Sex počas corony

Šéfovať alebo sa radšej robiť sam/a/

Aké máte skúsenosti v tomto depresivnom období so sexom? Bojíte sa,že vás aj vlastný manzel/ka/ nakazi,alebo kaslete na to? Je to tu biedne,už tu pomaly ani nikto nechodi,každý ako keby sa bál...
ked vidim tie turborakoviny, tak sa robit radsej sam.
Prosím podívej se na fórum je mi to moc líto že jsi mě dala do ignoru
kamo ak ta niekto da do ignoru znamena ze nechce aby si ho otravoval tak to s tym prestan, idem si snou pisat ja nevyrusuj nas
sorry beriem spat :D to nedam ani zo standy :D
Ještě jednou hezký večer vůbec jsem to nemyslel ve zlém vůbec ne nikdy v životě bych ti neublížil tak že jsem to vůbec nemyslel ve zlém zlatíčko rozkošný
La publication a été effacée par l'utilisateur.
V jednom mas pravdu, zdravy rozum clovek aby hladal.... az na to ze to co pises nema s nim nic spolocne, len dalsie konspiracne teorie a podobne bludy
Pekne si to napisal, len bacha na to ci ten nazor ktory prezentujes je naozaj tvoj ;)
Nebude na škodu si zapamätať "ODVÁŽNE" nicky, ktoré sa neboja vírusu ani choroby. To budú zrejme tí, ktorí ani nepoužívajú kondómy pri sexe s cudzími ľuďmi. Takých by som sa veľmi vyvaroval *113*
To sú hlavne tí, ktorí "nie sú ovce". Veď si ich tu ľahko nájdete ...
Aké depresívne obdobie ? Aký strach ? Z čoho strach ? To že choromyselný v roku 2019 premenovali chrípku na Covid-19 za účelom finančného obohatenia na rúškach, na dezinfekčných prostriedkoch, na testoch a za chvílu aj vakcínach ešte neznamená, že triezvo zmýšlajúcich ľudí niakým spôsobom zastrašia a prinútia ich k poslušnosti ako stádo tupých ovcí. Nazvať chorých ľudí na chrípku ,,nakazenými,, je hodne za čiarou a je to výplod chorých mozgov, ktorý hýbu týmto svetom. Vírusy tu vždy boli a budú. Boli tu skôr na tejto planéte, ako my ľudia. Nikdy nezmiznú, aj keď si to Matelko naivne myslí. Tí nešťastníci ktorý doteraz podlahli akože na Covid-19, v skutočnosti podlahli chrípke, ako každý rok, len sa o tom nikde nepísalo ani nehovorilo. Odrazu to šialenci pomenovali Covid-19 a zrazu je z chrípky pandémia a z ľudí spravili nakazených, ako keby mali lepru. Toto je hra mocných, treba sa na to všetko triezvo dívať. A bojte sa viac šialencov, ako vírusov !!!
Nazývať niekoho debil, pretože s niekým nesúhlasí, veľa o tebe vypovedá.
To si daj aj ty, tak nejak je povinne ;)
Cette publication a été supprimée.
Cette publication a été supprimée.
Pani jadore tu zasa sniva o niecom, co nema. Este ta to nepreslo robit sa zaujimavou? Co trpis nedostatkom sexu a to, ze ta nikto nechce zvalujes na koronu? 😀😀😀
Pán piss,bez s ,nepoznám ta,tak si prestaň obtierat papulu o mňa.Robil si to aj pri mojich blogoch aj teraz.Asi ta veľmi zaujímam,keď píšeš o mne.Ty si doteraz nedokázal nafotiť ani galériu,ani položiť nechaku duchaplny otázku.Si chudák,keď si myslíš,že nemám sex.Mam ho až veľa.Ale asi píšeš o sebe.Lebo trafená hus zagaga.A ty vieš len urážať,ale aspoň viem,ze ta to zaujalo.Vsetko zle,je na niečo dobre*3*
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Musim 30 znakov. Urcite ma zaujimas. Ako kazda, co sa tu robi straaasne zaujimava a bohyna, nad ktoru niet. Takuto temu moze zalozit len pacient psychiatrie.
Takze cely svet sa spojil aby par farmaceutickych spolocnosti zarobilo? Nieje to trocha na hlavu?
Nemyslime si s manzelom ze je to na hlavu na svete zije 7,8 mil. ludi , do dnesneho dna umrelo 50 mil. narodilo sa 120 mil. :
Najvecsie pandemie v dejinach:
1.Mor 1347-1352 umrelo na neho 25.mil ludi ( vtedajsia tretina europskeho obyvatelstva)
2.spanielska chripka 1918-1920 celosvetove nakazenie 500 mil. chorych , 20- 50 mil. obeti
3. azijska chripka 1957 - 1 mil. obeti
4.hongkongska chripka 1968 - 700 000 obeti
5.HIV umrelo 20 mil. Infikovanych je 40 mil.

Ak zoberieme ze na svete zije 7,8 mil ludi covid 19 ma 50,4 mil uzdravilo sa 33,1 mil a umrelo k dnesnemu dnu 1,26 mil. Tak to az take strasne nie je ako to Matelko opisuje.

Aby som bola presna nema ani ponatia ake to bolo v Spanielku ani v Talianku pocas prvej vlny avsak opatrenia typu strasenia ludi tomu nepomozu.
Áno,súhlasím a takisto za štatistické údaje,len sme sa odklonili od prvotnej otázky, či prechádzate sex aj napriek tomu,že je tu to covidove sialenstvo? Zaujimali by ma nielen manzelske,alw aj milenecke pary
My sme so sexom neskončili a určite ani neskončíme *23*
Covid nemá vplyv na manželský sex, obaja máme rúško a sex len odzadu aby sa minimalizovali možnosti nákazy.
Bez ohľadu na to kde je pravda pár faktov k tvojmu príspevku
HIV snáď nema zmysel rátať. Tým sa nenakazíš, ak je niekto s tebou v jednej miestnosti.

Príklad Španielska chrípka, píšeš 5 a 10% mŕtvych. Covid má zatiaľ z prípadov ktoré boli už uzatvorené buď vyzdravel alebo zomrel úmrtnosť 3%.
50 miliónov infikovaných, 35 miliónov vyliečených, 1,5 milióna mŕtvych, 13 miliónov aktívne infikovaných.

Avšak treba brať úvahu počet nakazených a mŕtvych v čase, keď je všetko pozatvárane, možno keby bolo všetko otvorené žiadne obmedzenia bolo by 2x toľko nakazených. Viď jar všetci doma nik nakazení, leto dovolenky oslavy stretnutia a už sa to šírilo 100x rýchlejšie. Čiže napr počas chripkovej pandémii sú max školy zatvorené , teraz sa to pri všetkom čo je možné zatvorenom a ruskach aj pri sexe s manželkou šíri ako počas chripkovej epidémie.
Napr smrtnosť Covidu je 2x vyššia. Aké ak má chrípku 1 milión zomrie 5 tisíc, na Covid sa bez opatrení nakazi 2 milióny a zomrie 20 tisis.
(modifié)
Neviem co si mal z matiky ale mne to vychadza na 2% s celkovej populacie.Ak si zoberieme ze rocne na hlad umiera 70 mil .ludi . Denne umiera vo svete 153 tisic ludi na rozne choroby..Ak to budeme brat v globale v Spanielku 47 mil. -umrelo 28 tisic, Francuzsko 67 mil. - 40 tisic, Taliansko - 60 mil.- 41 tisic. USA 330 mil.- 240 tisic. ...atd. tvrdit ze ked sa nakazi bez opatreni 2.mil ludi 20 tisic umrie je utopia. Nik nevie predvidat dopredu jedine slovenska vlada :) zvlasne cesko malo 13000 chotych denne a nemalo take opatrenia ako slovenko, cirkulacia ochorenia klesa... celoplosne testovanie neprebral ziaden stat kedze to v suvislosti s vyvojom pandemie nema ziaden vyznam... istejsia forma je zatvorit lokacie virusu a pohyb ludi v tych casiach ...ako zavriet cely stat hlavne ak vladny predstavitelia nedodrzuju pravidla ktore schvalili a maju ich dodrziavat vsetci tomu sa vravi kocurkovo. Premier ma byt v karantene o 3 dni videnym v nakupnom centre, sef parlamentu vozi svoju milenku z lekarne vladnou limuzinou :) hlavna velitelka ozbrojenych sil nema ani sajnu ze na uzemie Slovenka pride cudzia armada...divne zvlasne chore.. ale slovac je ticho...
1. Z matematiky som mal vždy jednotky. Percentá ti možno idú tak na úroveň dvojkára, ale problém je pochopenie matematickej úlohy. Tam by to bola trojka.
Ešte raz si prečítaj môj príspevok.
Covid má zatiaľ z prípadov, ktoré boli už uzatvorené buď vyzdravel alebo zomrel úmrtnosť 3%.
50 miliónov infikovaných, 35 miliónov vyliečených, 1,5 milióna mŕtvych, 13 miliónov aktívne infikovaných.
Tie čísla nie sú úplne presné, lebo podľa nich by to bolo zaokrúhlene tak 4,1% úmrtnosť. Ak máš záujem vysvetlím Ti to.

2. Druhý príspevok
Písal som: Napr smrtnosť Covidu je 2x vyššia. Ale ak má chrípku 1 milión zomrie 5 tisíc, na Covid sa bez opatrení nakazi 2 milióny a zomrie 20 tisis.
Touto vetou som chcel poukázať, že niekto tvrdí že Covid je smrtnejsi 2x viac ako chrípka, tak ľudia si povedia no čo 2x viac mŕtvych, tak som dodal, že treba brať úvahu aj rýchlosť šírenia a zobral som modelový príklad. Ak sa Covid šíri 2x rýchlejšie a je 2x smrtnejsi tak mŕtvych bude 4x viac.

3. Keď ľuďom dochádzajú argumenty začnú písať hlúposti. K tejto téme, ktorá vyzerala ako diskusia, musíš začať písať že Matovič bol v obchode. Stretol som veľa ľudí ako ty, ktorí rozhorčene zdieľali fotku Matoviča, ktorá má zachytávať premiéra v obleku na nákupe v piatok 6.11. o 18:35.
Túto fotku som videl kolovať po internete 6.11. o 7:30 ráno.

Akosi tebe dochadzaju argumanty kedze 2. Prispevok opakujes ak by to bola pravda tak by hlavne kvoli hygienickym podmienkam bola zasiahnuta afrika a nie eu. :) a najchudobnejsie krajiny sveta a nie tie bohate ak by to bolo len o noseni rusok, umyvani si ruk a hygiene.
" Genetici z najnovsej studie hovoria , ze na predispoziciu na tazky priebeh Covid 19 moze poukazovat niekolko konkretnych genov vratane genu, ktory je zodpovedny za krvne skupiny.Europska studia uvadza ze u pacientov s krvnou skupinou A je o 50% pravdepodobnejsia potreba kyslika alebo ventilatora. Typ 0 je spojeny s najnizsim rizikom v porovnani s ostatnymi skupinami. Mam ja ale stastie ;) aj moje deti.
V profile píšeš, že sa lúčiš zo Slovenskom aj s nami. Tak som zvedavý v ktorej krajine skončíš, všade to je rovnaké a sťažovať sa budeš stále a všade. Nejdem ťa už zdržiavať na tejto stránke.

Dokopy si toho veľa nenapísal. Na riešenie matematickej otázky odpoveď nevieš, nadávaš v profile na všetkých, ako ti berú slobodu. Ako nie si ovca a ako tá najväčšia ovca veríš hocijakej fotke Matoviča v Kauflande. Veríš tomu, v čo chces veriť.

Dôvodov prečo nie je v Afrike taká nákaza môže byť veľa,vôbec to nemusí súvisieť s tým čo píšeš. Najviac úmrtí je od 65 rokov, v Európe sa ľudia dožívajú viac ako 75 rokov, v Afrike o 20 rokov menej. V Európe je veľa ľudí,ktorí majú veľa zdravotných problémov a stále vďaka zdravotníctvu plnohodnotne žijú , vysoký tlak, cukrovka. Až príde Covid a zomrú. V Afrike títo nežijú, už ich zabila malária, ebola.

Pošli fotku z krajiny kde si dá usadil. Aj keď úprimne celý ten profil ako sa lucis so Slovenskom sú len také krčmové reči.
Lebo nie sme ovce. Oviec tu mate vela
V profile máš, "Je na case sa rozlucit s Slovenkom ako aj s Vami" Tak tá už veľmi nechcem zdržiavať. Som zvedavý ako dlho tu teda budeš a či to bol len taký výkrik do tmy, ako ukázať svaly. Nerád by som ťa tu teda proti tvojej vôli zdržiaval.

Dnes je populárne nazvať väčšiu skupinu ľudí, ktorá má iný názor ako ja ovcami. Ľudia, ktorí idú do kostola sú ovce, ti čo išli cez víkend na testy sú ovce, tí, ktorí nosia rúška, sú ovce, tým ktorí urobia to, čo im poradia sú ovce. V niektorých prípadoch sa stane, že všetci sú ovce, len ja som baran.

Možno je ovcou použiť bezpečnostný pás v aute, keď som v ňom sám. Prečo má niekto núti byť priviazaný vo svojom vlastnom aute na ceste, kde takmer nikto nejazdí. To je predsa obmedzenie mojej slobody, mne nejaký policajt nebude prikazovať, vo mám robiť. Obec a 50km Max, veď tu sa dá ísť 80km/h nebudem ovca pôjdem rýchlejšie....

Vieš ovca je pre mňa človek, ktorý uvidí fotku Matoviča, ako nakupuje v Kauflande a hneď tomu verí, zdieľa a rozcuľuje sa. To, že to bol hoax, nie je podstatné. Hlavne že si môžem zanadávať, tak ako to dieťa na proteste, ktoré s takou radosťou kričalo "Matovič je k...."
Ďalší sa teraz boja, že im čip vypadne z nosa. Niektorí sa boja Covidu, to je ľudské, ale tí, ktorí veria všetkému, čo nájdu na internete, tí by sa mali báť viac. Ako povedal jeden človek "Kedysi sme si mysleli, že za hlúposťou môže byť nedostatok informácií, dnes v čase internetu si to už nemyslím."

Poznám pár ľudí, ktorí keď sa odsťahujú do nejakej väčšej krajiny alebo mesta, tak si myslia o sebe viac. Ja som v Španielsku, v Barcelone a tu sú ovce. To, že sa prejdeš po námestí v Barcelone, uvidíš všetky tie krásne miesta, ktoré Barcelona ponúka, nemusí nutne znamenať, že ti netrčí slama z topánky.

Šťastný cestu
Faktom tejto debaty je ze Matelko neovlada zakony SR. Nudzovy stav vyhlaseny vladou SR v zmysle zakona nemoze byt vyhlasenym na cele uzemie SR ani o omedzeni osobnej slobody ludi( povinnej karantene min. 14 dni) clanok 1. ods.2 zakona vyslovne uvadza , zakladnou ulohou verejnej moci aj v case nudzoveho stavu je dodrziavanie zakladnych prav a slobod. Clanok 2 ustavy SR (zakon 460/1992 z.z) ustanovuje , ze statne organy ( aj vlada SR) mozu konat len na zaklade ustavy v jej medziach a v rozsahu a sposobom , ktory ustanovuje zakon.Clanok 17 Ustavy SR ustanovuje , osobna sloboda sa zarucuje a nikoho nemozno pozbavit slobody inak, ako z dovodov a sposobom, ktory ustanovy zakon.!!!!

Vynimocny stav moze v zmysle clanku 4 zakona na navrh vlady vyhlasit len prezident a to len za podmienky ze doslo alebo bezprostredne hrozi, ze dojde k teroristickemu utoku, k rozsiahlim poulicnym nepokojom , poulicnemu rabovaniu, utokom na majetok,narusuje verejny poriadok a bezpecnost statu nemozno odvratit cinnostou organov verejnej moci, ak je znemoznene ucinne pouzitie zakonnych prostriedkov. Vynimocny stav mozno vyhlasit len na postihnutom mieste alebo bezprostredne ohrozenom uzemi. :)

Nosenie rusok !!!

Po dokladnej analyze relevantnych ustanovani si dovolujem tvrdit ze opatrenie c.OLp/7852/2020 z dna 29.9.2020 nie je uplne v sulade s zakonom.
Opatrenia:
Vsetkym osobam sa zakazuje od 1.10.2020 od 6 hod. do odvolania pohybovat na verejnosti atd....
Urad verejneho zdravotnictva uvadza ze nariaduje paragraf 48 ods. 4 a paragraf 48 ods. 5 . Podla paragrafu 48 od. 5 nariadovat opatrenia nemoze , moze ich len Navrhnut !!! :)
Ako nebudem tu rozvadzat vsetky zakony atd. nie je na to cas. Za nenosenie ruska ti nemozu dat pokutu kedze toto rozhodnutie o noseni rusok nie je v sulade zo zakonom . :)

Prirovnavat mna k sedliacke:) sorry ale ja som neopisala dve knihy od slova k slovu , vydane rok pred tym ked mu tzv. kamaratka opisovala diplomovu pracicku , ktoru dotycny pan poslednych 10 rokov obhajoval ze je to naj dlielo a ze ju on napisal. :) Klasicky bezcharakterny narcis ( prejavuje sa klamstvo,vyuzivanie,bez skrupul, casto uspesny ale casto dostavajuci sa do konfliktu s zakonmi) pre tych co nevedia co je bezcharakterny narcizmus.

Narcizmus je patologivky stav charakterizovany nadpriemernym zaujmom o vlastnu osobu. V psychoanalyze stav , v ktorom sa " Ja stalo" vlastnym sexualnym objektom.V sucastnej psychiatrii druh psychopatie u cloveka, ktory vnima len seba a svoje zaujmy.

Tiez som neskryvala svoje danove priznania na pojde svojej babky, alebo sa uz von koncom neskryvam za manzela ako dotycny pan s svojej manzelky spravil kobylku Paulinku , investovali sme tiez ale vlozit 3×200 tisic a prednostne ziakat 10 mega :)

Adios

Len pre tu zaujinavost, kedze sa nasli pripady korony uz na celom slovensku na ktorych miestach ma teda byt len ten nudzovy stav (ktory tu mame kvoli krizovemu stabu a nie Matovicovi)? A dalej nevyhlasil nuzdovy stav aj Pelegrini? Ci na to sa uz zabudlo?
Vypísala si paragrafy, ale úplne mimo tému. Ja tu neobhajujem osobnostný profil Matoviča, treba porozumieť písanému textu.

Napísal som prirovnanie o slame, ty napíšeš že si neodpísala diplomovku ako Matovič. Čo s tým má zasa ten Matovič.??? Keby som napísal, že si hkypa, ty odpíšeš ale Matovič okopiroval diplomovku:)

Napíšem, že mi nevadia niektore opatrenia a od tej chvíle tu stále vypisuješ Matovič to Matovič tamto.
To už musí byť iná diagnoza.

Prepošli ten príspevok priamo Matovičovi. Myslím, že na tejto stránke je to úplne zbytočný príspevok. Však ty žiješ v Španielsku, tak čo ťa tak veľmi trápi nejaký Matovič.
Zvlasne ako si ti nedochadzalo s kym sa bavis nie on ale ona. :) chlapce boze sa spamätaj ja som doma v Spanielsku kde stat neriadi hlupak s zakladnou skolou ;) kde zomrelo 41 000 ludi ale ludia ziju, nestrasia a hlavne neobmedzuju ludi svojou neschopnostou a svojimi fiktivnymi obchodnmi s firmuckami co este pred 3 mesiacmi boli v krachu ...
Neviem presne kto riadi štát v Španielsku ale majú podobné opatrenia ako u nás a čaká ich sprísňovanie a ešte tvrdší lockdown. Situácia s počtom nakazených a mŕtvych je neporovnateľne horšia ako u nás a z ekonomickej stránky je Španielsko na pokraji krachu.
Nehovoriac o tom že Španielsko už dlhodobo patrí medzi štáty PIGS - nezodpovedné a extrémne zadĺžené štáty EU.
Tak veľa šťastia vo vysnívanom Španielsku ty, čo nie si ovca *22*
Co to je 41000 ludi? Kludne este dalsich, aj 3x tolko? Ved su to len cudzi ludia ktory ta trapit nemusia....
Len by bolo dobre oddeliť ľudí, čo zomreli a nemali dovtedy žiadne zdravotné problémy, čiže boli dovtedy relatívne zdraví od starých a dlhodobo chorých. Lebo čo čítam, sú to skoro všetko starí, chorí, s chronickými chorobami a ťažkosťami, viacerými diagnózami, čiže ľudí s oslabenou imunitou. Infarkt podľa mňa zabije viac ľudí ako korona, lebo som prakticky nepočul o nikom, že bol zdravý a zrazu bum- mŕtvy, lebo Covid.
Tak aj pri španielskej chrípke nikto nič nedelil. Vždy zomrie niekto, kto má horsiu imunitu.
Po druhé na Slovensku má každý tretí nadváhu, každý desiaty vyšší tlak.... A aj tí starší okolo 65-70 mohli žiť 5 rokov.
Ľahko sa hovorí, pokým sú v štatistike iba neosobné mená a vek.
Si predstav otec 65 ročný dostane Covid a o týždeň zomrie. Mal vyšší tlak, dvadsať kíl nadváhu, fajčil 10 cigariet denne. tak si povieš však čo, žil by možno len rok, alebo nezomrel na Covid ale s Covidom.
Ďakujem za názor,ktorý zdieľam aj ja,preto som dala aj takúto otázku.Depresivne bobdobie je,pretože nám pozatvarali všetky radosti života restiky,kina,bary...avšak ako hovoríš sex nám nikto nikdy zakázať nemôže .....a je to tá najkrajsia aktivita v živote...ešte raz som rada,že si to takto obšírne pertraktoval
A ty si ako na tom??? Užívaš si ci sa bojíš??
Užívam si jasné,len som chcela vediet,či je váš viac takýchto.Ked idem na chat,je tu pusto-prazdno
Ja osobne sa nebojím............ Nemám prwco
Tak ale keď ste pár je to jednoduchšie
A keď si sám je to ešte jednoduchšie. Jedna ruka, druhá ruka... Riziko nákazy takmer nulové*4*
Zas netreba sa až tak báť.bolo aj horšie a ľudia sexovali
Suhlasim,aj ja sexujem....aspoň toto nám ostali a robi nám dobre