Pánská epilace od pasu dolů.

Zkušenosti.

Zdravím Vás všechny. Dlouho přemýšlím o epilaci, jak se říká, se vším všudy. Myšleno od pasu dolů. Máte někdo zkušenosti ? Popřípadě jak se k tomu staví dámy kosmetičky ? Nejsem žádný úchyl, prostě to chci zkusit, zkusit se má všechno no ne ? 🙂
no proč né? klidně bych si to nechal udělat třeba i ty nohy.
Jsem hladký všude, chlupy nesnáším. Není ale snadné najít salon, kde chlapa vezmou. Podpaží jsem si nechal ošetřit laserem, zbytek si nechávám pravidelně škubat cukr. pastou.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
IPL je k ničemu. Já byl na laseru, 5 ošetření, a roste to minimálně. Holím to tak jednou za měsíc, a jsou to velmi jemné chloupky.

Je to skoro 2 roky, co jsem to absolvoval, a zatím to nehoustne, takže efekt asi docela trvalý je. A bolest mi přišla podobná jako u cukr. pasty, jen ro netahá (což mně u pasry tahání za kůži vadí víc než samotně trhání chloupků).
Zapomněl jsem to zdůraznit: IPL není laser. IPL vám dělá kdekdo, laser opravdu jen certifikovaná pracovistě, člověk dostane spešl zatemňovací brýle, a kde jsem byl já laser obsluhovala zdravotní sestra. Intenzita záblesků je úplně někde jinde, pokud zůstal chloupek neoholebýy tohle ho normálně seškvařilo (podle toho, co říkala sestra).
Chápu si oholit péro, protože je nepříjemný mít chlupy v puse... ale proč by si kurva někdo holil nohy a prdel? just... why?
Asi jsi ještě nikdy nezažil ten pocit, když ti chlupy v okolí análu epiluje právě vylézající lejno, že?! *4*
Ty nechápeš, proč bych si já měl holit nohy a zadek. Mně se zase může zdát zvláštní to, že tobě se líbí sado maso a otroctví....na tohle jsem se neptal. 🙂
Není otroctví jako otroctví, bohužel to tu mají špatně zformulované. Ale je to jen doplnění zkratky BDSM - Bondage and Discipline, Domination and Submission, Sadism and Masochism. A také není sado maso jako sado maso. Má to spoustu forem, od lehkých po těžké. :)
Ale být chlap a nechat se zbavit všech chlupů... mi přijde ujetý.
Jsi úchyl
.............................
nejsi úchyl, ten můj si ho holí - pro mne vypadá větší není schovaný v ochlupení, doporučuji
Asi jsi ještě nikdy nezažil ten pocit, když se ti žalud zamotal do chlupů na lýtkách, že?! *4*