Řekl bych, že paradoxně je to občas těžší než jinde , kde se vůbec nemluví o sexu. Ale jestli máš dost času a náladu , tak to jde .
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Řekl bych , že tohle je opravdu těžké téma, každý má hranice někde jinde , každý má jiné zkušenosti a každý někdy tápe. Osobně bych řekl, že spousta lidí to bere spíš jako hru, ať jsou to muži, či ženy. Pak je tedy otázkou , jak dlouho tahle hra vydrží a jestli to náhodou pak nezačne být otravou. Bych to přirovnal k tomu , že to bude asi stejné, jako když máš sex se ženou která nemá orgasmus. Každopádně je podle mě zcela pravdou , že když chlap najde zcela submisivní ženu, tak ve finále je pánem celé životní situace ta žena. Většinou to bývá tak, alespoň mám ten pocit , že čím více je žena submisivnější, tím větší má inteligenci a oplývá neskutečnou hrdostí, když se nad tím člověk zamyslí, tak je to fakt zvláštní ...
Tvl to jsou slova do pranice
Nad tímhle zkusím trochu popřemýšlet, na druhou stranu mně se tady moc šukat nechce, tak nevím jak bych to zjistil
Tak normálně...
70% ukecaní dementi a lháři v jednom , většinou ne moc dobře situovaní.
20% má slušnou práci, ale většinou ženáč, co také tak trochu kecá a většinou ani nepříjde na sraz .
10% inteligentní jedinci s vlastním zázemím a lepším zaměstnáním , kteří ovšem nejsou sto v reálu sehnat žádnou , protože jsou vlastně také ženatí :-)
70% ukecaní dementi a lháři v jednom , většinou ne moc dobře situovaní.
20% má slušnou práci, ale většinou ženáč, co také tak trochu kecá a většinou ani nepříjde na sraz .
10% inteligentní jedinci s vlastním zázemím a lepším zaměstnáním , kteří ovšem nejsou sto v reálu sehnat žádnou , protože jsou vlastně také ženatí :-)
To byla podrobna analyza:-) A jaka studie ti ukazala tato data:-)
Ahoj, to s tebou musím souhlasit ve všech bodech. Super, že si chlap může koupit nějakou službu ale to se trošku rozporuje s tím být amatér
. Každopádně normální člověk tu velmi těžko najde něco víc než pár písmen.
Ano, je možné se tady seznámit, jen je potřeba vzít v potaz, že ani tady vše nejde na povel. mylně se domníváš, že ženy tady automaticky okamžitě každému kývnou a hned se bez zábran sejdou ... to je přeci tak naivní představa... Jo a amateři nejsou seznamka.
To rozhodně netvrdím, že jde vše hned a okamžitě. A už vůbec si nemyslím, že každá hned kývne. Ale přijde mi, že tu vázne i ta snaha. Třeba to je jen můj osobní pocit. Já právě myslel, že na amatérech pod kolonkou SEZNAMKA píšou lidi za účelem seznámení
přeji hezký den :-)
Kámo, tady Tě sežerou, za to, že dáváš inzerát na seznámení do FÓRA
Naštěstí se to vysvětlilo 

V tom případě se omlouvám a nezbyde než být trpělivý a zkoušet.
Tak alba mám starší to je vidět, a přišlo mi lepší mít album s holkou, než vystavovat svůj skvělý penis 

Ještě lepší by bylo, kdybys na těch fotkách měl i na sobě kondom ;-) Jen taková malá poznámka na okraj.
Tak tenhle point je hodně dobrej. Ano zcela správně , kondom se musí používat i na manželku a basta !
Při sexu se tříletou partnerkou? To asi není potřeba ne?
Hele já ho používám i při sexu se čtyřicetiletou. Od tříletý ti asi nic nehrozí, ale měl bys ji to z principu učit už od mala 😉
(modifié)
Někde jsi tu o ní mluvil jako o kamarádce, ne partnerce. Kdybys rovnou napsal partnerka, neřeknu ani popel.

Je to vůbec možné?
Průzkum úspěšnosti