Lékařské vyšetření

Vyšetření u lékaře

Kdo už absolvoval vyšetření prstem přes konečník u lékaře?
V jakých případech se dělá? Celkem se bojím trapasu.
Myslím, že tomu, kdo dělá anální fisting to vůbec nevadí. Nemá pocit studu, naopak,
Máš pravdu, piši to tady nahoře, sice fisting neprovádím, ale to odkápnutí stojí za to........
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tak vyšetření prostaty prstíkem jsem zažil, i vyšetření na hemeroidy. Dá se říct, že z obojího není důvod mít strach. Na hemeroidy mi to dělala mladá lékařka za přítomnosti mladé sestřičky. Začala omluvou, že to bude nepříjemné. Když to bylo hotové, tak jsem začal zase já, že jsem furt čekal, kdy to bude nepříjemné, ale že nic a dokonce, že za tohle se jinde i platí.
Mám teda za sebou i vyšetření střev, ani tady není třeba se bát. A po operaci hemeroidů metodou hal-rar, což mohu jen doporučit, tak jsem po probuzení sprdl primáře, že mi je, jako když mně vošukalo stádo černochů. On se omluvil, že to je tamponem v řiti, hned mi poslal mladou krásnou lékařku, aby tampon vytáhla a vše ok, druhý den už jsem frčel domů.
Ale když už se tu zajímáš o vyšetření tohohle konce těla, nejhorší bylo vyšetření na parazity. Začalo to jako vyšetření prostaty, ale doktor mi furt rejdil prstem v řiti, já už tloukl hlavou o zeď, nemaje kam utéci, a on, že ho musí najít. Nakonec nenašel, tak mi na ně (škrkavky) napsal aspoň prášky. Pravda byla, že je měla dcera a bála se s tím jít tehdy k lékaři, tak jsem si šel pro prášky já, ačkoliv mi nic nebylo. Mudr se chtěl přesto sám přesvědčit a nedal mi to zadarmo.
ja byl a ne jednou několikát po sobě na vyšetření prostaty přes konečník poprvé se mě stala i nemilá věc když doktorka mě zavedla prst do konečníku v rukavici na něm gel a začala sním točit tak zaprvé jsem měl erekci a teklo mě z něho po chvilce když prstem zatlačila trochu víc na prostatu tak jsem trošku vystříkl ejakulát z prostaty a přímo sestře na oblečení která stala adržela mě. Hrozně jsem se styděl a omlouval doktorka i sestra se usmály a řekly že se nemusím omlouvat že je to normální reakce zdravého muže.
Já chodím každého půl roku a už jsem si na to zvykl, málem můžu tvrdit, že se na to "těším". Jen mám pocit, že se asi měním z hetero na bi....Snažím se o vlastní masáž prostaty, alespoň povrchně.
Žádný doktor takové vyšetření neprovádí déle, než je třeba. Ani on nestojí o to, abys mu přímo pod nos vypustil žida nebo dokonce hnědku. Vyšetřující lékař má gumové rukavice a na nich obvykle i gel, aby byly nepříjemné pocity co nejmenší.
Prstem ne, ale takovym vetsim uchostourem. Mel jsem tehdy strevni problemy a vzpominam si, ze kdyz mi tam s tim zajela, trochu jsem si ukakl.
Tak povídejte kdo ještě absolvoval a proč?
Pravidelně jednou ročně při preventivní prohlídce na urologii...Po určitém věku je to běžná součást prohlídky.
Prostat, hemoroidy, ...? Jak dlouho se v tý řiti štárá?
Vyšetření prostaty pohmatem,trvá to asi 3 vteřiny...
Asi 3x v ramci pravidelnych prohlidek. U lekarky, se kterou si tykam a je to takova zvlastni situace 🙂
Několikrát v různých situacích (silné bolesti břicha, podezření na slepák). Tomu Mudr je to fakt fuk, on tam není od toho aby Ti osahával řiť, je tam od toho aby léčil!
Tebe kdyz sleduji Tve komentare asi vysetrujou denne vid??
Nejspíš když tě trapí prostata! A trapas proč? myslíš že doktor/doktorka zkoumá jestli máš chlupatou prdel? *6*
asi se boji erekce, ted to bylo v telce ( o rodicich a detech :-D) takze abych doplnil, taky pri hemeroidech, slepaku, po slepaku a ve 40ti je myslim beznou praxi kolonoskopie a to je vyssi level prstu v riti :-D