Vaše erotické touhy a přání?

Co byste chtěli v sexu vyzkoušet,o čem sníte?

Jsem sice hetero ale mam tajny sen jak si holka vezme připínák a ojede mě je mi 20
Aby mi bylo znovu 20 let a všechny ty mrdačky jsem si sjel ještě jednou.
Ja bych chtel aby mi holka dovolila si delat co chci. Proste vstrceny zadeček, hrej si, mahli se, sukej... Abych se treba v noci mohl proste hned jak to na me prijde pritocit a delat si co chci...
Přesně tohle by mi taky stačilo. Lehnout si přede mě nahá žena na postel a řekne "dělej si se mnou úplně cokoliv co chceš". No ty vole... To by bylo něco. 😈🔥👍😄
Já mám sen jednou ojet nějakého pěkného černocha, ale je jich málo a kdyžtak už jsou aktivní *3* a poslední dobou přemýšlím nad myšlenkou zkusit FTM nebo trojku MMŽ, kde bych zkusil ojet babu, ale to je spíš jen fantazie, asi bych na to neměl koule *22*
Poznat bi muže cca o 20 let mladšího, mít s ním pravidelně sex a časem přibrat jeho ženu, přítelkyni. Být taková rodinka
Já mám sen, že bych měl jednu holku na obličeji a lízal ji vystříkanou kundu ze které by teklo moje semeno až k mokrému orgasmu a druhá by mi při tom fistovala zadek. Ale nepočítám, že by se mi to někdy splnilo. (modifié)
.....tohle přání zvládne komerční sféra zrealizovat v rámci hodin....ale levné to asi nebude*69*
No jo, ale do komerční sféry úplně jít nechci.
Chcel by som si uzivat sex s nuzom a moja zena by sa na nas pozerala a robila sa.nestane sa
Budu nohama na zemi. Do 30 let bych rád zažil obyč sex. To bude bohatě stačit. S úctou, 29 y/o virgin.
Jojo, už jsem rozhodil sítě, ale asi jsem furt toužil po něčem spontánním a když možnost byla, tak se mi holka zdála moc opilá, určitě by toho litovala, nechci ji zneužít bla bla. Takze jsem to už vzdal a před narozkama si nadělím konečně sex. Byť za FO.
Taky jsem přišel o panictví po chlastu. Mnohokrát jsem v mládí měl sex kde jsme byli oba opilí. Je to naprosto normální, běžné a spoustu lidí to dovedlo do postele. To jenom teď je taková blbá doba že se takové blbosti hrozně řeší.
Mám sen ,jak mi moje kojící sestra nabídne jestli nechci ochutnat z jejího prsu mlíko.Dost rajcovní.Nemá někdo něco podobného ...??
Pekny sen, rad bych na toto tema dal rec 👍
Rad pokecam soukromě, ale neda se ti napsat.
Měl jsem jednu touhu, se kterou jsem se nikdy nikomu nesvěřil a to být u ženy, u důchodkyně, která by mi ho chtěla vykouřit, která by to chtěla po letech ochutnat od mladého muže *71* Ale nestalo se. Nikdy jsem s takovou ani nepřišel do kontaktu *17*
Poštěstilo SŠ mi to xkrat i se starší. Hooodne starou... nejen kourila, byla ráda za vsechno
Z těch čubek se stane tlupa, ale i tak jsou to jen ubohé čubičky, neškodné hejno které potřebuje vůdce. A když se vůdce objeví po delší době, když byl inkognito (asi ze sebe bělal jinou čubičku pod jiným jménem), tak nakonec se ukáže je to jen pejsek kterej sice štěká, ale nekouše.
To je asi to co by chtěly zažít, ale asi jim to nejde. (modifié)
Já to nechápu, nejdřív jsou nadržené čubicky chlapi, pak zase Dáma, Tricho a Beruska69 😭😭😭
Vysvětlí mi to někdo? (modifié)
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Peti, zase tě v léčebně pustili k internetu, nebo ses dostal na sesternu, když zapomněli zabouchnout dveře? (modifié)
jj, každý ožralý řidič tvrdí, že nic nepil
Mám takový pocit, že jsi jí už našel. Hoď oko do zrcadla. *5*
Tak si ji najdi, v tom ti nikdo bránit nebude...
Paranoidní je ten člověk, který reaguje na něco co se ho netýká. Nevím, proč tedy reaguješ na něco kde jsem tě vůbec nejmenoval, reagoval jsem na to, na co se ptal ten zakladatel vlákna.
Promiň, ale nechci se dohadovat s někým, kdo si dá do profilu, že má psychické problémy a že tu neni, to je můj poslední koment k tobě.
Jako by jsi se v tom prvnim odstavci doslova videl :-) Nahoda? Nemyslim si :-D
Ono ma sedmecko slunotecne nejake kamosky a tlupu? :-)
Nevím jestli je to zrovna touha, ale některé ženy dokáží dokonale lhát a intrikovat, že tím dokonale oblbnou méně bystrého muže, někdy i několik a oni pak tancují jako nějaká nadržená čubička.
To mě mrzí... Já myslela že Ti to s jistotou uživatelkou klape...
Mě by to taky zajímalo, ale myslím si, že se to dá zjistit jen životními zkušenostmi.
Tady se to sice jmenuje diskuzní fórum, ale je těžké tu s někým diskutovat, když většina lidí ani neví co to je diskuze. Všimni si, že oni ani neví na co jsi se ptal.
My vime na co se ptal a dostal jasne odpovedi. To ze ty je nechapes, tak to je pouze tvuj problem :-)
Snem každé ženy je sníst cokoliv a nepřibrat *1* no tak nevim, no.... *3*
Netflix, Mel Gibson, Po cem zeny touzi *1*
Muj sen je baculka 60+, kterou bych hezky naojeloval, namasiroval, vydrazdil, pohrál si s jejim zadečkem a pak bych vstoupil. A druhý sen. Trojka s mužem i ženou, všichni všem