fajcit.
No po čase som nato prišiel aj ja
JA ho milujem všade a najradčej vysať do poslednej kvapky očistit partnera by adišiel uplné vysatý do čista
Ja vždy darujem semeno na papanie. Buď do kávy alebo pri káve, alebo ešte horúce, čerstvo nadojené.
Hmm predstava dobrá ktovie ako by to chutilo
Ano praktizujeme to.Po fajke mi to pustí do úst a spolu to spapkáme!
ja som zazil semeno svoje aj cudzie...a chcel by som zazit keby sa zena pozera a aspon piati perverzny sa mi vystriekaju na tvar a do krku mnam
Skúsil som a je to fajn, ale musí to byť pred vystriekaním, Taká zvláštna zmes chutí pičky a semena.
Áno je to super. Mám to rád aj aj, len nájsť seriózny pár je ťažké.
ano,lizať pár pri aj po sexe,vylízať vystriekanúú mušličku
už som si nastriekal aj svoje :) dalo sa to
Aj mne vyhonila baba vtáka do mojich ust svojho mazla
Cudzí...je to vzrušujúce a ešte keď mi ho žena pritom honí a on sa pozerá.
Uz som spravil jedno aj druhé parada
Mna skor bavi, ked po mne niekto lize semeno.
Krásna predstava! máš už taký zážitok?
Odkladám do mrazničky, chceš?
Ano. Uz sa podarilo.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ano, chutilo im obom. Aj babe aj chalanovi.
pre nás submisívnych je to psia povinnosť po sebe "upratať", ale aj po cudzom..

Milovníci semena..
Milovníci, milovníčky semena. Ste tu?