Hledání kamarádky

zajímá mě tvůj názor

Je to jako najít jehlu v kupce sena a (uzivat_si_zivota) nám jí vyfoukl*10*
Znáš tu lidovou odrhovačku "Študente Vonásku..."?*22*
Vyzkoušej sám.. Není nad vlastní zkušenost a taky záleží na mnoha okolnostech. Je potřeba brát v úvahu, že jde hlavně o virtuální svět. Po reálném světě chodí spousta slečen.
Tady je to zoufalost kámo, radši choď ven a seznamuj se na živo.
A proč by ti měl někdo psát do Whats App, když tady je komunikace jednodušší? To vypadá spíš na vychcané chlapy, kteří mají speciální čísla se zvýšeným tarifem a z toho mají procenta.
a od kdy WhatsApp ma něco společneho s tarifem uživatele? Tarif je jedna věc a WhatsApp je druha věc. *244*

*
WhatsApp – Komunikace probíhá pomocí internetového připojení, takže za využívání aplikace nejsou účtovány žádné další poplatky.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
tak ja na WhatsApp komunikuji jen s lidmi ktere mam v kontaktu, pokud mi napiše nezname čislo a komunikace nema ani hlavu ani patu tak to čislo blokuji. A mimo to mam sve čislo i na svem webu a za celou dobu jsem neměl žadny nějaky podivny kontakt.

Jo a co se tyče komunikace, tak je daleko rychlejši na WhatsApp než komunikace pomoci zdejši Appky, a když jsem na PC tak mam taky WhatsApp zapnuty v prohližeči a komunikace je suprova. (modifié)
a to by mě zajimalo co kdo muže udělat s čislem? to by všechny firmy, weby, kadeřnice, stripterky co ja vim kdo co všechno museli mit šilenou paranoiu *244*
nevim jak to chodi v česku, ale nechapu jak muže z tveho čisla zjistit kdo jsi kde bydliš atd
Tady se to taky nedá zjistit, to je stejný.
A pokud je někdo místní pošuk a začne dělat něco proti zákonům a slušným mravům, tak jsou na to zákony.
To že si někdo bude zjišťovat kde bydlíš a pod. Je jako teď oblíbené tvrzení, že při testech no covid ti dávaj do mozku čip, aby tě mohli sledovat ...*3*
(modifié)
Tak pokud používá jedno tel. číslo i na podnikání, zjistíš výše uvedené celkem snadno. Stačí podle čísla vygooglit jméno / název firmy. U nás jsou informace jako sídlo podnikání, bydliště zodpovědné osoby a její datum narození veřejně dostupné v registrech. Pokud je fyzická osoba podnikající plátce daně, tak znáš i RČ. *4*
Jinak tedy se zbytkem souhlasím. Pokud se někdo chová nepřístojně, např. stallkuje, jsou na to zákony. Každopádně přístup Tricho tomuto předcházet mi přijde lepší volbou než později "hasit požár". (modifié)
Asi jsi si to zase špatně přečetla.
aha takže maš pracovni telefon zaroveň jako osobni no to asi neni dobra volba
Ne bohužel tady v tom státě je to úplně jedno ponevač tady nějaký GDPR je jen zkratka která nic neřeší já třeba přihlásil motorku na značky a do měsíce sem měl v poště akci na pneu a dokonce i spočítáno v rozměrech co na motku sedej takže za mě tady to funguje nějak obráceně
Tak já osobně znám hodně párů co se našli tady a žijí spolu i několik let... Problém je,že většina mužů má schůzku automaticky spojenou s šukem. Ony ty ženy zase až tak zoufalé nejsou,aby huply do pelechu s kdekým.
Tak já osobně znám hodně párů co se našli tady a žijí spolu i několik let... Problém je,že většina mužů má schůzku automaticky spojenou s šukem. Ony ty ženy zase až tak zoufalé nejsou,aby huply do pelechu s kdekým.
No já tu našel a to poměrně rychle. Skvělou ženu s kterou máme báječný přátelsko milenecký vztah už téměř 4 měsíce ☺️
Nemyslim si ze se ti tady podari najit zenu na urovni. Myslim ze tady zadna ani neni :D Vsak zjistis sam po case
To jsi zjistil po, ani ne celem, jednom dni? *3*
Jak s tím souvisí nástup k policii?
A furt jsem se nedozvěděla odpověď. :-))))
@nepatrna
Ty už tady prostě nikoho nezajímáš.
Přečti si po sobě ten arogantní humus co máš v profilu, já, já, já jenom já... (modifié)
Jdi se radeji projit do lesa, tam je sance, ze ti do oka neco urcite padne, daleko vyssi *22*
Můžu dostat speciální kategorii? :D Něco jako: "Nechtěl ten sex už od začátku?" :D
No právě! :D Proto si myslím, že bych si zaloužil nějakou speciální kategorii :D
Docela zvláštní domnívat se, že pro vás neexistuje skupina " neměl o mě zájem ".
Paolo227
Paolo227 Inactif il y a 6 an
Jsem z Prahy a ne z Hoven.
Doktorhoven.
Úplně stejně jako Trichophilia.
Největší skupinu tvoří ti co nepřišli, pak lidi co to xkrat zrušili, jednou jsem vysrabila já. Párkrát on. Suma sumárum nikdy to k souloži nedošlo.

(Vlastně ještě velká skupina " šukám jen bez gumy", což je úplně nejvíc out).
... ano je tu spoustu červenych nicku, ale to ti nezaručuje že ty červene nicky obsluhuji ve velkem počtu ženy *413*