Ja som videl ľudí cestujúcich autobusom, hoci maju doma auto. Ľudí s bundou, hoci bolo vonku +25. Ľudí, ktorí pili, hoci už mali vypité a ráno ich bolela hlava. Ľudí pracujúcich dlho do večera, hoci im peniaze nechýbajú. Veľa mužov si dá fotku svojho vtáka, hoci 99% žien to vníma negatívne. Toľko otázok...
Keď vychádzaš z toho, že každá žena hľadá sex a každé ženské konto je pravdivé, tak sa budeš pýtať donekonečna.
Veľa nickov je fake a fotky stiahnuté
Niektore ženy ponúkajú sex za peniaze
Niektorí muži dajú fotky svojich žien, aby ich iní pochválili, závideli a majú z toho dobrý pocit
Veľa žien tiež túži po pochvale, keď si tu dá peknú fotku, príde jej 100 komentárov a 1000 správ, na ulici ich za deň nikto idúcokolo nepochváli
Veľa iných žien má veľa iných dôvodov.
(modifié)
Keď vychádzaš z toho, že každá žena hľadá sex a každé ženské konto je pravdivé, tak sa budeš pýtať donekonečna.
Veľa nickov je fake a fotky stiahnuté
Niektore ženy ponúkajú sex za peniaze
Niektorí muži dajú fotky svojich žien, aby ich iní pochválili, závideli a majú z toho dobrý pocit
Veľa žien tiež túži po pochvale, keď si tu dá peknú fotku, príde jej 100 komentárov a 1000 správ, na ulici ich za deň nikto idúcokolo nepochváli
Veľa iných žien má veľa iných dôvodov.
(modifié)
Ak je tu fakt pekna, tak tu je len v pare s partnerom. Pripadne sa jej partnerovi paci ju ukazovat, takze ak je tu je za tym muz s jej vedomim. Pripadne chcu niekoho spoznat ako par, obohacuju si sexualny zivot, alebo len tak bez kontaktu ukazat fotky zo svojho sukromia. Ocividne je tu aj mnoho falosnych uctov co sa vydavaju za nadrzane zeny a v skutocnosti je za nimi honibrko. Single zena (aj skareda) nema problem najst chlapa kvoli sexu, ale zeny spravidla funguju na uplne inych principoch ako muzi co zvycajne potrebuju len rychlo olej vypustit. Na seriozny vztah, to uz maju zeny zlozitejsie. Vseobecne, pekne zeny nemaju potrebu vyhladavat fotky penisov a pupkatych chlapoch na amateroch a niesu odkazane na online zoznamky.
Je tu plno pekných a aj štíhlych žien...poväčšine ako par... čo hľadajú? Vyjsť zo stereotypu? Dobrodružstvo?...žeby manžel sa pochválil?
....je plno dôvodov preci sú tu... (modifié)
....je plno dôvodov preci sú tu... (modifié)
To nemozes takto zovseobecnit. Ja som tu narazil na zeny roznych postav s roznymi chutkmi. Skor si myslim, ze viac ako na postave zalezi na mentalite
.....,a to kde si sa dočítal, že pekná = štíhla?
Jednoznačne súhlasím.. 100% super reakcia... krása je veľmi osobná "veličina", každý je iný a každý má aj iné predstavy o kráse...
Napríklad je zadaná a takto je to diskretnejsie.

Pekná sexi štíhla?
Prečo je tu na amatéroch?