Ahoj. Věděl by někdo poradit masáž pro dva (manželský pár)? Hledáme masáž celého těla (záda, ruce, nohy, zadok, prsa bez intim partií). Preferujeme maséra s masérkou. Budeme rádi za Vaše nabídky připadně skušenosti a doporučení. Nehledáme přímo tantru, spíš relaxační masáž nahého těla.
Lokalita: Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště, Zlín, Malacky, Senica, Skalica a okolí.
Lokalita: Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště, Zlín, Malacky, Senica, Skalica a okolí.
Ahojte, viete niekto odporučiť nejaké dobré tantra štúdio pre pár? Naozaj na odbornej úrovni a profi a nie len ponúkajúce napr. rôzne extra ďalšie služby, ktorých je na webe množstvo.. Ďakujeme za tipy :)
neviem odkial ste ale co som pozerala tak ten pár co organizuje stretavky v TN ma aj salon na taketo masaze.
Tak ideál zo západného SR, ale ak má niekto veľmi dobré skúsenosti z inej časti, prípadne ČR, lokalita pre nás nie je problém. Vďaka.
Zdravím, má niekto skúsenosť s tantrickou masážou? Napr. aj osobnú. Vhodná skúsenosť zo žilinského kraja. dík.
Tantra je hlavne o sexualnej energii a o schopnosti s nou pracovat ...a tak dosahovat teosku ine potesenie na ake sme obycajne zvyknuti
Presne ako vravis. Ja si osobne myslim, ze ked sa niekto nazve tantra maserka, tak to hned nie je tak. Bol som u par takych profesionalok, ale zeby to zanechalo nejaky hlboky dojem sa neda povedat. Ano, baby to boli extremne luxusne, ale inak to bolo klasicke vyhonenie. Ale raz v spanielsku, v barcelone nam obchodny partner odporucil jednu maserku. Ked som ju videl nazivo, tak vyzorom taka tuctova baba, milfka. Masaz trvala cca hodinu a potom sex. Ale jednoducho tie pocity, zimomriavky, tak to som nikdy predtym ani potom nezazil. Cize ta baba, pani to ozaj vedela. Po anglicky vedela uplne minimalne, cize moc som sa nedozvedel kde sa to naucila. Ale bola to pecka.
Ta maserka v Barcelone ti neposkytla Tantra masaz,ale eroticku a medzi nimi je velky rozdiel..
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Asi tak. S tým rozdielom, že si to nechávajú 2-3 x viac zaplatiť ako klasické dievčatá ktoré poskytujú služby
Myslim,ze Tantra masazi vobec nerozumies,najprv si o tom nieco precitaj a potom napis..
Tak skús objasniť, ako vyzerá profesionálna tantrická masáž... tiež by som na to bola zvedavá.
Ja som si myslela, že opakom amatérskeho (tvoje označenie) je profesionálny, alebo nie? No vôbec si mi neodpovedal na otázku, ako teda taká skutočná tantrická masáž vyzerá... naozaj by ma to veľmi zaujímalo...
Ak ta to zaujima,mozme popisat priamo v poste,nie tu bez zbytocnych a hlavne neodbornych komentarov.
Môžeme aj tak... skutočne ma táto téma zaujíma...
(modifié)
Len sa mi neda poslat posta,nemam VIP.
Hlupost.Tantra masaz je o energiach,naciteni a vobec to nemusi koncit vyvrcholenim..nemylte si ju s erotickou masazou..zazil.som ich uz dost vela,vzdy to bolo ine, ale vzdy to malo jedno spolocne:schopnost masera ci maserky vediet zladit energie s klientom..na Slovensku je viacero Tantra salonov,treba si vybrat ten spravny
Áno máš pravdu, tantrická masáž je jedna z najintimnejšich masáži už len preto že ste obaja nahý a pracuje sa so sexuálnou energiou,bohužiaľ dnes robí tantru každá za rohom a je to len akože.Potom klienty prídu a majú to v hlave všetko pomýlené, lebo u predchádzajúcej dostali oveľa viac a myslia si ze to robí každá,všetko zlé
Zdravím, má niekto skúsenosť s tantrickou masážou? Napr. aj osobnú. Vhodná skúsenosť zo žilinského kraja. dík.
Asi s tym nemate skusenost,tak radsej nic nepiste,alebo si o tom.nieco precitajte..
A zaplatíš 3x viac.

Tantra a tantra masaz
Tantra a tantra masaz