Tu je veľmi dobrý a detailný návod v angličtine: https://we.tl/t-mOQIyaMYpY
Každopádne vhodná strava, prípadne doplnky stravy (najmä psyllium), sú 75% úspechu! (modifié)
Každopádne vhodná strava, prípadne doplnky stravy (najmä psyllium), sú 75% úspechu! (modifié)
Ahoj viskusaj klistir keď budeš plná tak vikakas a je to ôk bez nehodí pri se e
Vyskúšaj použiť aj ypsilon a nepíš všade mäkké i.
Aj sprcha so stredne silnym.prudom.funguje - tym.ze prud je silny natecie do konecnika viac vody a ta uvolni zvysky. Zaroven konecnik ma tendenciu vypudit tu vodu a ide to samo. 3-4 opakuj a potom vsetko nechaj vytiect. Prave ta zvyskova voda byva ten pruser.
Da sa kupit aj analna sprcha - je dostatocne tenka.
Da sa kupit aj analna sprcha - je dostatocne tenka.
Skus special nasadu na sprchu.
Ma viac dierok v sebe, hore aj po stranach..par x sa tym prebehnes pootacas a jeto.Takze pekne vystrieka aj steny.
Ked tak sa este trosku napln a prehni sa atd .. zacvic a vytlac.
Par x to skus a ked budes cista tak by to malo stacit. Resp to po chvilke zopakuj.
Ono je fakt lepsie si byt isty a tak si v pokoji uzit analik ako sa bat :)
Ma viac dierok v sebe, hore aj po stranach..par x sa tym prebehnes pootacas a jeto.Takze pekne vystrieka aj steny.
Ked tak sa este trosku napln a prehni sa atd .. zacvic a vytlac.
Par x to skus a ked budes cista tak by to malo stacit. Resp to po chvilke zopakuj.
Ono je fakt lepsie si byt isty a tak si v pokoji uzit analik ako sa bat :)
Odmontovať sprchovú hlavicu, nastaviť slabší prúd teplej vody a koniec hadice priložiť k análu. Voda si dnu cestu nájde. Budeš cítiť ako sa plníš, podržíš vodu v sebe minútku - dve a šup s obsahom do wc. Opakovať kým pôjde čistá voda. Aspoň tak to robím ja a 35cm dlhé dildo vojde celé dnu a čisté von.
Presne - odmontovat hlavicu a potom jemne nie naplno voda si cestu najde
Striekačka ani klystírový balónik nie je dokonalá záležitosť. Lepšia je klystírovacia súprava s vreckom, prípadne análna sprcha. Hlavne sa snaž trochu vydržať a udržať to v sebe aspoň na chvíľku...
kup si sprchovu hlavicu urcenu presne na tento ucel, najdes niekde v nasich videach
Zalezi vela od toho ake konzumujes potraviny, ale da sa to pripadne obist aj tym, ze si urobis vyplach s vacsim mnozstvom vody (1-1.5litra). Mozes opakovat 2-3x (nie viac).
Nepatrím medzi skúsených ,a ak zavádzam - tak nevedomo - dosť záleží na druhu konzumovaných potravín - asi najlepšie vypláchnutie je údajne pri striedmej konzumácii zeleniny. Neni to len o kvalite vypláchnutia, ale aj o tom , čo vyplachuješ . Dúfam, že sa tu debata ,,rozprúdi", a sám sa niečo naučím ...
Zatvor si ten otvor pod nosom lebo ťa použijem namiesto análnej sprchy ty dement !

Análna sprcha
Ako urobiť