Piercing u muža - penis

Skúsenosti/rady/detaily

Sama to dole píchlé mám, ale u chlapů se mi ozdoby nelíbí. Na penisu ani jinde.
Mě se piercing líbí. Sám o něm uvažuji
Už jen při představě, že mi někdo do něj píchá, mě žalud bolí. Mně se piercing nelibi ani nikde jinde.
Mně piercingy nevadí a vlastně se mi i líbí. Vizuálně. Sama jsem kdysi po nějakým toužila. Ale jednak si myslím, že i na pierc musí bejt člověk typ, jakože na někom je to jak pěst na oko, a pak mě fakt k smrti děsí představa vytržení a to je něco, přes co jsem se nikdy nepřenesla. A napadá mě to i u náušnic v uších, takže se obávám, že bych na to u sexu nedokázala nemyslet.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Škoda že se k diskusi vyjadřují lidí kteří tomu nerozumí.
Ano píchnout piercing bolí .. asi jako když bodne včela, měl jsem na mysli překonat strach a né bolest.
Kůže je elastická a druhá díra přes kterou proudí moč je nesmysl.
Je to každého věc, co si se svým tělem udělá. Kdysi jsem o tom trochu uvažoval, ale představa, že mi chcánky budou vytékat dvěma otvory nebo že s ním někde zavadím a urve mi to žalud, mě od realizace dostatečně odradila.
Vlastním Prince Alberta a líbí se mi, rozšiřování, zvětšování je dlouhodobá záležitost. Když se to holce při sexu nelíbí tak se dá jednoduše sundat.
Osobně jsem si ho pořídil jako zkoušku odvahy.
Mě se piercing penisu nelíbí.
ja měl v mladi na uzdičce naušnici, ale ztratil jsem ji v nějake vagině a byl jsem dost nasrany protože tu naušnici mi darovala jedna fajň kamoška *113*
To jí měla tak velkou, že jsi ji v ní už nenašel? *9*
jo měla ji jak vytahane medvědi ucho
no kdyby ta naušnice byla oko z lodniho řetězu možna by to pomohlo, ale pochybuji že je zlato magneticke