Sexuální úkoly

Sexuální úkoly

Ahoj všem , s partnerem hrajeme hru na úkoly , docházejí nápady a pro se obracím sem :)

Pište cokoliv vás napadne , třeba je to inspirace i pro ostatní :)
Jsou i deskové hry zaměřené na sex. Hrajeme je i ve společnosti.
"Hezký" úkol je nasypat si koření, nejlépe čily, na přirození. :) (modifié)
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Existuje něco jako pivrncova Putina akorát er. Verze, co tam všechno je přesně nevím ..
Potrestá tě, když nějaký úkol nesplníš?
U nás jsme dělávali kdysi taky, třeba malování tomu druhému na genitálie a okolí. Umýt to bylo kolikrát taky těžký, ale osvědčila se indulona a ubrousky. Později třeba využití elektrohrátek, máme mašinku na elektrosex, má 4 elektrody a dva samostatné okruhy, takže měl každý na sobě dvě elektrody a přidával tomu druhému intenzitu po jednom kroku. Vyhrál, kdo snesl nejvíc. A taky pěkné hraní, bylo poskytnout tomu druhému erotickou masáž a kdo to déle vydržel, aby z masáže nepřeskočil na šukání. Pak znám i drsnější hrátky, ale to už tu raději popisovat nebudu.
Zkouseli jste pri elektrosexu zapojit se do sebe? Tedy pokud to jde. Jen je to moje predstava, ale teoreticky by to melo jit. Myslim ze kazdy si da elektrodu do analu a kdyz ji zacnes pichat do kundicky tak by vas to melo "kopat" .... slo by to?
Samozrejme pozor na libani a nechtene dotyky nekde jinde...
To může bejt dost nebezpečný. Když zmenšíš kontaktní plochu, zvětšíš kontaktní proud, takže při hlubokým zásunu dobrý, ale pak začneš vysouvat, lekneš se, ucukneš a těsně před vysunutím dáš oběma solidní pecku přímo do nejcitlivějších míst.
Ty vole, já jako malej ani neolíznul 9V baterku a vy tohle *17**3*
Tak ono to zacalo nevinne. Puvodne byly takove placate desticky na brisni svaly at ma clovek krasnu vanocku... no a jak tak clovek zkousi, tak i premysli co by kdyby... tak se poridil jeste analni kolik a k tomu tycinku. Ale jako poprve to bylo hodne o psychice. Vsechno zapojeno a stacilo jen zmacknout cudlik na ovladaci. To mi trvalo tak pul hodiny nez se clovek "ukecal" ze to zmacne. Vse na minimalni vykon, i se predtim zkouselo jak telo reaguje na trislech a na hrazi. Ale preci jenom penis je penis... je to jen psychika...
Zkoušeli jsme něco podobného, krom toho, že jde fakt o to se nikde nenadále nedotknout, při správném vyladění a spojení se, to jeden cítil slabě a druhému to bylo bolestivé. Myšlenka sice vzrušující, pro praxi nic moc.
Dik za odpoved, je fakt ze kazdy mame jinak nastaveny bod citlivosti, co je jednomu malo druhemu muze byt az moc... to me netrklo.
Přesně. Kdysi jsem podle návodu z eleferna sestrojil dvě stejné teens mašinky. Jednu pro kamaráda, druhou pro mne. On přišel s brekem, že to měl na nejméně a nedá se to vydržet. Ale zas o něm vím, že rád potrápí bolestí někoho jiného. Moje zkušenost zase byla, že jsem to měl na max a musel jsem předělat zdroj na silnější, protože pro mne to byl rajc.
A co třeba nahá uklidit 50 metraků uhlí? *23**3*
👍👍👍😜😀😀😀😀 dobrý nápad pracovat nahý ale oba dva a pokud to na někoho přijde jsou připravený. Ušetříte hodně času ,nezamažete oblečení a budete obrovskou inspirací pro sousedy 🤗🤗😳😀
Chci to vidět a budu u toho onanovat
Ja jednou dostal za úkol obléct si její kalhotky a sám si to před ní udělat
Co proboha pořád všichni máte s tím oblékáním ženského prádla. Jste normální?*9**9**9*
A to myslíš že místo trenek nosím běžné kalhotky ?
Mě by nenapadlo obléct si kteroukoliv část ženské garderoby v jakékoliv situaci. Fakt je, že mi manželka říkala, že jeden z jejích prvních chlapů si po styku oblékal její sukni - to mi přijde docela zvláštní. Rovněž tak fotky místních chlapů s ženskými podvazky na sobě - a jak se u toho tváří všichni spokojeně *71**71**71*! ale proti gustu ...*114*
Jako neříkám udělat se DO ženských kalhotek...ale nikdy ne V NICH*385**385*
Že vím přesně čím se tady začne *3*
Určitě se tady najdou “chytráci” ale doufám že jsou tady i normální lidi .. :)