Pomočení při orgasmu

Pomočení při orgasmu

Před pár dny jsem měl sex s jednou holkou, bylo to super, několikrát i stříkala, celá postel byla mokrá, že jsem na ní pak ani nemohl spát. Když jsem ale postel převlékal, čuchl jsem si k matraci a v některých oblastech, které odpovídaly tomu, kde měla vagínu byla cítit moč. Musí to být nutně moč nebo takto může zavánět i dámský ejakulát? Případně, pokud by to byla moč, je to normální? Hledal jsem si něco na internetu, ale z toho, co jsem našel nejsem moc moudrý, tak budu vděčný za všechny smysluplné rady.
Může závaznět z lehka:) pač můj orgasmus, kdyz je ho hodně a neoplachnu se hnedky po chvilce začíná štípat,podobně jako moč. 🤷‍♀️
Tak jasně že to je s obsahem moči, ženské nemají žádné vaky s nějakou tekutinou , která by byla ještě jinde uložena. Vychází to z močové trubice a kdyz se hodně nepije aby se ledviny pročistily, pak to má závan moči...
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/sexuolog-jaroslav-zverina-tajemstvi-zenskeho-vyvrcholeni-223261
La publication a été effacée par l'utilisateur.
PROSÍM*154* ,už sem radši nic o ženském těle nepiš,jen se ztrapňuješ
On si z tebe dělá legraci, schválně tě provokuje a všichni se bavíme jak to bereš vážně, asi toho nech, mohlo by to skončit tím, že nás tady budeš přesvědčovat, dokazovat a ukazovat všechna tvá dosažená vzdělání.
A z jakého roku jsou ta "kripta " ?
Vymlouvat se na: "Já to dělal záměrně, jen abych tě naštval" je asi nejstarší, nejdebilnější výmluva, když člověk je prostě blbej a neumí si přiznat svou chybu.
S touto logikou můžeš tvrdit, že pot je moč páč jinde se ta tekutina nemá kde brát *3*

Sliny jsou taky moč páč nic jako žlázy neexistuje...

Jo a abych nezapomněla sperma je taky moč páč se penisem čůrá! *22* (modifié)
Vzhledem k tomu, jak moc mokrá postel byla, tak zápach nejde skoro vůbec cítit, pokud člověk nedá nos až k matraci, takže to spíše vypadá, že šlo o ten první zmiňovaný případ. Případně, kdyby šlo jen o únik moči, znamená nebo signalizuje to něco?
Signalizuje to, že jsi ji dobře udělal a při hlubokém zásunu si ucvrkla
Signalizuje to to, že jsi ji dobře udělal při hlubokém zásunu a ona si při tom ucvrkla
Asi máš pravdu, protože k tomu docházelo zejména v pozici, kdy jsem v ní byl nejhlouběji.
A to že jsi asociálka není odpověď na každou připomínku, nebo výtku.
Každej jsme něco. (modifié)
Jinak zkus se uvolnit a tolik nerozumovat. Třeba se pak i nabijeci najdou.. uklidní tě a nebudeš tak nervózní a upjatá.. Ono co si budeme vykladat, tvoji upjati kolegové taky nic moc že.. a ono to platí i u druhého pohlaví.
A copak jsi ty? Davas psychologicke rady. Urcite je mas nejak podlozene. Na me pusobis jak pubertak, ktery neco udelal spatne a ty mu to reknes, zacne volat "kliiid". Zatimco jediny neklidny je on... Bohuzel, hloupost se casto snoubi s aroganci a agresivitou. A predpokladam, ze me ted priberes do portfolia a dostanu nejakou peknou radu taky:-)
Ventralne.. blablabla. Zdravotník. Ty musis být nesnesitelna kravka.. takovou rádoby prechytralou bych nesukal ani po smrti. Po pěti minutách konverzace u kávy bych tě poslal do dorsalni části těla.. a myslím nejsem sám.
Urážet někoho za to že je chytrý je neskutečný znak tuposti...
Měl jsem kamarádku, byla moc krásná, ale všechno brala strašně vážně, nikdy nepochopila ani dětský vtip, natož nějakou ironickou poznámku, v kině se strašně divila, čemu se všichni smějí.
V devadesátém roce odjela do Itálie a už jí nikdo nikdy neviděl, nic proti tobě nemám, ale nevím proč, vždycky když si přečtu ty tvé komentáře, tak si na ní vzpomenu....
Takže bych to spíš měl brát jako kompliment? :D