alfa samec

chci se milovat - ne dřít

Co s tím, když chlap má takovou výdrž, že se z radovánek stává dřina ?
Přítel potřebuje strašně dlouhou dobu na to, aby dosáhl vrcholu. Ke všemu má obrovskej penis a k vyvrcholení potřebuje tak silnou stimulaci, že sex s ním bolí. Vím, že by chtěl určitě zažít vícenásobnou ejakulaci, ale prostě to nejde. Existuje něco, co by jeho žalud udělalo citlivějším ? Ono opravdu všeho moc škodí. Chci se milovat - ne dřít !!!

Vím o čem dámy diskutujete. Sám mám to "štěstí" že mám problém s vyvrcholením. Ne každá žena má tu prozřetelnost a přijde na to jak mě přivést k vyvrcholení. Občas se to ovšem povede. Jura
jediná rada je vyměň ho,určitě se vám oběma uleví,vím co píšu, mám 69 let a jsi první žena která si tak stěžuje
v životě se mi tohle už přihodilo víckrát - asi tyhle typy lákám - nevím
tak to musíš poradit kde se vyskytují..
Problém je v tom, že to množství testosteronu, který tenhle nadměrnej výkon produkuje, se nakonec odráží v tom, že takovej chlap je nakonec pěkný macho - chce vládnout.
zakony prirody funguji vzdy a u kazdeho..

P.S.: jeste neprijemnejsi je, kdyz chce vladnout muz, ktery na to nema...:)
hmm, naopak spousta jiných žen si bude stěžovat na malý péro a malou výdrž :o) každá rada drahá
Takový výkoný samec je vhodný pro starší dámy..ty si ho užijí naplno !!!A nic je nebolí.....