My jsme si s manželkou (tehdy ještě s přítelkyní) otevřeli vztah už dávno. Funguje nám to dobře. Máme oba další partnery, všichni o všech víme a vesměs se i známe osobně. Monogamie není pro nás :)
Co jí zbejva 
(Bla bla bla bla)
(Bla bla bla bla)
My to tak máme na obě strany. Ale o slově "tolerovat" bych se hádala. Cejtím v tom ústupek, kdy jedna ze stran není zcela spokojená. Pokud někdo někomu něco toleruje, zavání to průserem, buď hned, nebo do budoucna. Je to stejný jako s drobnejma zlozvykama, který člověku na začátku vztahu přijdou roztomilý a malicherný a jak dojde k nějakýmu vyosení, jsou z toho rázem příšery.
Není jednoduché to ustát ze začátku, ale jde to.... tolerovat.
Průser a netolerance nastává v okamžiku těhotenství u milenky, nebo nadměrné finanční investice do ní-))))
Průser a netolerance nastává v okamžiku těhotenství u milenky, nebo nadměrné finanční investice do ní-))))
Tak povolit pouze analni milenku.....tam prvni hrozba odpada
Ano, milenku jsem mu povolila. A to z toho důvodu, že každý máme jiné představy o tom, co nás v sexu uspokojuje a naplňuje
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ne myslím si že by netolerovala alespoň s dlouhodobého hlediska, vždy si myslím že se začnou řešit různé otázky okolo jednoho nebo druhého....je to velice tenký led, po kterém se musí umět chodit a i pod těmi nejlepšími se může prolomit
.
Osobně dělím sex a milenecký vztah na 2 roviny. Takže sex klidně. Milenecký vztah, kdy spolu jedou na víkend do wellness bych asi neustála.
Jako logiku
Mají šukat celou noc u ní/něj.... nebo ve vířivce na hotelu ?
Osobně v tom nevidím žádný rozdíl.
Mají šukat celou noc u ní/něj.... nebo ve vířivce na hotelu ?
Osobně v tom nevidím žádný rozdíl.
Ten rozdíl vnímám i já, a to jsem chlap..
Manželku odveze na chalupu pro jiné chlapy, aby mohl s být s milenou o víkendu.......
Já jo 
Milenka na sex není někdo u koho bude trávit noc. To je odskočení si na hodinu vyklepat pytel (schválně to píšu hnusně).
Milenka na sex není někdo u koho bude trávit noc. To je odskočení si na hodinu vyklepat pytel (schválně to píšu hnusně).
Musím oponovat. Věc názoru.
I milenka na sex může být přes CELOU noc.
Osobně x krát kdysi vyzkoušeno.
Opravdu v tom není rozdíl.
I milenka na sex může být přes CELOU noc.
Osobně x krát kdysi vyzkoušeno.
Opravdu v tom není rozdíl.
Pokud je to na celou noc už to je milenecký vztah. To není hodina kdy nemluvím a mrdam :)
V každém případě je to jak to vnímám já se svým partnerem. Jak to vnímáš Ty je vlastně "jedno" a to nic ve zlem :)
V každém případě je to jak to vnímám já se svým partnerem. Jak to vnímáš Ty je vlastně "jedno" a to nic ve zlem :)
Jasný.... proto píšu věc názoru. Každý to vidí jinak.
Chodivali jsme na swingers, menili, manzelka zazivala GB. V soukromi mame povoleno oba, ona ma milence a ja nasel skvely par. Pocty ti nikdo nerekne, ale jsou.
Na zacatku jsme si vyrikali svuj postoj k sobe a k sexu.
Nicmene. O vsem mluvime a rikame si a schvalujeme si partnery. To, ze mame svobodu neznamena, ze partner nema pravo vedet ci odmitnout.
naprostý souhlas!
Pokud se ptáš kolik je tady žen, tak jich je tu pár stálých a ty mají potřebu se tady na fóru k něčemu neustále vyjadřovat, tak jejich odpovědi nemůžeš brát vážně.
A jestli myslíš na světě, tak to se tady nedozvíš.
A jestli myslíš na světě, tak to se tady nedozvíš.
To co se tady dozvíš nemůžeš brát procentuálně. Tady se jen dozvíš jednu konkrétní věc, jen tu individuální, např. kdo má nitroděložní tělísko, nebo kdo používá prezervativ při análním sexu.
Milenka na sex je v pohodě, ale milenka na svěřování a trávení společného času NE.
.............

...... (modifié)
...... (modifié)
Jiné vlákno.... sorry.
Nechápu to...
😁😁😁😁😁 (modifié)
Nechápu to...
😁😁😁😁😁 (modifié)
Stalo se mi to dnes prvně v životě.
2x sem psal do jiného vlákna a zveřejnilo se to tady.
Nechápu
2x sem psal do jiného vlákna a zveřejnilo se to tady.
Nechápu
Osobně jiného chlapa neznám, co by měl tolerovány milenky....
Trochu bych se bál, že ho jiné přeblafne lépe, postačí jinak....a bude změna partnerky.
Můžeš psát 100x že se to nestane, že si věříte...atd.
Kdysi sem měl sousedku, krásnou babu. Tak dlouho nutila manžela do 4ky, až to provedli. Když to proběhlo, její muž odešel k té paní z toho páru....
Rozvod byl brzy. Dneska je sama se 2 dětmi
Trochu bych se bál, že ho jiné přeblafne lépe, postačí jinak....a bude změna partnerky.
Můžeš psát 100x že se to nestane, že si věříte...atd.
Kdysi sem měl sousedku, krásnou babu. Tak dlouho nutila manžela do 4ky, až to provedli. Když to proběhlo, její muž odešel k té paní z toho páru....
Rozvod byl brzy. Dneska je sama se 2 dětmi
Ale nemusí být méně tolerantní a žárlivý. Onen model....
Může, ale nemusí
Může, ale nemusí

Tolerovala by žena milenku?
Nebo jedna žena po zbytek života? Jede to?