Žárlí ze sis našel někoho jiného. Jinak pokud bejvalka vypisuje, stačí dát její číslo do blokace
Nereaguj...ono ji to přestane bavit...
Mně taky a já stále neodpovídám :-)))
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Proč se sereš do všech vláken?
Já jsem kdysi po rozchodu s ženou a matkou našeho dítěte v jedné osobě udržoval kontakt a dost jsem ji i podporoval, ted myslím jakože mentálně. Až se mi jednou začalo zdát, a to přičiněním jistých okolností, že se to nějak z její strany zvrtává. Volala mi třeba i v jednu ráno s něčím ohledně stávajícího přítele , tak jsem se ji snažil dělat alespoň vrbu atd. Až jsem si jednou začal říkat , že to je fakt divný a jestli se ona náhodou něco nedomnívá, nu, vzal jsem telefon , rovněž cca v jednu ráno a napsal jí, cože jako to má být a jestli to ona někam směřuje atd , že bych ji nechtěl nějak utvrzovat v něčem , co určitě není pravda. A že jestli teda z mé strany něco, tak maximálně, že bych ji opíchal, kdyby chtěla ...
Ona vše popřela , že v tom z její strany nic nebylo, není a už se tak moc neozývala ...Mezi tím tedy ještě zjišťovala kolik jsem měl a neměl ženských a takové ty ptákoviny. Tím jsem chtěl říci , že v ženských aby se čert vyznal

Ona vše popřela , že v tom z její strany nic nebylo, není a už se tak moc neozývala ...Mezi tím tedy ještě zjišťovala kolik jsem měl a neměl ženských a takové ty ptákoviny. Tím jsem chtěl říci , že v ženských aby se čert vyznal
Zensky jsou na palici... (damy prominou) v nich, aby se cert vyznal. Neumi jednat na rovinu a hrajou ty svoje hry o pretahovani. A ptaj se na ptakoviny do kterych jim nic neni. Je na kazdem jak si ji pustis k telu, ale pravda je, ze je lepsi si dat oraz a zit svuj zivot. Nez myslet na minulost atd...
Pokud ti nebožka pořád píše a tobě to není po chuti, tak ji napiš, že ti to vadí a že jí nebudeš už odpovídat. Když přesto nedá pokoj, nezbývá ti nic jiného, než její korespondenci mazat nepřečtenou.
Chci tim říct, že dokud se narovinu nezeptáš, tak se to prostě nedozvíš, zda chce jen píchat (nebo i něco jinýho), nebo né
Btw. Jak neublížilo? Pokud tě miluje, tak jí to neublíží, protože jsi jí už ublížil. A pokud tě nemiluje, tak jí to neublíží
Tak jí taky napiš ...............................................
Ja ji odpovidam, nechci delat mrtveho brouka, ale ptat se ji primo na duvod zase nechci, aby to nevypadalo neslusne a neublizilo ji to.
Jestli ti neni "nact", zkus se zachovat jako dospely jedinec a napsat ji slusne, co tim zamysli, jestli k tobe chova city, nebo jak. Ja jsem se svymi byvalymi taky obcas v kontaktu. Proste jsme spolu neco zazili a i kdyz to nevyslo ve vztahu, jeste neznamena, ze pro me ten druhy prestal existovat uplne. 🤷♀️ Nevim, co chces slyset od cizich lidi..
"Cu" tak toto je nejlepší názor,jak na to!

Chtel bych nazor, co ji k tomu vede a proc mi pise, kdyz uz to skoncilo. Ptat se ji takhle uplne nechci, proto jsem polozil dotaz nejprve sem, protoze tu s tim muze mit nekdo zkusenosti.
Milé bravo :)
Já Ti nevím naposledy jsi mi radil ať se usadím a pořídím si děti a manžela. Co zkusit vlastní medicínu? Pak můžeš na bejvalku poslat manželku
Já Ti nevím naposledy jsi mi radil ať se usadím a pořídím si děti a manžela. Co zkusit vlastní medicínu? Pak můžeš na bejvalku poslat manželku
Proc bych na ni mel posilat manzelku? Mne nevadi, ze mi pise.
Ne, je to dotaz. Ani chlubeni, ani stezovani.
pokud ti vadí její psaní-zablokuj si ji.
pokud ne-zeptej se jí sám
pokud ne-zeptej se jí sám
Nevadi mi to, ale chtel jsem se prvne zeptat na nazor zen, treba to tak nektera take mela. Nechci k ni byt neprijemny, ptat se ji, proc mi porad pise, by mohla vzit trochu osobne. Je to hodna holka, nechci ji jeste pritizit.
tak když ti to nevadí,piš si s ní dál.co řešíš?
tady ti nikdo neodpoví co tím zamýšlí
ty ji znáš nejlíp,tak se jí normálně zeptej ne?
je to bývalka,tak nevím čím bys jí měl jako ublížit
tady ti nikdo neodpoví co tím zamýšlí
ty ji znáš nejlíp,tak se jí normálně zeptej ne?
je to bývalka,tak nevím čím bys jí měl jako ublížit
Dekuji za nazor.
Rozešel ses ty, předpokládám, ona ne, takže si to u sebe neuzavřela a pak nesnaž se pochopit ženské... prostě jí neodpovídej, pokud nechceš, jí to přejde.
Rozesli jsme se po vzajemne domluve, uz to nebylo ono jako driv, tak jsme se normalne domluvili na konci. Mne to jeji obcasne psani nevadi.
Když ti to nevadí, tak to neřeš .
Me zajima ta jeji motivace, ja kdybych takhle vypisoval bejvalce, znamenalo by to, ze ji chci znovu pichat, ale nevim, zda to takhle maji i zeny, kdyz vypisuji byvalemu.
A jak to máme tady vědět, co se honí v hlavě tvojí bývalé kamarádce ????????
Dobre, ty to netusis, tak uz nemusis dal odpovidat, kdyz nevis. Ale treba tu jsou zeny, co s tim maji zkusenost.

Bejvalka mi porad pise
Dotaz především na ženy
Myslel jsem, ze tim to konci a uz o ni neuslysim.
Jenze hned po tom rozchodu mi pravidelne skoro kazdy den nebo obden zacala vypisovat v messengeru, vetsinou jen pozdrav, jak se mam, co noveho, konverzace na par vet. Ted po par mesicich uz pise mene casto, rekneme jednou tydne, ale presto porad pravidelne.
Dotaz na zeny zni: Co tim dotycna sleduje? Chce soustat a je ji blbe to rict prvni nebo jen udrzovat kontakt? Proc zena vypisuje svemu byvalemu?