La publication a été effacée par l'utilisateur.
...na cokoli...i na sex???tak nám běda všem
Tak to my doma to měli jak králíci
Ani večeři
.
Mám to úplně na salámu. Během první vlny jsem známost navázal a ta mi vydržela pár měsíců a žiju. Pak proběhly ještě 2 další setkání a jak slečny tak já jsme zdravý. Ale zažil jsem i takzvané pandemické odmítnutí. Ale to je jejich problém, když si někdo chce zničit sociální život a chodit jen do práce, nakoupit a domů. Tak takový člověk není vhodný pro to abych s ním něco mentálně nebo fyzicky sdílel.
Nechci ti kazit radost ze života a brát iluze, ale vypadá to, že jsi měl zatím jen štěstí. Kdybys chytil covida, asi bys zpíval jinak. Spoléhat na to, že jako mladému ti covid neublíží, by bylo hodně naivní. Přibývá totiž mladých lidí s těžkým průběhem i s úmrtím. Navíc, covid je stále ještě velkou neznámou - i vyléčení, již bezinfekční lidé mohou mít dlouhodobé nebo dokonce trvalé následky, jako špatné dýchání, únavu a další. Asi by se ti nelíbilo, kdyby se ti za nějaký čas kvůli pitomému covidu péro nepostavilo, už jen proto, že dýchavičný a unavený člověk na sex obvykle nemá pomyšlení,a pokud přece jen, tak to jaksi není ono..
Asi ti to také potvrdím ponevač ho mám měl sem před časem těžkej úraz a projev covidu my ho dosti připomněl ale zároveň vydim jak se tady proto dělá úplný hovno jen si natom jinej trenky a ukázka je naše školství tam daly jen něco na míti rukou což bylo dosti nedostatečné viz dnešek , takže s takovim přístupem ho stejně prodělají všichni ať chtěj či ne .
celosvětový podvod s covid,budete se divit co se dozvíte
https://www.youtube.com/watch?v=IswuzXeDnG4&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=IswuzXeDnG4&feature=youtu.be
To video je klasická konspirace! 
Ale je zajímavé se podívat třeba na tohle:
https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr
Počty zemřelých za jednotlivé týdny... zatím (až do půlky září) těžká pohoda! Jestli se ta černá křivka nezvedne, tak celá tahle "epidemie" bude opravdu největší podvod v novodobých dějinách lidstva...
Ale je zajímavé se podívat třeba na tohle:
https://www.czso.cz/csu/czso/obypz_cr
Počty zemřelých za jednotlivé týdny... zatím (až do půlky září) těžká pohoda! Jestli se ta černá křivka nezvedne, tak celá tahle "epidemie" bude opravdu největší podvod v novodobých dějinách lidstva...
určitě souhlasím,ale vše co směřuje na odhalení a svědectví o podvodu s čímkoliv a na čemkoliv-bude vždy bráno do doby než se prokáže pravdivost skutku podvodu-a to ve znění jako konspirační teorie,ale ve chvíli kdy se teorie potvrdí,už to nikoho zajímat nebude,každý bude dělat já nic já muzikant a začne kritizovat další teorie a tak stále dokola.....ale musíme vycházet z tvrdého faktu,že tady se nedá opravdu věřit nikomu a ničemu
The truth is out there
aaa tady nekdo cte rusky dezinformacni weby :)
kámo nemusím číst dezinformační web,stačí se dívat na ČT24,tam je tolik dezinformátorů,a tolik dezinformací,které se nepravidelně mění v pravidelných intervalech
(modifié)
Hele ty rusky koste, jmenuj jednu vec o ktere tzv. dezinformuji. Jsi jen uzitecny idiot, nic jineho.
Já se divím, že se dnes najde takový hlupák jako ty
je dobré se podívat přímo na video,ale zatím tu píšete jak kdyby jste se dívali na Švejka,ten dělá taky kokokotiny,ale s ním je aspoň sranda
Co to meles za nesmysly? Proc se mam divat na video o srackach plnych lzi? Bacha at ti neodejde ta posledni mozkova bunka co mas. Uvidime, co budes rikat az dostanes Covid.
Vsadil bych se, že dřív tobě praskne žilka, než jeho skolí covid...
Ty následky, co popisuješ, (i horší) můžeš mít i po normální chřipce a vyšiloval jsi kvůli tomu někdy v minulosti jak hysterka?! Snad už i koblihám mohlo dojít, že covid tu s námi zůstane min. pár sezón, dost možná navěky, stejně jako potomci španělské chřipky. Dřív nebo pozdějc se s ním stejně setká každej! To chceš až nadosmrti chodit s hadrem na hubě?! 
Ty těžký případy jsou skoro všechno obezity nebo lidi, kteří byli už před nákazou jednou nohou v hrobě. 40% ostatních dnešních hospitalizovaných jsou pak lidé bez příznaků, kteří jsou ovšem stále v karanténě a nemají kam jít - geronti/homeless apod., a tak blokují lůžka dalším pacientům. Za těch 500mld. mohla vláda klidně v každém kraji postavit špičkově vybavenou covidovou nemocnici pro desítky nebo možná stovky pacientů. Místo toho to použila na úplatky k volbám a jsme zase tam, kde na jaře.
Chápeš, že na virózy je nejmocnější zbraní tvoje vlastní imunita? Sleduješ, čím se covid léčí? Vitamíny -> acylpyrín -> sytější směs -> větrák -> ECMO -> futrál
Velkou neznámou je leda vakcína - termín a účinnost. Jestli chceš zajeď si za Putinem a nech si píchnout ten jeho Sputnik V, možná pak ale dopadneš jak Lajka...
Ty těžký případy jsou skoro všechno obezity nebo lidi, kteří byli už před nákazou jednou nohou v hrobě. 40% ostatních dnešních hospitalizovaných jsou pak lidé bez příznaků, kteří jsou ovšem stále v karanténě a nemají kam jít - geronti/homeless apod., a tak blokují lůžka dalším pacientům. Za těch 500mld. mohla vláda klidně v každém kraji postavit špičkově vybavenou covidovou nemocnici pro desítky nebo možná stovky pacientů. Místo toho to použila na úplatky k volbám a jsme zase tam, kde na jaře.
Velkou neznámou je leda vakcína - termín a účinnost. Jestli chceš zajeď si za Putinem a nech si píchnout ten jeho Sputnik V, možná pak ale dopadneš jak Lajka...
Meleš nesmysly a jsi vyloženě idiot
Že by lidi bez příznaků leželi jen tak v nemocnicích se mně nezdá. Asi máš lepší zdroje informací.
Já jen doufám, že až dostanu slepý střevo, tak že si jej nebudu muset doma operovat sám. Protože zdravotnický personál bude ležet vedle těch tvých lidí bez příznaků.
Já jen doufám, že až dostanu slepý střevo, tak že si jej nebudu muset doma operovat sám. Protože zdravotnický personál bude ležet vedle těch tvých lidí bez příznaků.
Dyť to bylo normálně ve zprávách! Si to vygoogli... Šprýmoula teď plánuje 800 lidí z nemocnic přesunout do nevyužitých hotelů..."jsou tam se sociálních důvodů a nemají příznaky"
Pusť si rozhovor s MUDr. Balíkem ze VFN. Ten tomu, co nyní dělá, říká intenzivní obezitologie... "pacienti v těžkém stavu mají až extrémní rozměry" (modifié)
Pusť si rozhovor s MUDr. Balíkem ze VFN. Ten tomu, co nyní dělá, říká intenzivní obezitologie... "pacienti v těžkém stavu mají až extrémní rozměry" (modifié)
Ta nemoc nezmizí dostane ji každý nebo už ji i měl. Já volím život. Než abych se stresoval a zavřel doma to ničemu nepomůže, vy si klidně sociální život uložte mezi 4 stěny, ale já ne. Jsem mladý, sportuji jim pestrou stravu, otužuji se do sauny chodím teď vlastně ne mám ji zavřenou. Lidi umírali kdysi ve velkém jen jsme si zvykli že už se to tolik neděje navíc statistiky úmrtí zpětně za rok 2019 a 2018 v porovnání s rokem 2020 jsou jasný. Jinými slovy děje se hovno. Jestli odmítate žít normální život, kvůli chřipce tak si to můžete klidně hodit. Protože ze života nebudete mít vůbec nic. Dělá se X tisíc testu za několik milionů denně u lidí, kterým nic není. (ale prachy někomu jdou solidní) Kamarádka byla nemocná nachlazena a pozitivní a víte co se změnilo oproti tomu když byla a nebyla pozitivní. Nic ležela doma pila čaj a jedna aspirin.. Existují těžší případy ale to je příroda.
(modifié)
Letosni zima bude dlouha. na jare jsme meli aspon pred sebou leto, bylo i docela hezky. To bude depek.
Ja doufam, ze nam nechaj otevreny aspon lyzarsky arealy.
No, radši bych si zašel koupit běžky, než budou vyprodaný...
No aby nam zase nezavreli Jizerskou magistralu jako minule :)
Tvl z covidu si za deset dní v cajku z jinejch sraček to tak rychle nejde . Jinak řešit bys měl také fakt co asi dělá,, covid vs. Antikoncepce ,, to je téma co bude strašit některý zde
Naštěstí mám manžela, tak to řešit nemusím....
Suka se jen s rouskou a zezadu
Já vím, jeden pan plukovník to takto doporučuje

Sex a covid
Jak v této době sexujete?