Frekvence sexu během měsíce

Frekvence sexu během měsíce

Mění se vám výrazně četnost sexu během měsíčního cyklu ženy? Jestli ano, tak jak?
U nás doma je to tak, že v týdnu do ovulace mame sex +/- 3x, kdy je manželka i přítulná, ale sama začne sex jen málo kdy. Jakmile odzvoní ovulace, tak v tom týdnu už je sex jen sporadicky. Během PMS týdne nastává ještě větši sporadičnost, ale kolikrát ani nemá chuť já (nebývá to pravidlem), když je manželka v ne úplně dobrém rozpoložení. Pak nastává týden menstruace, což respektuji, že sex ne. (i když před léty mne čas od času v tomo týdnu aspoň orálně uspokojovala, teď už to tak není)
Dost bývám vždy frustrovaný v tom týdnu po ovulaci, že po sexu moc netouží. Nerozumím tomu. Zbytek měsíce dovedu pochopit.
Máme dvě děti a další neplánujeme, takže v touze otěhotnět to nebude (i když manželka nebere antikoncepci).
Každá žena toaletní jinak. Taky hraje obcas vliv hormonální antikoncepce.
Ja mám sex často. Když pominu že jsem někdy více, někdy méně unavena z dětí. Ale porad tam ta chuť je :)
Když mam ovulaci.. jsem extrémně nadržená:)
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Antikoncepce muze snizovat libido u zen.
Tak tohle jsem zrovna číst nechtěl. *3*
Přirozenost nepopírám. Probírali jsme to doma a snažil jsem se k tomu dohledat i vlastní informace.
Jen mi tam moc zatím nehraje ten jeden týden, který jsem zmiňoval. Prostě tři týdny pauza bez jakéhokoliv náznaku intimity je strašně moc.