termálny prameň Lukavica ZC

kúpanie a možno niečo viac...

Nechodí sa niekto kúpať na termálny prameň Lukavica pri ZC? *461**15*
Dnes, zajtra, večer, chystá sa niekto? Ak tak správa.
Kto chodí sa kúpať na lukavica a šiel by somnou prvý krát. Sympatický chlap aj na niečo viac ako kúpanie. Napíš súkromnú správu dohodneme sa Diki
Ahojte. chystá sa nejaký pár/žena dnes na prameň?
Zajtra na pramen štíhli pár do
45 rokov ?
Bol som tam dnes poobede a ani noha tam nebola... kedy sa oplatí ísť?
Kde to tam je išli by sme sa tam pozrieť máme to asi hodinku cesty
Tiez by som zasiel zajtra vecer ale este som tam nebol nepoznam cestu. Tak ak by niekto somnou tak rad
Cesta okolo 👌 jazdim casto ale este som tam nebol
Zajtra ráno Piatok 6,00 - 7,00 budem si tam honit. Chcem fajčiť. Kto sa nechá? Ty 18-80r. Píš.

Kto má info kedy sa tam dá niečo zažiť?
Nikto, treba len chodiť a skúšať
Ahojte kto ide dnes večer po 19:00 tam budem
chysta sa tam dnes sexuchtivá duša ?
Pojde niekto zajtra, t.l. v stredu po 21:00 hod. na Prameň?
Zdravím. Dnes na noc niekto na prameň?
Ahoj bol si tam ? Tiež sa tam chystám ale nieje s kým Dá sa tam niečo zažiť?
Ahojte večer sa tam chystáme 6 chalani budeme tam po 20:00 kľudne prídete užijeme si tam
Cette publication a été supprimée.
O koľkej tam budeš? Rád sa pridám na nočné kúpanie.
Není tu rómsky párik ktorí si to rozdával vo vode predomnou náhodou červené auto
Ahojte chystá sa niekto dnes na Prameň ?
Pekný deň prajem. Dnes večer niekto na prameň? Našiel by sa nejaký sprievodca idem tam prvý krát. Zoberiem aj zo sebou od Bratislavy
Dnes okolo 12tej? Môžem ťa aj zobrať v ZC. Prechádzam tak sa chcem zastaviť. Ty 18-80R. Píš.
Streda 8:30/9 h nejaká žena párik nejaké hratky ja 35 píš správu
Kto zajtra Pondelok o 6,00 na prameni. Honka , fajka navzájom alebo Ja Teba . Ty 18-80R. Píš. Môžem ťa aj zobrať.
Čaw asi nemáš dosť znalostí o prameni lukavica stačí tam zájsť večer alebo cez víkend a konajú sa tam parádne orgie ,veľmi dobrý skupinový sex
Ďakujem za info, a dá sa nejako pridať ?
Chodí tam niekto za sexom? Dá sa niečo zažiť?
Zajtra okolo 16tej -17tej na prameň honka , fajka , sex , lízanie. Ty ŽENA ,PÁR , MUŽ 18- 80r. Rád staré tučné ženy a veľké kokoty. Píš.
dnes po 20.00 hodine na prameň niekto?
Bude dnes večer okolo 21. na prameni? (modifié)
pôjde dnes niekto na prameň do obeda? (modifié)
Niekto zajtra (piatok) okolo obeda? uvidíme...
zajtra, v piatok okolo obeda niekto?
Niekto zajtra (štvrtok) podvečer trochu sa okúpať a podľa chuti možno aj... *63*
dnes, vo štvrtok okolo obeda tam pôjdem.
Aká je tam voda ? Koľko má stupňov? Aká veľká je to plocha ? Poprípade foto volakto nemá ?
Voda je fajn, príjemná, teplá. Je to malé, zašité, prírodné - žiaden luxus nečakaj. Foto nájdeš na internete, stačí zadať Lukavica prameň. *47**52*
Chodí sem niekto ? Rad by som išiel pozrieť
Ako to tam vyzerá nie je tam bordel a špina?
Nie je to wellness Zoborská, ale voda je fajn. Lepšie keď je sucho, alebo mrzne, lebo pri daždivom počasí je cesta ku prameňu blatislá.
Ahoj, párik, alebo žienka zajtra sa okúpať, pripadne pred alebo po kamsi do sauny? Pošta
Niekto zajtra (piatok) doobeda..., okúpať popríp. trochu si užiť? *92**362**74*
Nechcel by sa niekto štvrtok alebo piatok (9-10. 5) doobeda ísť trochu okúpať a možno aj...
*277*Nejaký párik do 40 na prameni .. ?? *219**9**75*
Ahojte. chodievate na Lukavicu ešte? Môžete mi napísať prosím správu. Ja vám nemôžem napísať kvôli nastaveniu súkromia. ďakujem 🙂
Chodievate ešte , alebo máte v pláne sa tam niekedy zastaviť ?
Niekto dnes okolo obeda, okúpať popríp. trochu si užiť? *92**362**74*
Kde to tam je? Aký je tam prístup autom? Chodia tam ľudia či je to neudržiavané ? Nejaké info o tom mieste ….
v Lukavici popri kostole, po žltej značke, tá ťa privedie až k prameňu... dá sa ísť autom (nie celkom), na bicykli aj pešo... ľudia ako kedy, ako natrafíš a tak isto je to aj s udržiavaním, ale už som tam dlhšie nebol tak neviem ako to tam je teraz
Ďakujeme za info. Ak bude čas tak pôjdeme pozrieť
Boli ste pozrieť ? V blízkej dobe ?
Nechcel by sa ísť niekto okúpať zajtra 25.9.doobeda?, bez plaviek, možno aj niečo viac?
Niekto zajtra 28.9.doobeda?, okúpať, možno aj niečo viac?
Ktorý párik bol dnes na termálnom prameni v Lukavici?
A keď nechcete aby vás niekto sledoval tak načo chodíte von trtkat
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Je to vonku na lúke nič sa tam nedeje strata času tam ísť.
Mám priateľku a chceli sme sa spoznať s nejakým párom
ahojte ... ja som zacal chodit a je tam super...*74**119**75**63**114*
áno je tam fajn, musím ísť niekedy pozrieť, už som tam dlhšie nebol... a aj si niečo pekné zažil, zadarilo sa? *4*
Nebol som tam ešte. Viem kde to je. Veľmi rád by som tam niekedy zašiel.
Bol.som tak dnes..parada..iba 2 ludia a klud..
Bol som parkrat ale cez den bez akcie. Neviem ako vecer.
Neviete náhodou ako je to tam teraz s prístupom autom , po kadiaľ sa dá prejsť ?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
v Lukavici popri kostole, po žltej značke, tá ťa privedie až k prameňu... dá sa ísť autom (nie celkom), na bicykli aj pešo
Nic sa tam.nedeje..ani vecer..inak je tam.fajn
Dnes má niekto v pláne popoludní, Lukavica prameň? slnko, voda
idem na pramen teraz. je tam niekto ?
Chodím , je tam pravidelne pár ľudí, aj dnes popoludní plánujem. Počasie vyzerá že bude fajn.
Dá sa tam zažiť aj sex? V akejkoľvek kombinácii.
Náhodou tu neni tá krásna žena s košickom čo tam bola dnes ráno 🙂