sex je zdravý až do posledného dňa samozrejme opatrne a riadi si ho tehotná
Moja žena chcela práveže ešte viac a mali sme aj trojku s ďalším mužom
To bi som chcel skusit ale nikto mi to nedovolí lebo sa každý boji
Sex do poslednej chvíle odporúčajú aj doktori. Aby sa trochu roztiahla 😉. Tehotenstve sme mali tiež skoro každý deň sex, aj keď muž nemusí tehotné.
Jasne, ze aj v tehotenstve.
My sme mali este sex tesne pred porodom. Do obedu som bola este v praci do 12 hod, potom som trochu poriadila a vecer sme si to celkom fajn rozdali, manzel to do mna nastriekal vraj aby dieta lahsie vyslo s usmevom dodal, skor ani neratal s tym ze za necele dve hodiny ho caka odvoz do nemocnice. Aj sa potom trochu hanbil co si o nas pomyslia ak budu vidiet semeno. Okolo pol noci ma vzali do porodnice a za necele styri hodiny som prodila. Takze u nas sex fungoval az do poslednej hodiny porodu.
aj my sme sa na rady starších žien dali do sexu kvôli vyvolaniu meškajúceho pôrodu. Primár kamarát nám to schválil ako najlepší liek!
žena rozhodne či v takom štádiu sex chce a povolí
Netreba to dramatizovat. Skus otehotniet a potom zistis, ake to je. Postupne. Od ziadneho brucha az po deviaty mesiac. Dietati nikto jebat nebude. Dieta je v maternici. "Jebe" sa do vaginy. 

Ja píšem sám za seba a zo skúseností že sex v tehotenstve je najkrajší až do posledného týždňa
ja by som povedal že opatrne až do posledného dňa
dalsi ucet z kategorie “neklikaj na moj profil, pokial nechces honi” :D uz sa to s instagramu prenasa aj sem

Tehotenstvo
Tehotenstvo sex