Mam obriezku a mam hrozný vydrz to je len mítus podľa mna.
Ahojte,
nechcem otvarat dalsiu temu, ale vyzera, ze budem musiet ist na obriezku a mam trocha z toho obavu ako potom fungujete, jednak nosit obnazeny zalud v boxerkach (nie je to 2x prijemne) a dalsia mierne zvlastna obava, da sa potom honit?
Co na to zeny, ked uvidia obrezany penis? Nezostanu prekvapene a nepytaju sa, ze preco?
Dakujem.
nechcem otvarat dalsiu temu, ale vyzera, ze budem musiet ist na obriezku a mam trocha z toho obavu ako potom fungujete, jednak nosit obnazeny zalud v boxerkach (nie je to 2x prijemne) a dalsia mierne zvlastna obava, da sa potom honit?
Co na to zeny, ked uvidia obrezany penis? Nezostanu prekvapene a nepytaju sa, ze preco?
Dakujem.
prečo musíš ísť?
Pred casom sa mi natrhla uzdicka a teraz po kazdom sexe mam na predkozke ranky, ktore sa hoja ako jazvicky a zuzuju predkozku a cim dalej to zacina byt viac neprijemne stiahnut ju uplne. Navyse co sex, to zranenia na predkozke.
Ahoj
Ja som bol na obriezke tento rok a poviem ti len jedno...lutujem ze som si to nedal spravit ovela skorej.
V mojom poslednom albume mozes vidiet ze sice aj ked mam obriezku v kludovom stave je zalud z vacsej casti vzdy zahaleny...nemozu zobrat celu predkozku lebo ked sa ti postavi nemal by si dostatok koze a tahalo by ta to.
Ja som sa zahojil po obriezke rychlo takze mesiac abstinencia a potom uz parada.
Takze neobavaj sa a hura do toho :)
Ja som bol na obriezke tento rok a poviem ti len jedno...lutujem ze som si to nedal spravit ovela skorej.
V mojom poslednom albume mozes vidiet ze sice aj ked mam obriezku v kludovom stave je zalud z vacsej casti vzdy zahaleny...nemozu zobrat celu predkozku lebo ked sa ti postavi nemal by si dostatok koze a tahalo by ta to.
Ja som sa zahojil po obriezke rychlo takze mesiac abstinencia a potom uz parada.
Takze neobavaj sa a hura do toho :)
za mňa môžem povedat ze vydrž sa zvyšila...nie velmi, ale je to badateľné...
Ja som tiez obrezany a som maximalne spokojny
Dal som si spraviť obriezku na doporučenie lekára, je to super, ale výkonnosť mi to nezvýšilo.
Urolog mi rezal uzdicku lebo bola kratka a povedal ked to nepomoze vo vykone tak obriezka ano.
Aj u nás má muž obriezku a je to individuálne, každý je iný ale určite ak si to chceš dať spraviť aj zo zdravotných dôvodov tak je to super ak len aby si bol "iný" je to už na tebe
Mam spravenu a zda sa my ze mam lepsiu vydrz zalud je menej citlivy

Obriezka
Citlivost