Chuť..... je fuč

Chuť..... je fuč

Ahoj všem.
Ať už jste jakýkoli pár, mám tady jednu otázku do placu.
Jste např. dopoledne sami, myslíte občas na sex, máte občas fantazii, prostě máte chuť na sex ...... a když přijde váš protějšek domů, tak je chuť pryč.
Co vy na to?
Že bych ztratil chuť se mi nestává. Jedině když je vztah/sex v pytli. Třeba když je člověk neustále odmítán, jak píše Johnny, je frustrovaný a otrávený, tak pak chuť prostě přejde, jakmile se protějšek vrátí domů, protože vybublají vztek a negativní emoce napovrch a touhu přebijí. Touhu přebijí i jakékoli vztahové problémy, stejně jako únava, starosti apod.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Stává, kdyu6jsem v práci tak na svou ženu myslím a hned bych ji chtěl, a pak doma už nic. Je to běžné, starosti, únava věk, spousty jiných věcí co musíš řešit. Takže nejsi určitě jediný
Nesmíš si ho celé dopolko brousit hi hi hi
Právě že by měl! Když přijde manželka z práce, už bude vycákanej a nebude mu proto vadit, když bude odmítnut.*1*
Pokud je chuť pryč, tak to přece nebudu řešit. Proč bych měl řešit něco na co nemám chuť.
To je jako se zeptat někoho kdo je třeba na sladký a zrovna na nic sladkého nemá chuť, jak to řeší? Takový člověk to také neřeší a prostě si nic sladkého zrovna nedá.
Ahoj nevím kolik Ti je, ale to je úplně normální. Souvisí to jednak a) s normálním kolísáním hladiny testosteronu - nejvíc je ho ráno a pak brzy odpoledne - a druhak
b) s osobnostním nastavením biologických hodin (skřivan/sova). Takže já jako "skřivan" bych ráno souložil o 106 (nebo si to alespoň představoval*71**71**71*), zatímco manželka "sova" by šukala večer, kdy já mám a) nulovou hladinu testosteronu a b) spím od 21.15*3**3**3*
Jo, stává, i když spíše výjimečně.
Jo, no, protoze fantazie je silnejsi nez realita :-) A proste nektere ty predstavy najednou....jaksi nejsou to ono kdyzprotejsek dorazi....
A to so děláš prdel nebo to myslíš vážně ?
Myslim ze se uplne normalne zeptal. Podle me vubec neni zvedavy na tve radoby chytre vyblitky 🤔🤔
Tak v tom případě mám pocit , že jsem se i já normálně zeptal. Jak mám podle tebe vědět , jestli si někdo dělá srandu nebo ne ? Ale nic , raději teda odpovím , když ty tvrdíš, že je to vážné , musíš to přeci vědět lépe než ten, kdo to psal .-)
Myslím , že to je "normální " respektive ve vztahu , který tak nějak člověk udržuje na něčem jiném než na sexu. Prostě chceš sex , ale ne s tou co máš doma. A jaký to má důvod, jakože proč už tě tolik nepřitahuje , tak na to si dokážeš odpovědět jen ty sám. Mě třeba exmanželka přitahovala i po osmi letech vztahu...