Nečekaný rozchod

A co dál

Ahoj, spíše otázek pro chlapi, jak se srovnat s rozchodem, když partnerku milujete a přijde to jako rána z čistého nebe? Upozornění, bez nevěry, jen z její strany láska a chuť na sex je na nule. A to jsme spolu byli bezmála 16 let. Poradí někdo?
Ahoj. Teď mě potkalo totéž . 18.12 jsem byl za přítelkyní šli jsme na večeři, měli jsme krásnou zamilovanou noc. Prostě super romantika . Plánování domku a tak dále. Ten večer měla jít na sraz předvánoční spolužáku. No a nechtělo se ji tam. No A já ji řekl ať neblbne a jde. Ještě se na mě obořila ať ji nenutím, já ten den šel s kolegy. Nakonec nějak šla se jen podívat. No a tam potkala kluka co ho nevidela od 14 let. No A bylo. Dva dny se neozvala. Pak že chce klid a 23 mi řekla že bude sním že s ním spí a že To jde rychle. Doteď nevím co se děje. Vím jen že ji hned v lednu odjel na dva měsíce na služební cestu do ciziny a ona na něj čeká u něj doma protože se tam hned nastěhovala. Taková to byla láska která nevykazovala žádný nedostatky. Dokonce sme tu byli i jako pár a dokázali si život užít. Život není fér , vždy něco přijde. I nevinní trpí.
Jj "kámo" to je těžký a hlavně individuální, alespoň se domnívám. Jeden chlastá a utápí samotu v barech , druhý je zalezlí doma, mě osobně se osvědčilo obojí , hlavně jak už někdo dole zmínil, chce to definitivní konec " sejde z očí, sejde z mysli " . Zkus dát tomu čas a uvidíš , že se z toho dostaneš, jako každý z nás, přeju ti aby to přešlo co nejdříve a rozhodně to nezkoušej lepit , to pak stojí dost za hovno .
Nikdy to nepřijde jako blesk z čistého nebe. Vždy jsou náznaky, jen záleží zda je chceme vidět nebo ne. Ty jsi je evidentně vidět nechtěl.
Pryč, rychle pryč, byli jsme spolu 30 let, mám teď sice milenku, ale o ex se mi často zdá, někdy je vše ok, jindy Itálie, problémy atd ale sešla z očí. V pronajatém bytě mám velkou kuchyň a tak jsem tam postavil jednu postel, časem dvě a až za dva roky udělal malý obývák, další místnost čeká až bude čas a chuť, takže stále spím v kuchyni, ale pohoda, času dost, jen to chce vypadnout od ní, to Ti radim.
Všichni Ti řeknou, že to chce čas. Věř tomu. Čas to zahojí. Špatné je, že spolu bydlíte. Pokud můžeš, odejdi, uzavři knihu. Je jasné, že když jí miluješ, tak to bolí, ale musíš se s tím vyrovnat i přesto, že je to složité a bolestivé. Je fajn, když máš někoho, s kým to můžeš sdílet - v tuhle chvíli poznáš kamarády. Nejhorší je, když to dusíš v sobě. 16 let je dlouhá doba a za tu dobu zažijete společných chvil, ať už dobrých, nebo těch horších. Každopádně je to kus života a to jen tak nevymažeš.
Já jsem dopadl stejně na vánoce. Už mi ty vánoce fakt lezou krkem. Naštěstí žijeme kyždý ve svém. Ty to máš horší.
Někdo to řeší takhle... https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/666792/dvojnasobna-vrazda-na-sokolovsku-zarlivec-zastrelil-na-popravisti-partnerku-i-s-udajnym-milencem.html
Pravda je, ze zensky jsou na hlavu. Nevedi co chteji, neumeji si o to rict a kdyz pak jim zableskne nahodou napad, tak rychle bezi, aby jim neco neuteklo. Zrejme ji neco vadilo a nebyla spokoje a. Ale neumela to rict. Treba se pletu, ale obavam se, ze ne.
@pUD

Spíš se žena nechá snadněji zmanipulovat. Vidím to na netu dnes a denně. Bohužel
S tim souhlasim... ale k tomu patri naivnost. Chlap naivni nebyva. Nebo ja, aleepon nejsem
Dnes a denně na netu ?
A co tam dnes a denně děláš ? *3*
To asi hledáš někoho na inteligentní psaní, tak ho hlavně nehledej tady, protože, až si tady každej přečte to tvoje inteligentní psaní a ten tvůj inteligentní profil bez věku a s upravenou profilovkou, tak se z toho netování zblázníš.. *25*
A tady vidíme krásný příklad, kdy muž je horší jak pavlačové drbny.
v tom případě jsou chlapi na hlavu ještě víc...*22**22*
já vím *4*
já jen,že u chlapů je to úplně stejné
Ja bych rekl, ze chlapi jsou v tomhle primejsi, ale samozrejme kazdy neni ideal ze 😉👍
Mno nevím, nevím hele... Mě třeba jeden tu na amaterech přesvědčil že je kamarád na živo a za zády pomlouvá a lže víc než kdejaká žena...
Není, my si jen často chodíme do trafiky pro cigára a na 20 let se zapomeneme v Mexiku.
Spousta lidí si tím prošla. Já jsem po dvou letech vztahu zjistila, že můj přítel už rok a půl pravidelně brousí svoji šéfovou. A kdybych je nepřistihla u něj v bytě, tak by to dělal vesele dál.
Já zažil něco podobného. Takže tě chápu. Do opravdu miluje a ano i my chlapci mužem milovat tak je to rána veliká. 20.12 jsem byl s přítelkyní co jsme spolu už hodně dlouho na večeři, měli jsme krásnou zamilovanou noc. Prostě super romantika . Ještě mi říkala jak moc mě miluje a nechce s nikým jiným být. Proběhlo plánování domku, příštího roku a tak dále. Byli sme u jejích rodičů, babičky, prostě normální den. Ten večer měla jít na sraz předvánoční spolužáku. No a nechtělo se ji tam. No A já ji řekl ať neblbne a jde. No A tak nakonec nějak šla se jen podívat. No a tam potkala kluka co ho nevidela od 14 . No A bylo. Dva dny se neozvala. A 23 mi řekla že bude sním že s ním spí a že To jde rychle. No tak to sem dopadl. Dva a půl roku v hajzlu. Vůbec o ní nic Nevím. Bydlí u něj na bytě a semnou se nebaví. Jediné co vím od jejího bráchy je že ji ten jejíhned 5.ledna odjel zase do zahraničí na 2měsíce a Ona na něj u něj čeká. Je mi z toho pořád zle. Takže vše chápu. Né každý měl růžový vánoce.
Takže také super vánoce 😢 No, říkám si, jsme chlapi, tak něco musíme vydržet. Ale asi naše teď už bejvalky musíme vydychat.
Buď rád, že je pryč. Až bude příležitost - a ona bude - rozdej si to s ní a přišli ji, kam patří *4*
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Přesně tak, co nejdřív se rozstěhovat. I kdyby sis ve svém dodělal jednu místnost a tam bydlet a dodělávat zbytek.
To je těžké.Také to mám za sebou a dlouho jsem to nemohl "rozchodit". Moje láska nezmizela,ale jedná ruka netleská...Po čase si uvědomíš,že rozchod je to nejlepší řešení.Obzvlášť když nemá zájem zkusit vztah napravit (obnovit). *14*
Po rozchodu je na tom zpravidla jeden podstatně hůř. Ale chybí k tomu spousta dalších informací, nikdy to nechodí jako rána z čistýho nebe.
Najdi si převoznici a choď ven, ale nechci sejčkovat, dokud spolu budete bydlet, o moc lepší to nebude, naopak to bude jen protahovaný trápení. Šestnáct let je šestnáct let, ale víš jak - pevně drž, rychle pusť.
Držím palce!
Většina si touto situaci prošla... Někdo se trápí dlouho, jiný jde hned dal..chce to čas a nějako přežít ten přechodný stav...drzte se!!! A mějte na paměti... Je to sice otrepana fráze, ale pro jedno kvítí slunce nesvítí. A hlavně teď nebuďte sám... Třeba s kamarády..
Ahoj, co třeba nějaká linka důvěry (existuje pro děti i seniory, bude i pro zbytek populace)? Určitě existuje něco jako "telefonní partnerské poradenství". Tam by si s Tebou promluvili a třeba Ti poradili.
Ahoj, zkoušel jsem navrhnout, ale u ní je to zavřené. Teď hledám asi radu, jak se odmilovat. A to spolu žijeme a budeme žít ještě pár měsíců, než si zrenovuji můj byt. Peklo, sice bez hádek a nenávisti.
A zkusit to alespoň sám? Třeba by Ti to pomohlo.