Je to vůbec možné?

Průzkum úspěšnosti

Ahoj přátelé, kladu si otázku jak moc je reálné v praxi něco domluvit na takovýchto stránkách? Nemám nouzi o sex s kamarádkou, ale přeci jen najít si někoho přes internet mnohem více vzrušující a člověk může okamžitě odbourat zábrany. Nicméně zdá se mi, že všechno končí u psaní. Prosím vás o vaše zkušenosti. V případě zájmu Já 30 let, zdravý, sportovec, pro každou srandu. Krásný den přeji
Řekl bych, že paradoxně je to občas těžší než jinde , kde se vůbec nemluví o sexu. Ale jestli máš dost času a náladu , tak to jde .
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Řekl bych , že tohle je opravdu těžké téma, každý má hranice někde jinde , každý má jiné zkušenosti a každý někdy tápe. Osobně bych řekl, že spousta lidí to bere spíš jako hru, ať jsou to muži, či ženy. Pak je tedy otázkou , jak dlouho tahle hra vydrží a jestli to náhodou pak nezačne být otravou. Bych to přirovnal k tomu , že to bude asi stejné, jako když máš sex se ženou která nemá orgasmus. Každopádně je podle mě zcela pravdou , že když chlap najde zcela submisivní ženu, tak ve finále je pánem celé životní situace ta žena. Většinou to bývá tak, alespoň mám ten pocit , že čím více je žena submisivnější, tím větší má inteligenci a oplývá neskutečnou hrdostí, když se nad tím člověk zamyslí, tak je to fakt zvláštní ...
Tvl to jsou slova do pranice *3* Nad tímhle zkusím trochu popřemýšlet, na druhou stranu mně se tady moc šukat nechce, tak nevím jak bych to zjistil *3*
Tak normálně...
70% ukecaní dementi a lháři v jednom , většinou ne moc dobře situovaní.
20% má slušnou práci, ale většinou ženáč, co také tak trochu kecá a většinou ani nepříjde na sraz .
10% inteligentní jedinci s vlastním zázemím a lepším zaměstnáním , kteří ovšem nejsou sto v reálu sehnat žádnou , protože jsou vlastně také ženatí :-)
To byla podrobna analyza:-) A jaka studie ti ukazala tato data:-)
Ahoj, to s tebou musím souhlasit ve všech bodech. Super, že si chlap může koupit nějakou službu ale to se trošku rozporuje s tím být amatér *3* . Každopádně normální člověk tu velmi těžko najde něco víc než pár písmen. *3*
Ano, je možné se tady seznámit, jen je potřeba vzít v potaz, že ani tady vše nejde na povel. mylně se domníváš, že ženy tady automaticky okamžitě každému kývnou a hned se bez zábran sejdou ... to je přeci tak naivní představa... Jo a amateři nejsou seznamka.

To rozhodně netvrdím, že jde vše hned a okamžitě. A už vůbec si nemyslím, že každá hned kývne. Ale přijde mi, že tu vázne i ta snaha. Třeba to je jen můj osobní pocit. Já právě myslel, že na amatérech pod kolonkou SEZNAMKA píšou lidi za účelem seznámení *24* přeji hezký den :-)
Kámo, tady Tě sežerou, za to, že dáváš inzerát na seznámení do FÓRA *3*
V tom případě se omlouvám a nezbyde než být trpělivý a zkoušet.
Tak alba mám starší to je vidět, a přišlo mi lepší mít album s holkou, než vystavovat svůj skvělý penis *3**3**3*
Ještě lepší by bylo, kdybys na těch fotkách měl i na sobě kondom ;-) Jen taková malá poznámka na okraj.
Tak tenhle point je hodně dobrej. Ano zcela správně , kondom se musí používat i na manželku a basta !
Při sexu se tříletou partnerkou? To asi není potřeba ne?
Hele já ho používám i při sexu se čtyřicetiletou. Od tříletý ti asi nic nehrozí, ale měl bys ji to z principu učit už od mala 😉 (modifié)
Někde jsi tu o ní mluvil jako o kamarádce, ne partnerce. Kdybys rovnou napsal partnerka, neřeknu ani popel.