Má žena vždy orgasmus?

jak to děláte?

Na svém blogu jsem zveřejnil článeček o masáži prostaty a mém následném orgasmu. Snažil jsem se co nejlépe popsat pocity, které jsem při tom měl. Po jeho zveřejnění mne příjemně překvapily reakce žen. A vzhledem k tomu, že průběh orgasmu se u obou pohlaví liší, myslím, že i pocity budou asi jiné. Zajímalo by mne, jaké pocity mají při orgasmu ženy. Vím, že se pocit popisuje špatně, ale zkusí to někdo?
při první kole jsem první já a partnerka v zápětí, stíhá ještě než změknu, nechápu jak si ho tam umí nasměrovat, nemusím být hluboko a jde jíto, podruhé je první ona a pak mě kolikrát nenechá se udělat, protože jí to prostě stačí :)
U nás je to většinou u nás že se můž udělá a pak žena, někdy samozřejmě je to naopak záleží jak jsme naladění atd. Sem tam se stane že máme orgasmu oba dva zároveň.....
ahoj chtěla bych poradit.mám s přítelem obden sex a nedosáhnu orgasmu.je možný náký problem?
Nepíšeš, zda dosahuješ orgasmus sama, masturbací. Pokud ano, pak víš, co tě nejvíce vzrušuje, co přivolá orgasmus a to pak nauč svého partnera, případně si můžeš při souloži pomoci sama.
Pokud nemasturbuješ, tak je na čase začít prozkoumávat svoje tělo ;).
pro zasvěcenou radu: orgasmus vůbec není nebo jen občas? Prodloužit periodu sexování, prodloužit předehru, poučit partnera, kde máte ráda mazlení a jak. To by mělo pro začátek stačit...
Zdravím.My s manželem si užíváme sex hodně intenzivně a hodně perverzně,orgasmu dosahuji vždy i několikrát.Neumím si představit,ženu,která předstírá a je mi líto takového pána..naše milování zakončujeme společným orgasmem,který je tak silný,že se mi kundička zevnitř svírá a chvěje
my sa snazime vzdy o spolocny orgazmus tak to mame najradsej samozrejme vzdy sa to nedari ale robime si to tak aby to vyslo naraz potom spolu slastne vzdychame je to vzrusujuce
Žena by měla mít přednost před mužem a klidně i několikrát za sebou když to jde. Za vyjímku považuji ženy které mají snížené libido,ale tam by měli být uspokojeny hned po muži :)))
nemá a niektoré nemaju nikdy :(. ja už neverím kým nestrieka . a ako to poznať neporadím každá to dáva najavo inak a ak nechce tak to ani nepostrehneš. rady sa tak mstia a potom ti vykričí aj tak si bol nanič.
Nuž, asi si vyberáš nesprávne partnerky , čím to asi bude?:-))
La publication a été effacée par l'utilisateur.
můj partner mě vždy udělá jako první a já ho dodělám.Je to psyna,ale musí být partner,kterému na vás záleží
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Já měl v posteli řadu žen.Vždy jsem udělal vše pro to,aby byla první ukojená žena a teprve pak já.A můžu říct,že každá mi byla za to nesmírně oddaná a těšila se na další setkání.Většina žen sex prožívá klasickým způsobem - pomalu se u ní zvyšuje vzrušení,až vyvrcholí orgasmem,který každá dává najevo jinak - u některé jde jen o jemné zavzdychání,jiná ztuhne v silné křeči celého těla,jiná začne sebou zmítat a křičet a také jsem zažil ženskou ejakulaci,že jsem byl já i postel úplně mokrý.Také jsem měl milenky,že se pokaždé nepodařilo dosáhnout orgasmu,i když jsem se snažil sebevíc. Některé ženy potřebují velmi přesné a citlivé vedení dráždění a pokud se něco nepovede,tak orgasmus už nepřijde a musí se to zkusit v dalším čísle,nebo až druhý den.Naproti tomu jsem měl tři roky milenku,která doma neměla vůbec sex a když jsme se občas setkali na hotelu,tak byla natolik nadržená,že její první orgasmus s hlasitým vzdycháním a zřetelnými záškuby pánve přicházel někdy už po deseti vteřinách,když jsem ji po porvním pomazlení ústy vjel na klitoris a stačilo pár jemných pohybů špičkou jazyka.Většinou hodinová soulož končila třemi až pěti jejími orgasmy včetně nekontrolovatelného pissingu v poloze na koně,anebo na závěr při ukončovacím análním sexu,kdy jsem já ejakuloval do jejího zadečku.Mnohokrát jsem zažil,že k orgasmu ženu vyprovokoval můj orgasmus,kdy ona vyvrcholila v průběhu mých orgastických projevů. Také jsem měl milenku (mně bylo tehdy 38 let a jí 51 let),která byla od zasunutí penisu do vagíny v nepřestávající extázi,kdy po celou dobu kopulace nekontolovaně křičela,sténala a při mé ejakulaci se pomočovala a já nikdy nevěděl,jestli je to permanentní orgasmus,nebo ne.Byla vždy nesmírně Šťastná,ale samotný orgasmus jsem nikdy nepoznal-ona byla snad v orgasmu pořád.
Človeče, nie si ty vodnár? Vraj k vodnárom treba poslať frigidné ženy na prevýchovu...:-))
Ospravedlnujem sa nepochopil som. A u nás je to ako kedy ale vždy ju dokončím ak te neustojím. Alebo jednoduchšie je ženu urobyť 2-3x ešte pred stykom.