Sex s Veľkou BBW ženou

Sex s Veľkou BBW ženou

Ahoj túžim po veľkej robustnej žene už dlho stále ju neviem najst, zažil už niekto sex s takou ?
Zaujímalo by nás všeobecné povedomie, resp. názor žien aj mužov do akých proporcií ( výška/ váha ) je ešte bacuľka a potom už veľryba, resp. obézna, tlstá a pod?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Do 90 je napr. aj prijemnych 55 🤔Ale na vyske zalezi, lebo ak ma 150cm a 90kg, tak to uz je jednoduchsie preskocit, nez obist 😵
Toto je veľmi individuálne. Každý to vidí inak. A niektorí chlapi vedia aj za pár minút zmeniť názor. Stačí odmietnuť a hneď som tučná chudera *1*
No v profile nemáš miery, tak ťažko posúdiť.
Milovanie je nadherne . Krasne krivky plne prsia . Bbw su proste super
Aj ja po takej túžim. Ale nemám rad take moc roztecene postavy. Úplný ideál je nikka97, pozrite si ju. Má peknú veľkú ženskú a pevnú postavu. Je fakt úžasná.
Bolo by dobre dajaku najst a pojebat ju hromadne
No ty si riadne prasa...skočiť na ňu a vyprázdniť curaky....ty nemáš účtu ani k sebe,ani k zenam
To by vám moja žena vyhovovala ak hľadáte viacerí baculatu
Ahoj. Ja som mal skoro vždy veľkú ženu, veľké prsia, zadok. Je to super. Mam ho väčšieho a baculky ako keby ho vedia lepšie celoho vychutnať a častejšie môžem ísť až na doraz. No rad by som skúsil aj štíhlu, ktorá by rada skúsila väčšieho a hrubsieho
Aj ja takú hľadám no je to dosť veľký problém
Nekecaj, keď sa chce všetko sa dá. :-D. (modifié)
Keď o nejakej takej vieš ktorá by chcela aj mladšieho tak sem snou ;)
Fuuu... Z východu nepoznám žiadnu.
AplusER nic v zlom ale tu tvoju zensku by som opichal aj ja😉
Tak možno keby som bol starší lebo večšinou každému vadí vek
Požičaj mi tvoju mladú a štíhlu, ja ti požičiam moju veľkú a robustnú. Platí??? *114*
Keby som mal štíhlu....ale nemam žiadnu
Veď však napíš až sa to zmení.